SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till P-11:3

Ett gäng på 25 killar där:

- Vi lyssnar på tränarna
- Vi gör vårt bästa 
- Där det är ok att göra fel
 
Under utomhussäsongen 2022 tränar vi 
Tisdagar: 17:45 - 19:00 Glömstaskolans BP 
Torsdagar: 16:45 - 18:00 Stuvsta IP (11-manna)
Stuvsta höstcup 2020
2020-10-18 22:18
Ett nio pojkar starkt gäng steg upp i ottan och kylan för att ta sig an Stuvstas egen höstcup. Lagets första "riktiga" 7-mot-7 matcher väntade.

Match 1: P11:1
Matchandet inleddes mot Stuvsta p11:1, ett lag vi faktiskt mött tidigare i träningmatch. Inför matchen pratade vi om vikten att hålla koll på våra positioner. Det gjorde vi mycket bra till en början och vi höll koll på både oss själva och våra motståndare. Eftersom matchen gick blev tyvärr avståndet mellan backar och mittfält lite väl "flexibelt" och Anton fick stå för några bra räddningar på bra avslut. Till slut fick vi dock kapitulera och vi hängde lite med huvudet och P11:1 gjorde både 2 och 3-0. Vi hade dock kommit överens om att vi skulle ha kul på plan och vi reste oss och skapade några bra lägen. Tyvärr fick vi släppa in ytterligare ett par mål men vi tränare tog med oss att prata om vikten av att våga spela med backarna högre upp i plan.

Match 2: Tyresö FF
Efter ett gott taktiksnack om att "hålla ihop laget" steg vi ut som ett nytt lag i matchen mot Tyresö. Vi greppade omgående tag i taktpinnen och vaskade fram några hörnor. Mycket tack vare att alla spelare höll sina positioner och vi vågade komma högt med backarna. Vi bjöds på tre riktiga klassmål och ett kämpa-mål. Två mål på hörna av Anton, volley och NICK!?! (perfekta servar från brorsan) och John som iskallt böjde in 3-1 i bortre krysset. Mot slutet kändes det lite som att vi inte orkade hålla allt vi lärt oss om 7-mot-7 i huvudet och matchen slutade 4-4 efter en hel del vimsande. Men summa summarum vår överlägset bästa match hittills.

Match 3: RSF
Vi snackade upp matchen med "samma fina positioner som innan" samt hur vi skulle vilja att uppselen från backlinjen  ska se ut. Tyvärr präglades matchen av ganska mycket ovårdat spel med mycket "sparka spring" från båda håll. Vi lyckas dock kämpa in bollen två gånger om och likaså RSF. Så 2-2. Dock kändes det som en riktig tok-förlust eftersom en massa gnäll och skäll satta smolk i glädjebägaren.

Match 4: BKBK
Vi gick tillbaka till grunderna efter det mentala bottennappet mot RSF och påminde oss själva att fotboll är sjukt kul och har vi inte kul i både medgång och motgång kan vi lika gärna lägga av. Så sagt och gjort. Taktiktavlan åkte i soptunnan och vi ställde ut sju glada killar på plan. Effekt: Marcus snubblade sig på patenterat maner sig igenom sådär fyra pers och tryckte in ett eller fler mål på sätt som han inte vet själv. Ebbe sulvände bort minst tre motspelare, Oskar klackade som siste man, Anton lekte slalom, Alexander M dominerade som Oliver Kahn, Alexander H tappade inte en närkamp, Theo spelade back som Maldini John visade tillslag som Pirlo och Lucas var lika trygg som Franco Baresi. Ok, jag kanske överdriver lite men vi hade väldigt kul. Dessutom vann vi med 6-2. Precis så ovårdat och odisciplinerat som 7-mot-7 ska vara. 

Tack grabbar!

Spelare: 
Alexander H, Alexander M (MV), Anton (MV), Ebbe (MV), John, Lucas, Marcus, Oskar, Theo

Tränare:
Alberto & Kalle
 
Sponsorer