Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fotbollsclinics / Tematräning hösten 2019
2019-08-23 14:55
Nu närmar sig hösten och det är dags för nästa möjligheter för våra spelare att utveckla sina fotbollskunskaper tillsammans med professionella tränare. Stuvsta IF har ett samarbete med Svenska Fotbollakademin (SvFA) för Fotbollsclinics. Detta ersätter ett tidigare format och samarbete som vi haft med bl a Coerver rörande tematräningar. Själva formatet innebär även att man som tidigare inte knyter upp sig för ett antal träningar utan att Stuvsta IF i samarbete med SvFA erbjuder specifika träningstillfällen med speciellt område i fokus s.k. Clinics. 
 
Tillfällena skiljer sig också i år, då de 2 första skedde innan säsongen startade, samt nu är det dags för nästa två tillfällena. Det påverkar minimalt på spelarnas normala träningar samt att de flesta har avslutat sina matcher i Sanktan. Samtidigt ger det ett ypperligt tillfällen för barnen/spelarna att få hjälp av professionella tränare inom specifika områden.
 
De två tillfällena sker på Stuvsta IP kl. 09:30 - 12:00 på följande datum:
  • Lördagen 5 oktober - Play by SvFA. Under clinicen tar vi med spelarna på en resa som utgår ifrån spelets olika faser - Uppspel, Etablering, Genombrott, Avslut och Omställning.
  • Lördagen 12 oktober - SvFA 360. Under clinicen tränar vi på att utmana och vi ger spelarna olika verktyg i form av finter, riktningsförändringar, och vändningar att använda kopplade till försvararens position.
Man kan som sagt var anmäla sig till valfri av tillfällen (249 kr / tillfälle) eller boka in sig på bägge för ett paketpris (449 kr). Detta gäller spelare som är födda mellan 2005 -2010.

Ni kan anmäla er via Inbjudan ifrån SvFA, eller så kan ni anmäla er direkt:

5 oktober: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-5-oktober/

12 oktober: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-12-oktober/

Paket: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-5-och-12-oktober/Med vänlig hälsning

Stuvsta IF 
 
Sponsorer