Välkommen till F-09
Vi är ett härligt gäng med 35 spelare med fyra parallella lag i Sanktan. Vi har nu nått så många spelare att vi tills vidare tyvärr inte kan ta in fler.

Vår vision
(gemensamt framtagen av tränarna)

Glädje och trygghet

Att alla spelare har roligt och känner sig trygga, ser vi som det viktigaste i vårt lag. Vi tror att det ger modet att våga prova och chansa utan att tappa hoppet vid misslyckanden. Vi hoppas på det sättet ge alla möjligheten att nå sin potential.

Lagbygge
Vi jobbar för att skapa ett sammansvetsat team där alla vet vad som gäller och vad det är vi strävar efter. Vi har en öppenhet och tillit och försöker hela tiden att förbättra oss med engagemang

Alla gör sitt bästa
Vi strävar efter att motivera alla spelare att alltid göra sitt bästa med god inställning och passion. Det gäller både på träning och i match, i medgång så väl som motgång.

Skapa bra fotbollsspelare
Vårt primära mål är att träna spelarna i att bli bra fotbollsspelare genom att fokusera på grundläggande kunskaper. Vi kommer ha olika fokusområden både på match och träning. Spelresultat/antal mål blir sekundärt, men något som kommer som ett automatisk resultat efter hand.

Hejaramsa
2017-05-15 15:22