Välkommen till F-03

Stuvsta F03 är ett talangfullt lag med 15 tjejer som vill spela en rolig fotboll där vi ska vara det bollförande laget.
Säsongen 2018 spealr vi i S:t Erikscupen - F15 division 1.

Vi söker därför spelare som vill få en utmaning, utvecklas som fotbollsspelare och samtidigt vill ha roligt. Intresserad?

Tveka inte att höra av dig för att komma ner och provträna med oss!

Stuvsta IF har en välorganiserad flick- och damsektion och vi är stolta över att ha lag från fotbollslekis (5år) till damlaget som 2018 spelar i division 2.
Vi vill att alla tjejer ska utvecklas efter sin förmåga och möjligheten att få träna och spela med äldre årskullar finns.

Träningsläger Kristinehamn 2018
2018-03-13 22:04
Helgen 9-11 mars åkte vi på träningsläger tillsammans med Dam J och F14. Vi fick besök av Lisa Dahlqvist som hade föreläsning och tränade ett pass med oss. Fyra riktigt bra pass varvat med teori hann vi med under helgen samt lite kvällsaktiviteter som Dam J höll i.
Så nu taggar vi upp och hoppas att planerna i Huddinge tinar upp.
Ny tränare F15
2018-01-21 18:56
Vi är mycket glada över att kunna hälsa Poja Arfaie välkommen som ny tränare för våra duktiga F15 tjejer.
Poja har tidigare varit tränare i Vallentuna BK, Vallentuna United och Hammarby IF.

Efter ett kort uppehåll från tränarsysslan ansluter han nu till Stuvsta IF och tar huvudansvaret för våra F15 tjejer.
Välkommen Poja, ser fram emot ett härligt fotbollsår tillsammans.

Nu laddar vi för säsongen 2018!
2017-10-16 10:20
Stuvsta F-03 är ett glatt och ambitiöst gäng som gärna vill bli fler. I år provade vi spel i Div 1 för första gången och det vill vi fortsätta med. I vinter kommer vi att spela Futsal-serien och säsongen 2018 satsar vi på fortsatt spel i div 1. Vi kommer att träna 3 - 4 gånger per vecka, åka på träningsläger, delta i cuper och mycket annat.

Är du intresserad, motiverad och vill utvecklas som spelare?

Hör av dig och kom och provträna med oss!
Claes Westerlund - lagledare tel: 0733 678 226, email: claes.westerlund@stuvstaif.se

Under oktober tränar vi måndag-torsdag-fredag, i november går vi över och tränar onsdag-torsdag-lördag.

Uppstartshelg Augusti 2017
2017-08-07 13:47
Helgen 4-6 Augusti körde vi uppstart med ett antal tränings- och teoripass på fredag - lördag. Uppslutningen var bra och tjejerna var alla riktigt sugna på att spela fotboll. Vi avslutade på söndagen med en cup i Nyköping, 5 matcher a 2x20min så en riktigt tuff avslutning på helgen.
Vi provade lite olika saker under matcherna, laget spelade riktigt bra och framför allt fick vi igång målskyttet. Väl i final fick vi möta Nyköpings BIS F02/03 lag som var riktigt duktiga, orken tröt och vi fick åka hem med en silverbuckla.
Jätte bra jobbat av alla tjejer.