Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Stuvsta IF F04!
Vårt "nya" Stuvsta F-04 lag spelar utmanade cuper, åker på träningscamper och tränar på vårt eget Stuvsta IP


Nu har vi börjat få ihop våra två lag till en härlig trupp på över 30 tjejer, efter en sammanslagning mellan Stuvsta F-04 och Örby F-04. Vi bygger ett lag för framtiden runt vår fina anläggning på Stuvsta IP.


Vill du vara med?


Under 2018 spelar vi med två lag i Sanktan. Ett lag i div 1 och ett lag i div 2. Vi har även ett samarbete med Flickor 03 som spelar F15, div 1. 


Division 1 (F14-1B)

Division 2 (F14-2D)


Vi kommer även spela ett flertal cuper


Vi tränar 3 gånger i veckan och vi har en aktiv föräldragrupp som ser till att vi har det bra. Är du intresserad att utveckla din fotboll med oss är du välkommen att provträna.


Kontakta Roger Tell på 0730–447129 för mer information.


Instagram: @stuvsta_if_f04

Välkommen till Stuvsta IF F04!
Möt våra tränare och deras syn på framtiden
2018-08-15 23:16
Roger Tell och Johan Gyllenpalm

Under 2018 så har vi jobbat mycket med att anpassa oss till vår nya verklighet, efter att vi slagit ihop Stuvsta IF och Örby IS F-04 lag. Två lag med mycket talang, sammanhållning och egen kultur, som nu skulle bli en gemensam trupp och gemensam spelidé. Detta har skett under ledning av våra ansvariga tränare, Roger  Tell, som har en av de högsta tränarutbildningarna UEFA Advanced och Johan Gyllenpalm, med många år i svenska elitfotboll. Dessutom med mycket stöd av Marie Nilsson, Robert Axén-Mattson, Peter Krogh och Niklas Råvik.


Hur ser ni på vår utveckling som fotbollslag ?


- Det har varit en mycket positiv start, där stora delar av truppen tagit stora steg i sin fotbollsutveckling. Vi har fokuserad på de enskilda tjejernas egen utveckling och bygga på att vara ett spelande lag som är trygga med bollen och vågar utmana sig själva,  där alla är involverade och deltar i spelet. Det fanns vissa utmaningar att slå ihop två lag som hade lite olika bakgrund men tjejerna verkar ha accepterat vår idé och verkar gilla vårt sätt att spela fotboll. Det har tagits stora utvecklingssteg och engagemanget är stort hos tjejerna att göra bättre hela tiden.


Det är snart ett år sedan sammanslagningen. Hur har det fungerat ?


- Sammanslagningen gav oss en fantastisk trupp med över 30 tjejer, vilket har inneburit en del utmaningar, men på det stora hela har vi haft mer en 70 träningstillfällen i år och 60-tal matcher sedan oktober förra året. Det har givit oss utmärkta förutsättningar att bygga vidare på vår spelidé och utveckla både lagspelet och de enskilda tjejernas kunskap och förutsättningar. 


Hur ser ni på framtiden för spelarna och laget ?


- Från hösten 2018 blir det ännu tydligare att vi skall förbereda och träna tjejerna inför steget in i juniorfotbollen, vilket innebär en ytterligare ambitionshöjning avseende träningsupplägg och individanpassade övningar i kombination med ökat inslag av spelsystem. Dessutom kommer vi fortsätta med vårt noga urval av cuper och egna träningscamper för att stärka laget, individerna och göra fotbollen till en kul och utvecklande aktivitet. Under hösten kommer vi öka vår medverkan i F-03-serien. Vi har under våren haft flera framgångar och utvecklande cupspel som vi ser som kvitto på att vi steg för steg är påväg åt rätt håll.

F04 - En härlig vecka på Dana Cup i Danmark
2018-07-28 22:35
Dana Cup 2018 i bilder
Då var den sedan länge efterlängtade veckan på Dana Cup över. 31 tjejer som hade en fantastisk vecka på världens tredje största ungdomsturnering och den mest internationella med lag från mer än 45 länder, vilket vi fick erfara. Det blev nya bekantskaper från Mexiko, Norge och Skottland, men även nya vänner  och några gamla bekanta från Sverige.

Vi spelade med två lag och fick bra men blandade resultat mot både akademilag och breddlag, men överlag mycket lärdomar och glädjeämnen. 

De två lagens spel tog stopp i slutspelet i en straffläggning och mot ett av Danmarks ledande akademilag, på fina anläggningar som drabbats av sommarens torka.
Brons i Skadevi Cup
2018-07-01 20:15
Sköna fotbollsdagar och härlig hejaklack på Skadevi Cup
Helgens cupspel i Skövde gav oss till sist en välförtjänt 3:e plats i A-slutspelet. Skadevi cup spelades för 42a gången och är en av de största cuperna för 11-mannaspel. Det var i huvudsak en cup för 03-lag och vi var ett av få lag med enbart 04-tjejer. Trots det stod vi upp bra i alla matcher och efter 6 matcher stod vi som bronsmedaljörer, efter storartade insatser och många fina spelsekvenser av tjejerna på mycket fina naturgräsplaner. 

Två av våra matcher följdes av nyhetssiten Ungdomsfotboll.se


Artikel från kvartfinalen mot Kungälvs FF

"Förutom att göra mål skapar Stuvsta flertalet målchanser, man trycker ner Kungälv så att de inte får chansen att anfalla"

Artikel från semifinalen mot Enskede IK f-03

"Matchen var öppen och det kändes som att vem som helst kunde ta hem det hela....Stuvsta skulle visa sig vara farliga i kontringarna, där man ofta var snabba att sticka i djupet." 

F04 spelade Nordic Invitational Cup 11-13 Maj
2018-05-04 17:25
Det är inte ens ett år sedan vi påbörjade diskussionen och arbetet med att få ihop Örby IS och Stuvsta IF´s respektive F04-lag till "nya" Stuvsta IF. Vi är fortfarande mer än 3o tjejer med några nytillskott. Det har varit mycket nytt för oss, med gemensamt spelsystem, nya kompisar och nya serier.

Det senaste är att vi blev inbjudna till Nordic Invitational Cup, som är en utmanade inbjudningsturnering med några av de bättre lagen i Norden. En snabb och spännande utveckling för våra tjejer, och ett bevis på att vi börjar göra lite avtryck. Vi hade tuffa och jämna matcher i stekande sol.

Läs mer om cupen på Nordic Invitational Cup
Träningscamp i Kristinehamns Arena
2018-03-11 19:10
Den 9-11 mars har vi haft ett träningscamp i den fantastisk Kristinehamns Arena, som är en fullstor 11-mannaplan inomhus. Vi var totalt ca 70-tjejer, med F-03 och våra Damjuniorer. 

Fredagen inleddes med landslagets Lisa Dahlqvist som berättade om hur hon arbetat med mental styrka i med- och motgångar, och gav tjejerna ett antal kloka tips.

Vi avslutade fredagen med en träning under Lisas ledning. Lördagen var fylld med träningspass och på söndagen avslutade vi med en mini-cup med vår härliga kompisar i F-03.
Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 26/7 12:05
2 - 0  
Tor 26/7 11:10
4 - 5  
Ons 25/7 19:10
1 - 3  
Ons 25/7 12:30
0 - 0  
Ons 25/7 09:10
1 - 1  
Tis 24/7 17:30
0 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer