Årsmöte Stuvsta IF - Tisdag den 24 april 19.00 på Stuvsta IF:s kansli
Välkommen till P-04

Välkommen till Suvsta IF P04

Vi är en trupp på drygt 40 spelare och 7 tränare. Under vintern tränar vi 3-4 gånger per vecka. Vi har mer fokus på prestation än på resultat och undviker därför permanenta nivåindelningar. Vi tror att långsiktighet är viktigt för att utbilda och utveckla våra ungdomar till duktiga fotbollsspelare. Vårt mål är att alla ska trivas i laget och känna att de utvecklas i sin takt efter sina egna förutsättningar. Vi har en tränare med UEFA B-utbildning och en tränare med UEFA A-utbildning (som dessutom är årskullsansvarig) samt fem andra tränare.

Under vintersäsongen 2017/2018 fokuserar vi på många träningar, både inomhus och utomhus. Som start på utomhussäsongen kommer vi att åka på ett träningsläger till Kristinehamn.

Vi kommer under 2018 att spela med två lag i Sanktan, div 2 och 4. Under sommaren kommer vi att åka till DaleCarlia med ett lag. Vi kommer även att delta i lokala cuper och spela flera träningsmatcher innan Sanktan börjar.

Eftersom vi är ganska många spelare så tar vi under 2018 emot nya spelare endast efter överenskomna provträningar. Vi har provträningar så att spelarna ska få en bra chans att bekanta sig med de befintliga ledarna och spelarna innan de bestämmer sig. Vill du komma och provträna så kontakta Pontus Forsell.

Träningsläger i Kristinehamns Arena
2018-03-25 18:13
Nöjda spelare efter träningsläger Kristinehamn 2018
Vi var 21 spelare och 6 ledare som åkte till Kristinehamns Arena fredag-söndag. Vi är väldigt nöjda med servicen och den fina arenan. Det var ett bra tillfälle att i behagliga 16 grader träna på taktik och spelsystem inför seriestarten.
Bra träning i nya Fleminghallen
2018-01-09 22:48
Det var nog rekord i närvaro idag för en vinterträning, 28 spelare! RIktigt bra jobbat, högt tempo och bra spel!
Bra trippelmöte mot Älvsjö
2017-03-12 21:40

Denna helg spelade vi tre matcher mor Älvsjö. Den första spelade vi på lördag på Älvsjö IP och Älvsjö bjöd på hårt mostånd. Det var en trevlig och välspelad match där vi tyvärr inte fick ordning på anfallet riktigt. Vi hade dock flera fina chanser men gick mållösa från matchen.

Matcherna på lördag så ändrade vi tillbaka till vårt vanliga spelsystem och det märktes att killarna var mer vana vid det. Den första matchen på söndagen var jämn och Älvsjö hade flera farliga tillfällen att ta ledningen. Tack vare Hugos fina skott från vänsterkanten och en härlig kämpainsats av alla spelare lyckades vi vinna matchen.

Den andra matchen på söndag fick vi tillfälle att öva mer på anfallsspel. Det var speciellt glädjande att se ytterbackarna och deras anfallsglädje. Vi hade väldigt många chanser och hade bla 4 stolp/ribbskott. Harald gjorde en fantastik utrusning i första halvlek och vi gick segrande även från andra matchen.

Vi tränare är mycket nöjda med alla tre matcherna och den härliga inställnig som killarna visade!

Vi tackar Älvsjö för tre välspelade och trevliga matcher!