SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vill du bli tränare?

Vi söker både erfarna och oerfarna tränare, så tveka inte på att skicka in en ansökan! Vi har behov av alla typer av tränare och fokuserar därför mycket på dina personliga egenskaper och din motivation. Föreningen står dessutom för utbildningar för alla som vill utvecklas i rollen som ledare, så det finns inga hinder för dig oavsett tränarbakgrund.

 

Att vara tränare i Stuvsta IF innebär ett stort ansvar, men ger också oerhört mycket tillbaka! Du blir ansvarig för ungdomarnas utveckling, att hjälpa dem nå sina drömmar och är samtidigt deras stora förebild. Som ledare representerar du inte bara ditt lag utan hela föreningen, så vi förväntar oss att du uppträder därefter och följer Stuvsta IF:s riktlinjer. 

 

Tillsammans kan vi skapa de bästa förutsättningarna för att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt, så länge och så bra som möjligt. Hoppas du vill bli en av oss i Stuvsta IF:s fotbollsförening!

 

Anmäl dig via formuläret: ANSÖKAN- TRÄNARE

 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier