Välkommen till ett lag som kör med Kalle Sandbergs fotbollsfilosofi
Kalle, Stefan och ungdomarna på kvällens träning - eller ”lite snö har väl ingen dött av...”
Sedan slutet av hösten 2017 har laget en ny tränare i rutinerade och oerhört engagerade Kalle Sandberg.

Kalle har en gedigen erfarenhet som tränare från bl.a Coerver, Svenska Fotbollsakadamien och Segeltorps duktiga P02-lag som bland annat vann inofficiella SM för 14-åringar.

Under sommaren och hösten har Kalle hållit i mycket uppskattade och utmanande extraträningar och han kommer nu gå in och ta ett helhetsansvar för lagets träningsinriktning. Fokus kommer ligga på långsiktig spelarutveckling och hur vi som spelare och lag alltid ska sträva efter att nå en fördel i varje match-situation. Detta ska vi bl.a göra med verktyg som teknik, spelförståelse och förmågan att ta snabba beslut.

songen 2018 har vi tre lag i S:t Erikscupen - ett 9-mannalag svår och två 7-mannalag, medel och extra svår.

Spelare intresserade av att provträna med oss och en av Sveriges, i våra ögon, absolut bästa ungdomstränare får gärna höra av sig, se Kontakt »
Träningstider under sommaren 2018
2018-06-16 23:29
Nu har vi fått våra träningstider för sommaren.
Dessa gäller måndag 25 juni - fredag 27 juli.

Måndagar, Kl 18.00 – 19.30

Plats: Kvarnbergaskolan

Onsdag, Kl 17.30 – 19.00

Plats: Stuvsta IP

Fredag, Kl 17.30 – 19.00

Plats: Stuvsta IP

11 juni, vårsäsongens sista sanktanmatch
2018-06-11 21:52
Måndagen den 11 juni spelade vi den sista sanktan-matchen för vårsäsongen. Denna gång mötte vi de duktiga Hammarby P06:6 i en jämn match där Bajen till slut drog längsta strået. Vi är mycket nöjda med hur vårt spel och killarnas inställning har utvecklats under våren och matchens första halvlek är något av det bästa vi presterat mot tufft motstånd under våren. Starkt jobbat!
1 maj, Stuvsta Outdoor cup
2018-05-02 22:28
1 maj ställde vi upp i Stuvstas egen 9-mannaturnering Outdoor cup.

Vi inledde första matchen lite stressigt men fick under Kalles coachning sakta men säkert spel och positioner att stämma bättre och bättre. Försvaret tightades till, spelvändningarna gick snabbare, i anfallen växlade vi mellan långa raka bollar och vårt vanliga kortpassningsspel.

Det var otroligt roligt att se hur killarna lyfte sig match för match, och kämpainsatsen och vinsten mot tunga och starka Sollentuna/Norrviken var utan tvekan dagens höjdpunkt.
Onsdagsträning med glada miner och trötta ben
2018-04-11 21:59
Hela laget samlat på Stuvsta IP
På onsdagskvällens träning på Stuvsta IP var hela laget på plats. Förkylningar, skid- och badsemestrar, 70-årsfiranden, SL-problem, skolaktiviteter mm lyste äntligen  med sin frånvaro... Vi körde en fysiskt tung träning men humöret var som vanligt ändå på topp i truppen :)