Årsmöte Stuvsta IF - Tisdag den 24 april 19.00 på Stuvsta IF:s kansli
Välkommen till P-05:4
Välkommen till Stuvsta IF P05 grupp 4!
Vi är ett tjugotal killar med en stark gemenskap som tränar 2-3 gånger i veckan. Vi jobbar långsiktigt vilket innebär att vi arbetar i ett prestationsinriktat klimat och inte ett resultatinriktat. Våra tre värdeord är: glädje, gemenskap och acceptans. Vi tar eget ansvar över att komma förberedda med rätt utrustning och i tid till såväl matcher som träningar. Under 2018 kommer vi erbjuda seriespel i division 3 och 5 för att ge samtliga spelare utmaning på sin egen nivå. Sugen på att spela med oss? Kontakta någon utav tränarna.

Följ laget på Instagram: @stuvstaif_p05
Utomhusträningar 2018
2018-03-19 18:41
Under 2018 gäller följande:

Måndagar 18:30-19:15, Fysträning Älvsjöspåret

Tisdagar 18:00-19:00, Utomhusträning Stuvsta IP följt av 30 minuters koordination och fotbollsfys. Sluttid ca 19:30.

Torsdagar 18:00-19:00, Utomhusträning Stuvsta IP följt av 30 minuters koordination och fotbollsfys. Sluttid ca 19:30.

Uppvärmning sker tio minuter innan avsatt träningstid! Killarna ansvarar själva över att komma i tid med rätt kläder och utrustning.

/Ledarna
Brons i Stuvsta Indoor
2017-12-29 14:29
En andra plats i gruppspelet genererade i A-slutspel för killarna under årets upplaga av Stuvsta Indoor. Efter tre genomförda slutspelsmatcher blev det kamp om tredjepris där killarna vann placeringsmatchen mot Segeltorp med 4-1. Bra jobbat!

/Ledarna
Sista matchen för säsongen
2017-10-01 17:04
1-1 (0-1)
Inför årets sista möte i sanktan kallar vi in samtliga spelare för match mot Hanvikens SK. Inledningsvis står vi lite och såsar men det blir bara bättre och bättre spel ju längre tiden går. Matchen slutar 1-1 och de sista 15-20 minuterna är nog de bästa det här laget har presterat under säsongen. Riktigt roligt att se samtliga spelare kämpa och ta för sig på plan.

/Sofia Svensson
3-0 vinst mot Enskede
2017-09-10 19:52
3-0 (2-0)
Söndag eftermiddag, solen skiner och hemmamatch!
Vi började med en samling i omklädningsrummet för att repetera lite taktik, checka läget och göra oss matchklara. Efter förra helgens fina matcher la vi fortsatt stor vikt i att spela som lag, hitta medspelare och djupledsbollar vilket killarna gjorde med dunder och brak. Vi inleder första halvlek starkt: redan i åttonde minuten spelar vi oss fram till 1-0 (Hannes målskytt) och det tar inte lång tid innan vi gör ytterligare ett mål (Hannes återigen målskytt). Vi hade ett par riktigt fina lägen att stänka in ett par bollar till men det är med marginaler som bollen inte går in. Första halvlek är slut och det står 2-0 till oss.

I andra halvlek försöker vi att hitta fler djupledspassningar till våra yttermittfältare, något som gradvis förbättras. Leo R drar på sig ett par smällar som tyvärr gör att han får avsluta matchen på sidan. Det stoppar dock inte resten av laget att fortsätta leverera ett vackert spel både framåt och bakåt. Våra backar gör en mycket stark insats med mycket hemjobb och framspel vilket medför en trygghet i spelet. Med kanske 7 minuter kvar av matchen söker sig en passning fram till Lucas S som kyligt spelar sig förbi målvakten och skjuter in 3-0 som även förblir slutresultatet. Vi är vassare och förmedlar en känsla av att vi vill mer vilket jag tror delvis avgör matchen. Erik J i mål får göra ett par riktiga dunderräddningar och lyckas hålla nollan i både första och andra halvlek. Vi tackar domare, Enskede IK och en fantastisk publik. Det var roligt att se spelare som inte var kallade till denna match komma och supporta de som var. Nästa helg spelar vi bortamatch mot Rönninge Salem.

Matchens gröna kort tilldelades återigen Hannes.

/Sofia Svensson