Välkommen till:
Vill du representera Stuvsta IFs juniorer säsongen 2021? Vi kommer spela i U17, Juniorserien samt i B-laget, säsongen 2021.

Vi är idag en trupp på 32 stycken spelare - varav tre målvakter.

Vi kommer också erbjuda rotationsträning med vårt herrlag som kommer spela i Division 5 Södra.

Våra målvakter får träning av licensierad målvaktstränare.

Vi har som en målsättning att spela Donosti Cup 2022 med vårt juniorlag - Spaniens i särklass största ungdomturnering.

Är du klubblös idag eller har ditt lag inte klarat sig genom denna konstiga period, kontakta oss för provträning (se längre ner).

Utomhusträningar tre gånger i veckan (På Stuvsta IP), se kalender

Vi erbjuder en seniorförberedande utbildning och med visionen att  producera egna spelare till vårt A-lag men samtidigt verka för att så många som möjligt av våra spelare tar klivet till seniorfotboll.

Är du född 2004-2003 och tycker ovan låter intressant?

Kontakta då:

Janne Järvheden
Huvudtränare - Uefa B
mail: stuvstaherrj@jarvheden.se

Lagkaptener säsongen 2021: Jacke, Simme, Oskar och Mikias

Inför matcher
2021-05-05 21:16

Viktigt till matcherna är att vara väl förberedd.

-Ha med egen vattenflaska, rätt utrustning, tvättade och spritade händer,

-Undvik kollektivtrafik om möjligt (om du åker bär munskydd).

-Sömn och mat i sig, rätt inställning med sig

Regler kring matcher

All verksamhet, ska genomföras så smittsäkert som möjligt. Vi ska:

• hålla avstånd till varandra
  • inte dela utrustning med varandra. Detta kan till exempel gälla vattenflaskor, munskydd med mera som kan överföra saliv
  • när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus
  • undvika gemensamma omklädningsrum
  • resa till och från aktiviteten individuellt

Fotbollsskor, benskydd och matchkläder, (grön tröja, svarta byxor och svarta strumpor).

Ledarna

Ta ansvar – det gäller alla!
2021-05-05 21:11

Efter dagens oroväckande avstämning med Smittskydd Stockholm, står det klart att smittspridningen i regionen tyvärr är på väg upp.

Detta innebär att genomförandet av S:t Eriks-Cupen hänger på en skör tråd – sköter vi oss inte, får vi inte spela matcher.

Det är med andra ord extremt viktigt att alla följer rekommendationerna;

målet är att respektive spelare endast spelar en match per vecka, att matcherna genomförs utan publik och att de regler kring matcher som vi har tagit fram följs.

Barn- och ungdomsfotbollen i Stockholm har fått ett stort förtroende när vi får möjlighet att dra igång S:t Eriks-Cupen.

Vi behöver axla det tillsammans.

Hitta inte kryphål, ta ansvar och sprida gärna informationen!

Seriestart 9 maj
2021-04-29 20:00

Så startar seriespelet, Vi startar med bortamatcher söndagen den 9 maj

P18/19 möter BP på Stora Mossen, med kickoff 20:00

P17 möte Hanvikens Sk på Trollbäckens IP,  med kickoff 17:00

Viktigt till matcherna är att vara väl förberedd. Ha med egen vattenflaska, rätt utrustning, tvättade och spritade händer, undvik kollektivtrafik om möjligt (om du åker bär munskydd). Sömn och mat i sig, rätt inställning med sig

Regler kring matcher

All verksamhet, ska genomföras så smittsäkert som möjligt. Vi ska:

• hålla avstånd till varandra
  • när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus
  • undvika gemensamma omklädningsrum
  • resa till och från aktiviteten individuellt

Ledarna

Vår juniorverksamhet tar form
2021-04-10 11:43
Coronafri poängräkning

Åter igen har vi fått chansen att spela en spännande internmatch - vi är lyckligt lottade att ha en trupp på över 30 spelare och med det möjliggörs detta.

Vi försöker göra det så matchlikt som möjligt, allt med ljustavlan på, matchtröjor på, normal matchuppvärmning samt taktiksnack etc. Allt för att kunna skapa den så nära stämningen som går.

Igår fick vi även det fantastiska Aprilvädret på köpet, ni vet det där när man har känslan av att våren är här men helt plötslig ersätts solen av stormvind och snöblandat regn - allt värdigt en normal seriepremiär.

Vi ser stora skillnader från första matchen vi spelade, både när det gäller individuella spelares prestationer och utveckling. Men framförallt är det vårt arbetssätt, grundspel som syns mer och mer även bland våra nya spelare för året.

Det är riktigt intressant att se hur viktig kontexten blir i spelarens utveckling - något vi hela tiden försöker påminna om - vi vill att spelaren ser bortom sin fotbollsaktion och ser och planerar inför nästa i samma stund som den är avslutad. Något som blir lite av en turbin för att ta steg efter steg - att lära ut nyanserna i beslutsfattandet är något man bara kan fullt ut om spelarna utsätts för situationerna i praktiken - därav vikten och tacksamheten över att vi kan spela dessa internmatcher.

Sedan måste man ge killarna en sådan stor eloge för deras genomförande, att i sådant skitväder rent ut sagt och ändå spela med en sån glädje och med en sån energi i största delen av matchtiden - fantastiskt.

Vi kommer fortsätta med internmatcher på varje hemmamatch som ställs in, detta innan serien börjar såklart - för det gör den någon gång.

Det här är från ledarperspektiv en fantastisk resa vi är på, en resa som startade med att rädda ett pojklag (2018) som blev grunden till ett juniorlag som i sin tur nu blivit en fungerande juniorverksamhet.

Vi är ödmjuka inför de utmaningar som ligger framför oss men ser med stort engagemang att få chansen bidra till att sätta strukturen för både de närmaste ungdomslagen så de känner igen sig när dom kommer upp i juniorverksamheten, samt att bidra till att sätta strukturen för att vägen från junior till senior blir så enkel som möjligt.

Nu kämpar vi vidare, det är er tid nu - Forza Stuvsta U17/U19

Coachstaben