SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till:
Vill du representera Stuvsta IFs juniorer säsongen 2021? Vi kommer spela i U17, Juniorserien samt i B-laget, säsongen 2021.
 
Vi är idag en trupp på 32 stycken spelare - varav tre målvakter.
 
Vi kommer också erbjuda rotationsträning med vårt herrlag som kommer spela i Division 5 Södra.
 
Våra målvakter får träning av licensierad målvaktstränare.
 
Vi har som en målsättning att spela Donosti Cup 2022 med vårt juniorlag - Spaniens i särklass största ungdomturnering.
 
Är du klubblös idag eller har ditt lag inte klarat sig genom denna konstiga period, kontakta oss för provträning (se längre ner).
 
Utomhusträningar tre gånger i veckan (På Stuvsta IP), se kalender
 
Vi erbjuder en seniorförberedande utbildning och med visionen att  producera egna spelare till vårt A-lag men samtidigt verka för att så många som möjligt av våra spelare tar klivet till seniorfotboll.
 
Är du född 2004-2003 och tycker ovan låter intressant?
 
Kontakta då:

Janne Järvheden
Huvudtränare - Uefa B
0708654644
mail: stuvstaherrj@jarvheden.se
 
Lagkaptener säsongen 2021: Jacke, Simme, Oskar och Mikias
 
Vår juniorverksamhet tar form
2021-04-10 11:43
Coronafri poängräkning

Åter igen har vi fått chansen att spela en spännande internmatch - vi är lyckligt lottade att ha en trupp på över 30 spelare och med det möjliggörs detta.

 

Vi försöker göra det så matchlikt som möjligt, allt med ljustavlan på, matchtröjor på, normal matchuppvärmning samt taktiksnack etc. Allt för att kunna skapa den så nära stämningen som går.

 

Igår fick vi även det fantastiska Aprilvädret på köpet, ni vet det där när man har känslan av att våren är här men helt plötslig ersätts solen av stormvind och snöblandat regn - allt värdigt en normal seriepremiär.

 

Vi ser stora skillnader från första matchen vi spelade, både när det gäller individuella spelares prestationer och utveckling. Men framförallt är det vårt arbetssätt, grundspel som syns mer och mer även bland våra nya spelare för året.

 

Det är riktigt intressant att se hur viktig kontexten blir i spelarens utveckling - något vi hela tiden försöker påminna om - vi vill att spelaren ser bortom sin fotbollsaktion och ser och planerar inför nästa i samma stund som den är avslutad. Något som blir lite av en turbin för att ta steg efter steg - att lära ut nyanserna i beslutsfattandet är något man bara kan fullt ut om spelarna utsätts för situationerna i praktiken - därav vikten och tacksamheten över att vi kan spela dessa internmatcher.

 

Sedan måste man ge killarna en sådan stor eloge för deras genomförande, att i sådant skitväder rent ut sagt och ändå spela med en sån glädje och med en sån energi i största delen av matchtiden - fantastiskt.

 

Vi kommer fortsätta med internmatcher på varje hemmamatch som ställs in, detta innan serien börjar såklart - för det gör den någon gång.

 

Det här är från ledarperspektiv en fantastisk resa vi är på, en resa som startade med att rädda ett pojklag (2018) som blev grunden till ett juniorlag som i sin tur nu blivit en fungerande juniorverksamhet.

 

Vi är ödmjuka inför de utmaningar som ligger framför oss men ser med stort engagemang att få chansen bidra till att sätta strukturen för både de närmaste ungdomslagen så de känner igen sig när dom kommer upp i juniorverksamheten, samt att bidra till att sätta strukturen för att vägen från junior till senior blir så enkel som möjligt.

 

Nu kämpar vi vidare, det är er tid nu - Forza Stuvsta U17/U19

 

Coachstaben

 

Kansliet håller öppet
2021-04-08 16:02

Hej På söndag håller kansliet extra öppet för att du som betalat medlemsavgiften kan hämta ut ditt medlemspaket, söndag öppet mellan 09:00 - 12:00.

 

Kansliet är öppet som vanligt vardagar mellan 10-17

Glad Påsk önskar Herrjuniorerna
2021-04-01 08:55
Ställningen inför påsken

Påsken är här, en annorlunda påsktid men samtidigt en högtid som ger oss perspektiv på tillvaron då vi firat den i urminnestider.

 

Att vi lever i en tid med undantag gör sig väl mest påminnt för oss spelare och ledare så här veckan innan serierna brukar börja - vad vi förstår så kommer i alla falla de första omgångarna att falla bort och med det blir årets seriespel betydligt kortare.

 

Men jag vill passa på att påminna er om att vår tillvaro kanske inte är så farlig ändå, vi får ju träna, vi får spela fotboll på våra träningar, vi får umgås.

 

Laget och att få tillhöra ett lag är en gåva i dessa tider. Både jag och Mats är oerhört glada över att ni tar vara på den här tiden - om inte annat för er inre hälsa då det är garanterat att ni får med er i vår verksamhet.

 

Som perspektiv på vår tid så vill jag ge er ett annat perspektiv, min Morfar föddes i början av 1900-talet, han fick genomleva under sina levnadsår en mängd med världskriser och undantagstillstånd, om du fötts år 1900 så hade du:

 

Som 14 åring skulle du upplevt första världskriget - ett krig som pågick i fyra år med 22 miljoner döda.

 

Kort efter kommer pandemin som benämns den "Spanska Sjukan", den tar 50 miljoner människors liv. Där står du som 20 åring och har överlevt det.

 

När du är 29 år får du uppleva den stora finansiella depressionen med amerikanska börsens total krasch som start, tiden efter präglas av inflation, arbetslöshet och hungersnöd.

 

När du är 36 år startar det Spanska inbördeskriget efter en iscensatt statskupp - kriget som sliter isär familjer har bara förlorare - när du är 39 år slutar det i tid för att andra världskriget ska starta. Ett krig som pågår tills du fyllt 45, ett krig som tar 60 miljoner människors liv.

 

Du får sedan under din tid också uppleva Koreakriget och Vietnamkriget som har en påverkan på världsekonomin.

 

Vi, alla vi, har endast upplevt ett år av pandemi och vi har en ljusning i tunneln - vi behöver bara anstränga oss lite med lite uppoffringar. Vi har ljuset nära, vaccinationen fortgår, nya behandlingsmetoder upptäcks - ja, vi är snart nära ett öppet samhälle igen.

 

Låt oss vara uthålliga den sista tiden också, och framförallt för att de generationer som genomlevde allt det där men i sin styrka sedan byggde grunden till det samhälle vi har idag - utan dom hade vi inte haft den fantiska tid vi faktiskt har om vi bortser från pandemin.

 

Glad Påsk

Nya träningstider fr v13
2021-03-24 20:00

Från och med v13, 29 mars, gäller nya träningstider

 

Måndagar, 20.30 - 22.00, Stuvsta IP, samling 20:15

Tisdagar, 20.30 - 22.00, Stuvsta IP, samling 20:15

Torsdagar, 17:50 - 19.00, Stuvsta IP, samling 17:40

 

se även kalendern

 

Tränarna

 
Sponsorer