Årsmöte Stuvsta IF - Tisdag den 24 april 19.00 på Stuvsta IF:s kansli
Välkommen till ett lag som kör med Kalle Sandbergs fotbollsfilosofi
Kalle, Stefan och ungdomarna på kvällens träning - eller ”lite snö har väl ingen dött av...”
Sedan slutet av hösten 2017 har laget en ny tränare i rutinerade och oerhört engagerade Kalle Sandberg.

Kalle har en gedigen erfarenhet som tränare från bl.a Coerver, Svenska Fotbollsakadamien och Segeltorps duktiga P02-lag som bland annat vann inofficiella SM för 14-åringar.

Under sommaren och hösten har Kalle hållit i mycket uppskattade och utmanande extraträningar och han kommer nu gå in och ta ett helhetsansvar för lagets träningsinriktning. Fokus kommer ligga på långsiktig spelarutveckling och hur vi som spelare och lag alltid ska sträva efter att nå en fördel i varje match-situation. Detta ska vi bl.a göra med verktyg som teknik, spelförståelse och förmågan att ta snabba beslut.

songen 2018 har vi tre lag i S:t Erikscupen - ett 9-mannalag svår och två 7-mannalag, medel och extra svår.

Spelare intresserade av att provträna med oss och en av Sveriges, i våra ögon, absolut bästa ungdomstränare får gärna höra av sig, se Kontakt »
Onsdagsträning med glada miner och trötta ben
2018-04-11 21:59
Hela laget samlat på Stuvsta IP
På onsdagskvällens träning på Stuvsta IP var hela laget på plats. Förkylningar, skid- och badsemestrar, 70-årsfiranden, SL-problem, skolaktiviteter mm lyste äntligen  med sin frånvaro... Vi körde en fysiskt tung träning men humöret var som vanligt ändå på topp i truppen :)
Uppdaterat: Nya träningstider från 2018-04-09
2018-04-06 12:00
Nu har vi fått de nya träningstiderna som gäller från och med 2018-04-09:

• Mån 19-20:30, Visättra IP
  • Ons 16.45-18, Stuvsta IP
  • Sön 18-19:30, Gymnasieplan
17-18 mars, Träningsläger på Källbrink
2018-03-18 20:53
Hårdkörning med glimten i ögat
Helgen 17-18 mars genomförde vi ett intensivt och lärorikt träningsläger på Källbrink. Utmanande praktiska övningar i anfallsspel och försvarsspel varvades med teoripass och matchspel. Vi hade turen att vädrets makter stod oss bi och vi bjöds på ett fantastiskt vår-vinterväder med strålande sol och dagsmeja.

Killarna fick lära sig mycket om både individens och lagdelarnas olika rörelsemönster vid försvar, anfall och omställningar däremellan. En hel del nyttig terminologi slank också med.

Avslutningen blev en tuff 9-vs-9-match mot Segeltorps duktiga F05:or, där vi jobbade på att tillämpa det vi övat på under helgen. Grymt kämpat.

Stort tack till Kalle för planering och genomförande av ett superstimulerande och roligt läger!
18 feb Ersan-cup igång igen
2018-02-18 21:08
Äntligen var det dags för en match i Ersan igen efter uppehållet i januari. Det var riktigt råkallt och planen var uselt röjd av kommunen, men det bekom inte våra stoiska grabbar.

Denna gång kom Täby på besök och vi bjöd på en riktigt bra match där vi förlorade knappt. Men med 8 (!!!) ramträffar kändes det ändå som en moralisk vinst - och som vanligt var vårt fokus lagets prestation och inte resultat :)

Killarna kan vara mycket nöjda med sitt passningsspel och rörelse både med och utan boll. Det som saknades denna gång vara bara lite, lite mer skärpa i avsluten.