Ta ansvar – det gäller alla!
2021-05-05 21:11

Efter dagens oroväckande avstämning med Smittskydd Stockholm, står det klart att smittspridningen i regionen tyvärr är på väg upp.

Detta innebär att genomförandet av S:t Eriks-Cupen hänger på en skör tråd – sköter vi oss inte, får vi inte spela matcher.

Det är med andra ord extremt viktigt att alla följer rekommendationerna;

målet är att respektive spelare endast spelar en match per vecka, att matcherna genomförs utan publik och att de regler kring matcher som vi har tagit fram följs.

Barn- och ungdomsfotbollen i Stockholm har fått ett stort förtroende när vi får möjlighet att dra igång S:t Eriks-Cupen.

Vi behöver axla det tillsammans.

Hitta inte kryphål, ta ansvar och sprida gärna informationen!