SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till U16 i Stuvsta IF

Välkomna till Stuvsta IF U16!

 
Stuvsta U16 består just nu av 30 spelare och 9 ledare. Ledarstaben innehåller bland annat en målvaktstränare, fystränare, sjukgymnast samt instruktörer och tränare med både egna och ledarerfarenheter från elitidrott på högsta internationell nivå. 
 
Utveckling är vårat ledord och genomsyrar hela truppens verksamhet. Vi selekterar inte utan stävar efter att alla spelare skall fortsätta utvecklas oavsett tidigare nivå. Vi jobbar temabaserat och verksamheten syftar till att förbereda spelare för seniorfotboll. 

Stuvsta har ett väl fungerande rotationsträningssystem. Delar av U16-truppen rotationstränar och spelar matcher med herrjuniorerna.   
 
Under säsongen 2022 spelade vi i div 1 och div3.
 
Vi kommer att under säsongen 2023 spela i div 1 och 3.  
 
Är ni intresserade av att utvecklas och letar efter en förening där varje spelare blir sedd? Kontakta oss gärna.
 
Stuvsta IF U16
Referat: Stuvsta Idrottsförening - FoC Farsta 
Vänder och vinner med 5-1
2023-04-04 10:58

Farsta inledde bra med sitt höga presspel och fick utdelning tidigt i matchen. Stuvsta fick jobba sig tillbaka in i matchen och kvitterar innan halvtid. I andra halvlek vrids tempot upp och och ett stort bollinnehav ger välförtjänt utdelning. Solen, planen och två mål av en het Gabbe gladde extra. Slutresultatet skrevs till 5-1.   

Referat: Vallentuna  - Stuvsta Idrottsförening
Islossning i Vallentuna
2023-03-26 18:56

Segersiffrorna skrevs till 7-1 men kunde med lite mer skärpa i avsluten kunnat större. Stuvsta var betydligt vassare än kvalserielaget Vallentuna idag. Bolltryggt och modigt spel gav resultat. Laget spelar med stor glädje nu vilket är en fröjd att se. 

Referat: Karlbergs BK - Stuvsta Idrottsförening
Stabil seger med 8-0
2023-03-26 18:55

Det blev aldrig riktigt spännande på Hjorthagen. Den enda riktiga nerv som levde var att se om vår målvakt skulle lyckas göra mål som utespelare. Det gjorde han inte så in mellan stolparna med dig igen Villi :) 

Vill du utvecklas som spelare?
2022-11-10 00:22
Stuvsta söker dig med ambition och träningsvilja!

Är du intresserad av att provspela med Stuvsta IF U16?

 

Vi erbjuder:
- En väldigt välorganiserad träningsmiljö med god struktur.
- Träningar som är temabaserad och syftar till att förbereda spelare för en seniorkarriär.
- Teman som tas fram utifrån en genomarbetad spelarutbildningsplan.  
- En fotbollsutbildning där alla delar som behövs för att kunna verka på seniornivå ingår. exempelvis: skadeförbyggande fysträning, teoretisk fotbollsutbildning, löpteknik mm.
- Tränare och ledare med elitidrottsbakgrund.    
 
Vår filosofi:
- Kvalitén på träningen är det viktigaste i vår verksamhet. Är träningen bra så kommer spelaren att utvecklas långsiktigt.
- Kortsiktiga resultat är för oss orelevant , utveckling av spelare är det enda vi fokuserar på.
 
Våra förväntningar på dig som spelare:
- Vi förväntar oss hög träningsnärvaro.
- Vi förväntar oss hög ambition.
- Vi förväntar oss god kamratanda.
 
Vid provspel så börjar vi alltid med en två veckor lång träningsperiod. Efter den så utvärderar vi tillsammans med spelaren. Spelarens förkunskaper kan inte avvika för mycket i förhållande till övriga truppens nivå. 
Beslut om fortsatt samarbete tas mellan spelaren och ledarna. Beslutet baseras på träningsvilja, ambition och kamratanda. 
 
För att ge en rättvis bild så vill vi att träningsperioden sker när huvuddelen av verksamheten är på gräs med boll.  
 
Sponsorer