Välkommen till F-07
Vi är idagsläget 44 tjejer i truppen som deltar med tre lag i S:T Eriks cupen där vi har lag i svår, medel och lätt, så alla oavsett nivå kan vara med. Vi deltar även i träningsmatcher och andra olika cuper under året både inom- och utomhus! Vi försöker åka på minst en övernattningscup per år, samt att vi under sommaren 2018 kommer arrangera ett eget sommarläger för våra spelare.

Många av våra spelare har även andra fritidsaktiviteter som t.ex. innebandy, handboll samt friidrott som vi uppmuntrar! Ibland har vi även fått chansen att hjälpa F06 på deras matcher vilket brukar vara spännande och kul, och vi gör samma sak med våra kompisar i F08 så de får chansen att spela hos oss då och då.

Om du är intresserad av att bli en i gänget så kontakta gärna någon av oss nedan:

Camilla camilla_nord@hotmail.com

Michael Michael.hartmann@telia.com

Är du intresserad av att boka träningsmatch med oss så vänligen kontakta:

jorgen@rosendahlreklam.se

F07 lagaktivitet Hammarby - Djurgården på Tele2
2018-05-27 19:00
Söndagen den 27 maj så åkte vi gemensamt till Tele2 arena för att se derbyt Hammarby - Djurgården i Damallsvenskan. För vissa var det första gången på Tele2 arena, tyvärr inte så mycket publik som förväntat men Hammarby hade ialla fall en liten klack.

Matchen var väldigt fysiskt och inte särskilt välspelad, stundtals bra passningsspel men svårt att komma till avslut för Bajens del tyckte några av tjejerna. Djurgården vann till slut med 1-0. Efter slutsignalen var dags att ta sig hem till Stuvsta igen.

Kul med lagaktivitet som vanligt, nästa blir 6 juni cupen och sen väntar Dalcarlia! Tack för idag!
F07 på läger i Norrköping
2018-05-03 11:43

Den 14-15 april hade vi anordnat ett läger i Norrköping för samtliga F07 tjejer, 34 av 35 tjejer hade anmält sig, och ingen sjukanmälan i sista sekund, super kul!

Lägret bestod av umgås med kompisar, tävlingar, lekar, fotbollsträning i praktiken och teorin, god lunch, middag och frukost på Scandic Hotell Nord i Norrköping som även hade en uppskattad pool/bastu som besöktes efter middagen på lördagen. Sen var det extra lyxigt att bo på hotell och slippa gympasalen/klassrummet som sovrum tyckte de flesta!

Strålande väder hade vi också, söndagen bjöd också på strålande sol, så efter intag av lunch vid planen så bar det var hemåt igen!

Ett härligt gäng där även de nya kommer in snabbt i gemenskapen, och vart man än tittade så såg vi strålande glada Stuvsta tjejer!  Tack än en gång för lånet av tjejerna!

Ledarna i F07

Goeras träningen börjar ge resultat
2018-03-20 09:00

Madeline Goeras: -Under vintern har Stuvsta F07 tränat i tre små grupper efter varandra (40 min per grupp, ca 4-6 spelare i varje grupp). Det har varit ett grymt upplägg för tjejernas utveckling! Idag såg det riktigt bra ut⚽️💫 Så roligt när man får jobba med samma grupp under en lite längre period, häftigt att se utvecklingen! Grymt jobb tjejer, nu fortsätter vi att jobba hårt och ha roligt😀⚽️💯🌟

Vi fortsätter samarbetet även till utomhussäsongen!

Stuvsta F07 fortsätter samarbetet med Madelene ”Madde” Goeras
2018-02-04 15:34

En uppskattad träningsform är våra teknikträningar anordnad av Madelene Goeras som vi nu haft en längre tid. Små stationer av olika teknikövningar som inspirerar och engagerar samt utvecklar varje individ till en mer teknisk spelare oavsett nivå, både våra nya spelare och de som varit med en längre tid uppskattar träningsformen som också till viss del sponsras av vår sponsor PEAB.

Inomhus har vi just nu dessa träningar på lördagar och när våren kommer flyttar vi ut igen och har dem på Stuvsta IP på måndagar.

Madelene är FD svensk landslagsspelare som kommer ursprungligen från Borlänge och slutade sin aktiva karriär som fotbollsspelare i Djurgårdens IF och tidigare AIK och vunnit två SM guld, ett cup guld samt guld i Champions league när hon spelade i Umeå IK.  Madelene har även bakgrund som landslagsspelare, så klart våra tjejer och vi imponeras av hennes kunskap och skicklighet!

www.instagram.com/madelenegoras/?hl=sv