3 av 3 segrar
2019-05-12 21:30
Det har varit en bra start på säsongen i samtliga tre serier för P05, denna helg med tre matcher och tre vinster var inget undantag. I fredags gästade vi Källbrinks IP då Huddinge IF stod för motståndet. Sammantaget en mycket bra insats av killarna där de verkligen visar upp vilket fint spel de besitter när de väl går in med en inställning som är 100 %. I söndagens matcher, båda hemma på Stuvsta IP, var det Akropolis IF och Tungelsta IF som kom på besök. Matchen mot Akropolis startar trögt och första perioden levererar inte något vidare spel från vår sida, samtliga spelare var övertygade om att de kunde spela bättre och säkrare. Däremot lyfter vi oss i andra och avslutar starkt i tredje. Matchen efter möter vi Tungelsta, ett trevligt lag som bjöd på ett par överraskningar. Insatsen var sett till hela matchen stabil, stundtals fantastiskt passningsspel där vi vågar äga bollen och förflytta oss mellan första, andra och tredje spelytan. Härligt att se! Även en stor eloge till våra målvakter som vid ett flertal tillfällen gjorde ett par riktigt snygga räddningar.

För att summera denna helg var den minst sagt händelserik. Ett kollektivt spel med mycket kämparanda, tryggt försvarsspel och fina uppspel resulterar i 28 mål framåt och endast 9 mål bakåt. Men trots många gjorda mål är alltid prestationen i fokus och den kan alltid förbättras. Nästa helg vankas match mot Segeltorps IF (Borta), Ösmo GIF FK (Hemma) och Enskede IK (Borta).

Hoppas vi ses!

3 av 3 segrar2019-05-12 21:30