Dalecarlia Cup 2024
Matchbilder och resultat

Dalecarlia 2024

Bra sportsliga framgångar under Dalecarlia 2024

Vi åkte till Dalecarlia 2024 med två jämna lag och resultaten för lagen blev väldigt lika, tre vinster och en förlust för varje lag i gruppspelet. Vi blev därmed gruppetta och grupptvåa och gick vidare till A- och B-slutspel. Vi är oerhört glada över utvecklingskurva som truppen har haft det senaste åren och de goda framgångarna under Dalecarlia var ett kvitto på det.

I slutspelet blev det bra matcher där lag 1 gick vidare till semifinal efter en 4-0 vinst i kvartsfinalen. Efter det så blev det två jämna matcher där båda lagen förlorade med 2-1 i kvartsfinal i A-slutspelet och i semifinal i B-slutspelet.

Ett stort tack till er föräldrar som åkte till Borlänge för att heja på oss.

Nu tar vi sats mot hösten där vi redan har anmält oss till några 11-mannacuper.

Dalecarlia Cup 20242024-07-01 16:20