Stuvsta-Sörskogen En glassig start på helgen
2020-09-19 13:11

Redan vid samling var stämningen på topp. Vi satte upp tre mål för matchen. 1, vi spelar från början, 2 vi hjälper varandra, 3, vi hejar på varandra.

Vi toppade målen med ett löfte: Genomför alla en överstegsfinnt under matchen ska alla få glass efter matchen.

Matchen börjar allt annat än trevande, vi mer eller minder bygger ett läger på Sörskogens  planhalva. 2 överstegsfinnter i inlednings minutrarna. Alla håller kolla och hejar på när någon gör överstegsfinneten. Helt utan förvarning kontrar Sörskogen och gör 0-1.

Sporrade av medgången höjer Sörskogen tempot men Molly spikade igen och vi lyckades få in 2 mål innan första halvleken är slut.

Vid första pausen har halva laget gjort sina överstegsfinnter.

Matchen bjuder på många fina passningskombinationer och glädjande mycket snack mellan tjejerna.

I slutet av andra perioden har alla genomfört en överstegs finnt och glassen är ett faktum. Snabbt väcks frågan om vad som händer om det skulle bli nickmål? Vi kommer överens om att lösa det om det skulle hända.

I sista perioden har inte Sörskogen kraft att bjuda tillbaka och matchen slutar 8-2.

Ett par spelare utmanades lite extra och fick spela på okända positioner men både Linnéa och Siri skötte det med bravur.

Extra kul att se att medspelarna tröstade lagkamrat när det i en oturlig spelsituation råkade bli ett självmål! Det kommer att hända fler gånger sånt händer, det gäller bara att snabbt glömma och köra vidare.

Tack för en glassig start på helgen!

Spelar: Siri, Iris, Emma, Leonora, Majken, Malin, Linnéa A P, Molly, Emelie och Ebba B

Målvakter: Molly, Malin och Majken