Årsmöte Stuvsta IF - Tisdag den 24 april 19.00 på Stuvsta IF:s kansli
Välkommen till F-07
Vi är idagsläget 38 tjejer i truppen som deltar med tre lag i S:T Eriks cupen där vi har lag i svår, medel och lätt, så alla oavsett nivå kan vara med. Vi deltar även i träningsmatcher och andra olika cuper under året både inom- och utomhus! Många av våra spelare har även andra fritidsaktiviteter som t.ex. innebandy, handboll samt friidrott som vi uppmuntrar! Ibland har vi även fått chansen att hjälpa F06 på deras matcher vilket brukar vara spännande och kul!

Om du är intresserad av att bli en i gänget så kontakta gärna någon av oss nedan:

Jörgen jorgen@rosendahlreklam.se

Camilla camilla_nord@hotmail.com

Michael Michael.hartmann@telia.com

Goeras träningen börjar ge resultat
2018-03-20 09:00

Madeline Goeras: -Under vintern har Stuvsta F07 tränat i tre små grupper efter varandra (40 min per grupp, ca 4-6 spelare i varje grupp). Det har varit ett grymt upplägg för tjejernas utveckling! Idag såg det riktigt bra ut⚽️💫 Så roligt när man får jobba med samma grupp under en lite längre period, häftigt att se utvecklingen! Grymt jobb tjejer, nu fortsätter vi att jobba hårt och ha roligt😀⚽️💯🌟

Vi fortsätter samarbetet även till utomhussäsongen!

Stuvsta F07 fortsätter samarbetet med Madelene ”Madde” Goeras
2018-02-04 15:34

En uppskattad träningsform är våra teknikträningar anordnad av Madelene Goeras som vi nu haft en längre tid. Små stationer av olika teknikövningar som inspirerar och engagerar samt utvecklar varje individ till en mer teknisk spelare oavsett nivå, både våra nya spelare och de som varit med en längre tid uppskattar träningsformen som också till viss del sponsras av vår sponsor PEAB.

Inomhus har vi just nu dessa träningar på lördagar och när våren kommer flyttar vi ut igen och har dem på Stuvsta IP på måndagar.

Madelene är FD svensk landslagsspelare som kommer ursprungligen från Borlänge och slutade sin aktiva karriär som fotbollsspelare i Djurgårdens IF och tidigare AIK och vunnit två SM guld, ett cup guld samt guld i Champions league när hon spelade i Umeå IK.  Madelene har även bakgrund som landslagsspelare, så klart våra tjejer och vi imponeras av hennes kunskap och skicklighet!

www.instagram.com/madelenegoras/?hl=sv

Blixten cupen 2018
2018-02-03 17:00

En succé igen, för tredje året i rad vi ställer upp med två lag i Blixten cupen. Som vanligt inomhus så blir det tätt och jämnt, våra bägge lag hade fint passningsspel, och tillsammans med all den teknik vi tränat tillsammans med Madde så kan det inte bli annat än bra!

Av 10 matcher på cirka 4 timmar så blev det 6 vinster, 4 oavgjorda och 0 förluster, super bra kämpat! Sen var det prisutdelning och sen full fart till Madde träningen.

Stuvsta indoor
2018-01-07 14:55

Stuvsta Indoor, vilket för oss blev premiär i Stuvstahallen.

Vi fick ihop två lag som vi som vanligt delade in i två jämlika lag, dag ett var vi (Stuvsta) i olika grupper och dag två blev en riktig Stuvsta/Huddinge grupp där där vi mötte varandra (Stuvsta mot Huddinge) i varje match, förluster, oavgjorda och vinster i en jämna fördelning lagen mellan!

Tillsammans med Huddinge hade vi också en gemensam uppvärmning genom låten ”Stam On The Ground”, kul med sammanhållning lagen mellan! Tack samtliga lag för en trevlig turnering och ett extra tack till Huddinge!