SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Clinics/Tematräning på Våren 2020
2020-01-21 15:30
Stuvsta IF i samarbete med Svenska Fotbollsakademin

21 och 28 mars arrangeras clinics på Stuvsta IP för spelare från Stuvsta IF födda 2007-2012.
Träningarna leds av Svenska Fotbollsakademin.

249 kr per tillfälle eller 449 kr för båda tillfällena.


_________________________________________

Skills & Play Clinic - Skott

Lördag 21 mars
10:00 - 12:00


En spelinriktad clinic där spelarna får träna på att identifiera skottlägen, välja skotteknik och dra nytta av taktiska fördelar kopplat till olika avslutslägen i spelet.

Säkra en plats här

_________________________________________

Skills & Play Clinic - Utmana
Lördag 28 mars
10:00 - 12:00


En spelinriktad clinic där vi tränar på spelarnas förmåga att vinna sin match i matchen utifrån olika situationer och lägen som uppstår i spelet.

Säkra en plats här

_________________________________________Fotbollsclinics / Tematräning hösten 2019
2019-08-23 14:55
Nu närmar sig hösten och det är dags för nästa möjligheter för våra spelare att utveckla sina fotbollskunskaper tillsammans med professionella tränare. Stuvsta IF har ett samarbete med Svenska Fotbollakademin (SvFA) för Fotbollsclinics. Detta ersätter ett tidigare format och samarbete som vi haft med bl a Coerver rörande tematräningar. Själva formatet innebär även att man som tidigare inte knyter upp sig för ett antal träningar utan att Stuvsta IF i samarbete med SvFA erbjuder specifika träningstillfällen med speciellt område i fokus s.k. Clinics. 
 
Tillfällena skiljer sig också i år, då de 2 första skedde innan säsongen startade, samt nu är det dags för nästa två tillfällena. Det påverkar minimalt på spelarnas normala träningar samt att de flesta har avslutat sina matcher i Sanktan. Samtidigt ger det ett ypperligt tillfällen för barnen/spelarna att få hjälp av professionella tränare inom specifika områden.
 
De två tillfällena sker på Stuvsta IP kl. 09:30 - 12:00 på följande datum:
  • Lördagen 5 oktober - Play by SvFA. Under clinicen tar vi med spelarna på en resa som utgår ifrån spelets olika faser - Uppspel, Etablering, Genombrott, Avslut och Omställning.
  • Lördagen 12 oktober - SvFA 360. Under clinicen tränar vi på att utmana och vi ger spelarna olika verktyg i form av finter, riktningsförändringar, och vändningar att använda kopplade till försvararens position.
Man kan som sagt var anmäla sig till valfri av tillfällen (249 kr / tillfälle) eller boka in sig på bägge för ett paketpris (449 kr). Detta gäller spelare som är födda mellan 2005 -2010.

Ni kan anmäla er via Inbjudan ifrån SvFA, eller så kan ni anmäla er direkt:

5 oktober: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-5-oktober/

12 oktober: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-12-oktober/

Paket: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-5-och-12-oktober/Med vänlig hälsning

Stuvsta IF 
Fotbollsclinics / Tematräning 2019
2019-02-22 14:09
Vi är glada att Stuvsta IF knutit upp ett samarbete med Svenska Fotbollakademin (SvFA) för Fotbollsclinics. Detta ersätter ett tidigare format och samarbete som vi haft med bl a Coerver rörande tematräningar. Själva formatet innebär även att man som tidigare inte knyter upp sig för ett antal träningar utan att Stuvsta IF i samarbete med SvFA erbjuder specifika träningstillfällen med speciellt område i fokus s.k. Clinics. 
 
Tillfällena skiljer sig också i år, då de 2 första kommer ske innan säsongen startar, samt två kommer ske efter säsongen. Det innebär att vi överger veckovisa tematräningar över en viss period. Det påverkar då minimalt på spelarnas normala träningar eller matcher med sina respektive lag. Samtidigt ger det ett ypperligt tillfällen för barnen/spelarna att få hjälp av professionella tränare inom specifika områden.
 
De två första tillfällena sker på Stuvsta IP kl. 09:30 - 12:00 på följande datum:
  • Lördagen 23 mars - Första tillslaget. Clinicen utgår från spelarnas första tillslag som är direkt kopplad till bollbehandlingen.  Vi tränar på olika typer av mottagningar, medtagningar, intagningar, mottagningar i luften och nedtagningar - utifrån situationer som uppstår i spelet. Momenten sätts in i skarpa spelsituationer med spelarnas bollbehandling och första tillslag som utgångspunkt.
  • Lördagen 30 mars - Skott - målskytte. Temat för clinicen är Skott med inriktning på målskytte. Under träningen fokuserar vi på olika typer av skott - som exempelvis snärtskott samt stötskott.  
Man kan som sagt var anmäla sig till valfri av tillfällen (249 kr / tillfälle) eller boka in sig på bägge för ett paketpris (449 kr). Detta gäller spelare som är födda mellan 2005 -2010.

Ni kan anmäla er via Inbjudan ifrån SvFA, eller så kan ni anmäla er direkt:

23 mars: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-ip-23-mars/

30 mars: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-ip-30-mars/

Paket:

https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-ip-23-och-30-mars/

Med vänlig hälsning

Stuvsta IF 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer