SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till U-17

Välkommen till Stuvsta IF U-17 (Födda 2006)

Vi är en trupp på 29 spelare som tillsammans jobbar för fotbollsglädje, utveckling och bra kamratskap. Säsongen 2023 spelar vi division 2 och 3. 
 

Vi tränar:

Måndagar 20.15 - 21.30 Visättra IP

Onsdagar 18.00 - 20.00 Stuvsta IP

Torsdagar 19.45 - 21.30 Visättra IP

 
Provträna med U17/P06
2023-01-16 10:34
Vi söker dig som har flera års erfarenhet som fotbollsspelare och som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. 
 
Vill du boka tid för provträning?
kontakta lagledare Ulrika Martinsson på 076-140 42 52 eller via mail ulrika.a.martinsson@gmail.com
 
---------------------------------------------------------------
Här kan du läsa mer om föreningens ambition 2023:

 

Stuvsta IF söker spelare med hög ambition som vill utvecklas till framtida seniorspelare.

Till skillnad från många andra klubbars utvecklingslag eller akademilag kostar INTE hög ambition något extra hos oss. 

 

Under 2023 ökar Stuvsta IF sitt fokus på kvalité och utveckling av ledare och spelare i vår verksamhet. För att lyckas med detta har föreningen rekryterat en Fotbollsutvecklare som skall fokusera på att lyfta kvalitén på föreningens verksamhet i stort men också över tid säkra att utvecklingen fortsätter. Det innebär att:

 

- Vi tar fram nya utvecklingsplaner för spelare och ledare för att fler skall kunna utvecklas mer än tidigare.

- Vi ökar samarbetet inom och mellan våra ålderskullar för att kunna möta spelarnas olika ambitioner och behov av utmaningar bättre.

- Vi är en förening som sätter våra aktivas utveckling och välbefinnande i första hand, detta gör oss mer flexibla och mer långsiktiga än många andra klubbar som jagar kortsiktiga resultat.  

- Vi planerar att ta in olika specialist tränare kontinuerligt under säsongen för att ytterligare spetsa till vår förmåga att utveckla ledare och spelare.

 

Vi kallar inte vår verksamhet för akademiverksamhet men vårt mål är att kunna ge en akademi-liknande kvalité på vår verksamhet till alla spelare för en betydligt lägre kostnad än andra klubbar.

 

Välkommen till oss!

Stuvsta IF

NovemberElvan 2021
2021-11-14 21:19
Firande av seger efter straffläggning

I helgen hade vi en mycket fin lördag på Järfällavallen då vi deltog i turneringen NovemberElvan. Tre mycket starka matcher gav oss gruppseger och vi var vidare till A-slutspel. Efter straffläggning tog vi oss vidare från en tuff kvartsfinal men i semifinalen tog det slut efter uddamåls förlust. Fantastiskt kul att få runda av en fin säsong med en sådan lyckad cup - starkt jobbat killar!

Träningsläger Bosön
2021-09-13 09:43
Träning med Bosöns coach Conny Karlberg

Under helgens träningsläger på Bosön blandade vi träning, teori och teambuildning. Vi körde bl.a. ett mycket uppskattat pass Agilityträning med Conny Karlberg från Bosön och Fotbollsfys. Nu har vi lite bättre koll på både våra styrkor och vad vi behöver utveckla i vår fysik för att också utvecklas som fotbollsspelare. Vi tar med oss många av övningarna och fortsätter träna dem på hemmaplan. 

Naturligtvis hade vi också lite tid till att lära känna varandra "utanför plan". Vi åt tillsammans, kolla Premier League på TV,  bara hängde, snacka, spela kort, bada osv.

Även om många av oss har lite träningsvärk idag så är vi tillsammans laddade och redo för höstens utmaningar!

Träning med Aimar
2021-05-26 08:27
Uppvärmningsövning 1-2-3

På onsdagens träning gästades vi av Hammarbys Aimar Sher. Det var en kul och lärorik timme med fullt fokus av grabbarna. Vi körde många nya bra övningar som vi tar med oss till framtida träningar. Tack Aimar!

 
Sponsorer