Skogås Trångsund FF - Stuvsta IF. 15/8
2020-08-19 09:16
Mycket stabilt spel idag på Nytorps Mosse IP i första Sanktan-matchen för hösten. Pga sent avhopp plus en spelare som inte dök upp så var vi bara en avbytare. Trots det gör vi en otrolig laginsats i den 27-gradiga värmen.

I första perioden börjar vi som vanligt lite försiktigt och det tar ett tag innan vi får till något anfallsspel. Skogås får några hörnor mot oss som lyckligtvis inte blir särskilt farliga. I slutet av perioden får vi in vårt första mål.

I andra tar vi över matchen mer och mer och vi får bland annat se ett riktigt klassmål när bollen går som på ett snöre från målvakt, via back och mittfält längs högerkanten upp till Emma som skjuter på första touch.

I tredje perioden är det spel på ett mål och Majken får det helt lugnt i målet. Jag tror det blir 6-0 till oss idag, och fyra olika målskyttar.

På planen: Iris, Ebba A, Majken (målvakter), Ester, Molly, Emma K, Leo, Siri.
Ledare: Anders