Välkommen till P-04

Välkommen till Suvsta IF P04

Vi är en trupp på drygt 40 spelare och 7 tränare. Under vintern tränar vi 3-4 gånger per vecka. Vi har mer fokus på prestation än på resultat och undviker därför permanenta nivåindelningar. Vi tror att långsiktighet är viktigt för att utbilda och utveckla våra ungdomar till duktiga fotbollsspelare. Vårt mål är att alla ska trivas i laget och känna att de utvecklas i sin takt efter sina egna förutsättningar. Vi har en tränare med UEFA B-utbildning och en tränare med UEFA A-utbildning (som dessutom är årskullsansvarig) samt fem andra tränare.

Under vintersäsongen 2017/2018 fokuserar vi på många träningar, både inomhus och utomhus. Som start på utomhussäsongen kommer vi att åka på ett träningsläger till Kristinehamn.

Vi kommer under 2018 att spela med två lag i Sanktan, div 2 och 4. Under sommaren kommer vi att åka till DaleCarlia med ett lag. Vi kommer även att delta i lokala cuper och spela flera träningsmatcher innan Sanktan börjar.

Eftersom vi är ganska många spelare så tar vi under 2018 emot nya spelare endast efter överenskomna provträningar. Vi har provträningar så att spelarna ska få en bra chans att bekanta sig med de befintliga ledarna och spelarna innan de bestämmer sig. Vill du komma och provträna så kontakta Pontus Forsell.

Semifinal i Dalecarlia
2018-06-30 19:46
Sista gruppspelsmatchen mot Håbo och kvartsfinal mot Västerås IK
Vinst mot Håbo med 3-1 i sista gruppspelsmatchen och senare samma dag vinst mot Västerås IK i kvartsfinal innebär att vi nu är klara för semifinal i Dalecarli.
Vinst med 2-1 mot Västerhaninge
2018-06-09 19:40
Jämn match på naturgräs
Ett snabbt mål i början av första halvlek och ett mål precis i slutet av första halvlek bäddade för vinst idag. Det var en välspelad match och vi tackar motståndarna och domaren för en bra insats!
Dubbelvinst i helgen
2018-06-06 23:44
8-0 mot Svensk Palestinska FF och 3-1 mot Karlberg! Bra kämpat allihopa!
Träningsläger i Kristinehamns Arena
2018-03-25 18:13
Nöjda spelare efter träningsläger Kristinehamn 2018
Vi var 21 spelare och 6 ledare som åkte till Kristinehamns Arena fredag-söndag. Vi är väldigt nöjda med servicen och den fina arenan. Det var ett bra tillfälle att i behagliga 16 grader träna på taktik och spelsystem inför seriestarten.