Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till P-05:4
Välkommen till Stuvsta IF P05 grupp 4!
Vi är en grupp killar med en stark gemenskap som tränar 3 gånger i veckan. Vi jobbar långsiktigt vilket innebär att vi arbetar i ett prestationsinriktat klimat och inte ett resultatinriktat. Våra tre värdeord är: glädje, gemenskap och acceptans. Vi tar eget ansvar över att komma förberedda med rätt utrustning och i tid till såväl matcher som träningar. Under 2018 kommer vi erbjuda seriespel i division 3 och 5. 

Följ laget på Instagram: @stuvstaifp05
2-1 seger i hemmapremiären mot FOC Farsta!
2018-08-08 20:34
2-1 (1-0)
Det blev seger i hemmapremiären där dagens lag bestod av spelare från både P05;2 och P05;4! Riktigt roligt att se hur bra killarna klarar av att spela tillsammans trots att det inte är något de är vana vid. En kyligt placerad boll bakom målvakten, ett snyggt hörnmål och sedan en kanonräddning av Tim när Farsta blev tilldelade straff räckte för att ta med sig 3 pinnar. Detta tillsammans med en enorm kämparglöd, energi och vackert spel. 

Självklart filmades både hörnmålet och straffräddningen och finns att se på lagets instagramkonto! --> @stuvstaifp05

Riktig rolig start på höstsäsongen! 
/S
Roslagscupen 2018
2018-06-17 16:45
Världens härligaste gäng!
Två vinster, tre oavgjorda och en förlust i kvartsfinalen mot Gustavsberg (0-1). Ett lag som vi vann över i gruppspelet. Överlag mycket fint spel från killarna genom hela turneringen där vi kämpar in i sista minuten. 
En väldigt välarrangerad turnering som levererar både fina spelplaner och god mat. Mycket nöjda spelare och ledare som gärna åker nästa år igen!

Forza Stuvsta P05;4
Stuvsta P05:4 söker målvakt!
2018-06-17 13:30
Just nu söker vi 1-2 målvakter som komplement till vår trupp i höst. Har du erfarenhet och känner dig intresserad av att spela med oss kontakta Sofia på 0769470041 omgående.
3-3 i en het match mot Enskede IK
2018-06-03 19:20
3-3 (0-2)
Ett soligt Enskede IP bjöd på svårigheter både vädermässigt och sett till motstånd. Vi inleder matchen på en alldeles för låg nivå spelmässigt mot ett Enskede som alltför sällan bjuder på svaga insatser. Till en början dominerar Enskede och både 0-1 och 0-2 rullar in inom loppet av 15 minuter i första halvlek. Sedan händer det något hos killarna och mot slutet av första halvlek börjar vi hitta de passningar och spelvändningar vi vill åt och spelet börjar äntligen flyta. 0-2 står sig till halvleksvila där vi pratar igenom hur vi ska kunna lyfta oss ännu mer ute på plan. Hur vi vill hitta spelet mellan motståndarnas backar samt att vi tillsammans som lag måste våga köra vårt eget spel och inte falla in i Enskedes tempo. 

Till andra halvlek har vi tänt till ordentligt och vi lämnar inte alls lika mycket yta eller tid för motståndarna att köra deras spel jämfört med i första halvlek. Hårt jobb lönar sig och äntligen sätter Oliver 1-2 efter ett flertal heta lägen tidigare i matchen. Både mittfält och backlinje får jobba hårt i värmen och tillslut hittar vi en genomskärare som leder fram till 2-2. Med ca 8 minuter kvar att spela får Enskede straff efter hands i straffområdet som de kyligt placerar längs högra stolproten. 2-3 var ett faktum. Många sänkta huvuden på plan men vi fortsätter kämpa in i det sista. När sedan Felix blir nerdragen i Enskedes straffområde med bara några minuter kvar att spela tänds hoppet återigen när domaren pekar mot straffpunkten. William, en av fyra spelare vi lånat in från andra 05-gruppen till dagens match, kliver stadigt fram och placerar bollen hårt och stabilt i krysset. Killarna har nu lyckats vända 0-2 till 3-3 i en match mot ett av de svårare lagen i serien. 

Vill avsluta med att rikta ett stort tack till Felix, Dennis, William och målvakten som vi fick låna av P05;2. Även tack till vår fantastiska publik som finns med oss i vått och torrt och dagens domare som levererar en mycket fin insats. 

/S
 
Sponsorer