Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fotbollsclinics / Tematräning 2019
2019-02-22 14:09
Vi är glada att Stuvsta IF knutit upp ett samarbete med Svenska Fotbollakademin (SvFA) för Fotbollsclinics. Detta ersätter ett tidigare format och samarbete som vi haft med bl a Coerver rörande tematräningar. Själva formatet innebär även att man som tidigare inte knyter upp sig för ett antal träningar utan att Stuvsta IF i samarbete med SvFA erbjuder specifika träningstillfällen med speciellt område i fokus s.k. Clinics. 
 
Tillfällena skiljer sig också i år, då de 2 första kommer ske innan säsongen startar, samt två kommer ske efter säsongen. Det innebär att vi överger veckovisa tematräningar över en viss period. Det påverkar då minimalt på spelarnas normala träningar eller matcher med sina respektive lag. Samtidigt ger det ett ypperligt tillfällen för barnen/spelarna att få hjälp av professionella tränare inom specifika områden.
 
De två första tillfällena sker på Stuvsta IP kl. 09:30 - 12:00 på följande datum:
  • Lördagen 23 mars - Första tillslaget. Clinicen utgår från spelarnas första tillslag som är direkt kopplad till bollbehandlingen.  Vi tränar på olika typer av mottagningar, medtagningar, intagningar, mottagningar i luften och nedtagningar - utifrån situationer som uppstår i spelet. Momenten sätts in i skarpa spelsituationer med spelarnas bollbehandling och första tillslag som utgångspunkt.
  • Lördagen 30 mars - Skott - målskytte. Temat för clinicen är Skott med inriktning på målskytte. Under träningen fokuserar vi på olika typer av skott - som exempelvis snärtskott samt stötskott.  
Man kan som sagt var anmäla sig till valfri av tillfällen (249 kr / tillfälle) eller boka in sig på bägge för ett paketpris (449 kr). Detta gäller spelare som är födda mellan 2005 -2010.

Ni kan anmäla er via Inbjudan ifrån SvFA, eller så kan ni anmäla er direkt:

23 mars: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-ip-23-mars/

30 mars: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-ip-30-mars/

Paket:

https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-ip-23-och-30-mars/

Med vänlig hälsning

Stuvsta IF 

Nyhetsarkiv
 
Sponsorer