Årsmöte Stuvsta IF - Tisdag den 24 april 19.00 på Stuvsta IF:s kansli
Välkommen till Stuvsta IF F04!

Vårt "nya" Stuvsta F-04 lag

Nu har vi börjat få ihop våra två lag till en härlig trupp på över 30 tjejer, efter en sammanslagning mellan Stuvsta f-04 och Örby F-04. Vi bygger ett lag för framtiden runt vår fina anläggning på Stuvsta IP.

En film om oss och vår sammanslagninghttps://youtu.be/KxQ9FtOV8qs

Vill du vara med?

Under 2018 spelar vi med två lag i Sanktan. Ett lag i div 1 och ett lag i div 2. Vi har även ett samarbete med Flickor 03 som spelar F15, div 1.

Division 1 (F14-1B)

Division 2 (F14-2D)

Vi kommer även spela ett flertal cuper, inklusive stora DANA CUP i Danmark.

Vi sätter spelaren i centrum, d.v.s. vi tar hänsyn till varje spelares behov och utveckling. Stuvsta IF har en välorganiserat flick- och damsektion med lag från 5 års ålder upp till damlaget.

Vi tränar 3 gånger i veckan och vi har en aktiv föräldragrupp som ser till att vi har det bra. Är du intresserad att utveckla din fotboll med oss är du välkommen att provträna.

Kontakta Roger Tell på 0730–447129 för mer information.

Instagram: @stuvsta_if_f04

Välkommen till Stuvsta IF F04!
Tränarna i F04
2018-03-18 11:02
Från vänster: Mats Langensjö, Peter Krogh, Johan Gyllenplam, Robert Axén, Marie Nilsson, Roger Tell, Niklas Råvik
I F04 är vi oerhört stolta över våra tränare som samarbetar mycket med varandra,med andra lag i föreningen och med andra föreningar. Vår huvudtränare Roger Tell är välutbildad med examen från GIH.
Träningscamp i Kristinehamns Arena
2018-03-11 19:10
Den 9-11 mars har vi haft ett träningscamp i den fantastisk Kristinehamns Arena, som är en fullstor 11-mannaplan inomhus. Vi var totalt ca 70-tjejer, med F-03 och våra Damjuniorer.

Fredagen inleddes med landslagets Lisa Dahlqvist som berättade om hur hon arbetat med mental styrka i med- och motgångar, och gav tjejerna ett antal kloka tips.

Vi avslutade fredagen med en träning under Lisas ledning. Lördagen var fylld med träningspass och på söndagen avslutade vi med en mini-cup med vår härliga kompisar i F-03.
Första av tre minicamper genomförd
2018-01-22 09:57
Morgonpigga tjejer inför en dag med fotboll
Under söndagen hade vi den första av tre minicamper i den fina Bro Fotbollshall för att fortsätta svetsa ihop de två sammanslagna lagen och hitta vårt framtida 11-mannaspel. Mycket fokus på speluppbyggnad och teambuilding.
Framgångar i vår egen Stuvsta Indoor Cup
2018-01-04 16:57
Våra två lag i Stuvsta Indoor Cup efter finalspelet
Efter två långa dagar och åtta matcher, slutade vi med en andra och fjärdeplats i A-slutspelet i vår egen Stuvsta Indoor. Detta efter att vår två lag mötes i en rafflande semifinal.
Medaljer i Adventscupen
2017-11-26 23:37
Trötta tjejer efter två intensiva cupdagar(På bilden saknas skadade Minea)
Våra två gamla lag har varit med i Adventscupen i många år, men nu gör vi vår första gemensamma Futsalcup, med blandade lag, och det gick ju utmärkt. Vi ställde upp med två lag och det blev både silver- och bronspengar, efter dramatiska straffavgöranden, sena vändningar och hårt arbete för varandra. Våra två gamla lag håller verkligen på att bli ett härligt gemensamt gäng. Bra jobbat tjejer(Och samtidigt som vi spelade slutspelet i Upplands-Väsby med två lag, hade vi ett tredje som körde Futsalserien). Det blir mycket fotboll nu !
Hem, 11/04 14:30
Hem, 09/04 18:32