Välkommen till F16-19 / Dam J

Årets första match den 2 maj
2021-05-03 15:05

Då var årets första match avklarad!
Den spelades mot Örby IS som hade bjudit in oss till match på Solberga BP en söndagskväll.

Här kommer ett referat på matchen av Daniel.

Säsongspremiär mot Örby som spelades i formatet 3 x 30 min. Stuvsta inledde med ett lite lägre liggande försvar i första 20 minuterna och Örby pressade oss hårt då de tilläts komma rättvända med boll i fart mot vår backlinje. Framförallt på vår vänsterkant så firade de framgångar vilket resulterade två mål för Örby.
I andra respektive tredje perioden låg vi närmare våra motståndare vilket gjorde att vi kunde vinna boll och själva gå till anfall. I en fin kontring sprang Ebba sig fri och kunde lägga in bollen kallt till 2-1 reducering.
I tredje perioden var spelet jämnt och laget växlande chanser med varandra. Vid en frispark klev Moa fram och tryckte in bollen i målvaktens högra hörn till 2-2.
Kimi hade strax efter en fin nick som deras målvakt räddade och Greta hade ett skott nära som smet över ribban. Även Örby hade flertalet chanser så slutresultatet om 2-2 får anses rättvist.

Fotografering
2021-04-21 08:55

Lagfotografering måndagen den 3 maj kl. 19.15 i Kvarnbergaskolans aula.
Ni spelare ska vara matchklädda med tröja, byxor, strumpor och skor!

Samling 19.00 utanför aulan.

Fyll i blanketten som ni har fått.

Träningar Stuvsta IP
2021-03-29 11:54

Laget kommer att träna tisdagar och torsdagar 19.00-20.30 med samling 18.45. De här 2 dagarna kommer att kompletteras med en tredje dag som inte blir fast så här i början av säsongen.

Tränare
2021-03-29 11:46

En ny huvudtränare har anslutit till DJ för säsongen 2021.

Mohammed Khamani som kommer att leda Stuvsta IFs DJ lag kommer senast från Newroz där han var ansvarig för föreningens dam och ungdomslag.

Det innebär att Mikael Staaf som varit verksam i laget som tränare i 8 år kliver upp till Stuvsta IFs DU lag som ledare. Mikael kommer att vara med i föreningens gemensamma lag  DU/DJ  som spelar i F16-19 serien.

Även Marko Säävälä som dragit ett tungt lass dels som tränare men även tagit hand om de sociala medier som laget haft, framförallt filmningen av matcherna.