Stuvsta If P08-2 Internmatch - mycket kamp och många mål
2021-05-02 17:35

För att förbereda oss inför Sankt Ericscupen som nu äntligen startar spelade vi under söndagen en internmatch på 3x25 minuter.

Matchen spelades i strålande solsken och det märktes på killarna att det denna gång var allvar då ena laget förlorade en internmatch för några veckor sedan med uddamålet.

I första perioden lyckades Lag X ta ledning med 1-0 och dessutom trycka på större delen av perioden. Laget var en ribbträff från att utöka ledningen men gick till pausvila med udda-måls-överläge.

Period 2 startade med ytterligare ett mål för Lag X innan lag Y lyckades komma tillbaka och vända matchen till 5-3 vid pausvila. Båda lagen kämpade på bra och målchanserna radades upp på båda sidorna.

Sista perioden kännetecknades av en enormt kampvilja där båda lagen ville vinna. I slutändan lyckades Lag X igen vända matchen och vinna med 7-5. Lag Y hade flera bra chanser i slutet som antingen räddades på mållinjen av målvakten eller gick strax utan.

Efter matchen gick lagen ihop och smaskade på lite fika. Vi är redo för Sankt Ericscupen och vår första match är den 16 maj hemma på Stuvsta IP mot Svensk-Palestinska FF 2. Matchen kommer förhoppnigsvis sändas direkt via Min Fotboll.