Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Stuvsta IF 11
vs
Huddinge IF
Stuvsta IF 11vsHuddinge IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 17 april, 18:45
Plats:Stuvsta IP - Konstgräs
Samling:18:00
Stuvsta IF - Huddinge IF 17/4
2020-05-18 21:46
Säsongspremiär 2020. Jävlar va fint med "riktig" match igen. Full längd, stor plan och lokalderby. Kan inte bli bättre än så! 
Efter ha hetsat tjejerna om hur bra Huddinge egentligen är och hur mycket vi förlorade med förra året släppte vi loss sju vilda spelare i första perioden. Såhär med facit i hand kanske vi skulle taggat liiiite mindre. Vi fick se yttrar som löpte sådär 5 km först perioden. Forwards som täckte ut till hörna och spelare som satte press på Huddinges backar som det var det sista de gjorde. Som tur var lyckades Alma vräka in 1-0 på halv-volley efter att minst 4 stuvsta spelare jagat livet ur sig. Innan periodpaus lyckas Huddinge rättvist kvittera. För att illustrera tändningen i laget nämner jag Alva (mv) som surt sparkar till stolpen och säger "Fan, den ska jag ta" om skottet som resulterat i 1-1. Skottet var stenhårt från ganska nära håll och går stolpe in via Alvas fingertoppar. 

Andra perioden kan mest beskrivas som en holmgång där vi visar otroligt hjärta i alla situationer. Linnea W lyckas trassla in 2-1 efter ett fullkomligt lysande tekniskt nummer av Leona på vänsterkanten. Mitt minne är nu lite suddigt och kan tyvärr inte komma ihåg om vi gör 3-1 i andra eller tredje perioden. Heller inte vem som är målskytt.

Summering: Vi bjuder inte på något vidare organiserat spel men jösses-amalia vilket hjärta vi har. Tyvärr är det helt tomt i tanken sista 10-15 minuterna där vi tappar 3-1 till 3-3. Och vi går med väldigt raka ryggar inför resten av säsongen. Tittar vi tillbaka på 2019 och matchen mot Huddinge förlorade vi stort (8-1 om jag minns rätt) och var inte ens nära dem.  

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer