Vi är Stuvsta IF F17/DamU
Laget
I Stuvsta F17/DamU är målet att utbilda spelare för att ta steget till seniorspel i tidig ålder samt i förlängningen ge möjlighet till att ta steget till en högre nivå utan att spela i en akademi.

Vi är en trupp födda 04-05 som har en hög ambition samtidigt som vi har roligt tillsammans. Vi spelar F17 och stöttar damlaget i division 1.

Säsongen 2021
  • Tre träningsläger inbokade.
  • Anmälan till F17 är klar.
  • Anmälan till 2004/2001 klar.
  • Anmälan till Stockholmsserien klar.

***Följ oss på Instagram: @stuvsta.if.f17damu***

Under 2020 spelade vi i olika serier och cuper:

Vi tränar minst 3 gånger i veckan på vårt fina Stuvsta IP och har en aktiv föräldragrupp och bred ledartrupp som ser till att vi har det bra. Under vintersäsongen tränar vi bl a i fina Stuvstahallen och på Stuvsta IP samt kör fotbollsfys på MedFit, - Stockholms största träningscenter.

***Se våra matcher live och i efterhand via Solidsport***

Följ våra matcher via Min Fotboll

Träningsmiljö och inriktning

Vi tränar på vårt fina Stuvsta IP & är ett lag med hög ambition med vår fotboll och vi vill ständigt utvecklas i en bra och utmanade miljö för att forma framtidens damspelare.

Samarbete med damlaget

Vi har ett nära och utvecklat samarbete med vårt duktiga damlag som spelar i division 1. Vi kommer åka på träningsläger tillsammans och har en utvecklad löpande rotationsträning.

Provträna för Stuvsta!
2021-11-03 21:32

HALLÅ!

Vill du spela fotboll i en utvecklande miljö för Stuvsta DamU eller vårt damlag?

Efter höstlovet kör vi igång öppna träningar på tisdagar och torsdagar. Anmäl dig för provträning här på hemsidan.

Tveka inte! Kom och testa!

Vi ses!

Matchrapport SM17: Ingarö-Stuvsta 0-0
2021-10-31 07:10

Andra raka oavgjorda. Och ett steg närmare vinst. Tyvärr är vi lite oförmågna att få loss vårt målskytte som det verkar från höjdpunkterna från matchen.

Men ändå ingen ny förlust under fredagskvällen och vi kan städa av den här delen av säsongen av SM17.

Nu går vi in i en vinteruppladdning och laddar inför nästa säsong.

Tack till alla som tittar och stöttar laget genom våra sändningar på SolidSport. Tack Ann Grehan för livesändningen som härmed har setts från en tittare i Finland!

Matchrapport SM17: Kvarnsveden-Stuvsta 1-1
2021-10-24 00:20
Stenhårda dueller på Kvarnsvedens IP.

Heroisk insats i Borlänge. Vi har länge ledningen men blir till slut tvunget att släppa in oavgjort mot Kvarnsveden borta.

Mål på straff i 18:e. Kyligt lagd av Minnéa.

Kvitterat på hörna i 78:e. Synd.

Vi har en tunn trupp som kämpar hem den här matchen på ren vilja och lojalitet. Målvakter som utespelare. Krassliga som ger järnet. Sena avhopp och sena besked.
Men som vi hanterar det.

Och kunde dessutom med lite flax håller undan och vunnit matchen.
Visst är Kvarnsveden spelförande men vi har långa perioder av bra bollinnehav med fina kombinationer.

Vi gjorde Borlänge på kvällen. Middag ute på stan. Shuffleboard och quiz. Kul avslutning! Alla glada!

PS: Tack till våra supportrar i Dalarna!

Till Dalarna för match
2021-10-22 15:19
Nya tag om bollen.
Aldrig kul att vinna mot snälla dalalag. Men någon måste göra det. Stuvsta DamU är redo. Är ni?

På lördag 16:00 kliver vi på planen i Borlänge för match mot Kvarnsveden i SM17-serien.

Följ ditt favoritlag genom vår livesändning på Solidsport. Intäkterna tillfaller laget.

PS: Kommentatorn kan komma att uttrycka sig lite väl dalapatriotiskt.

Matchrapport SM17: Stuvsta-KIF Örebro 0-3
2021-10-16 14:59
Krigare.
Vi fick aldrig komma in i matchen. Ett skitmål mot oss liksom borrande in sig i vårt spel som ett virus.
Och vi förlorar tyvärr klart hemma på Stuvsta Ip mot gästande Örebro (0-3).
Ett hörnmål redan i sjunde minuten, som efter kaos framför mållinjen tilläts gå in, var ett riktigt skitmål.
Så klart att ett sånt mål tänder gnistan hos serieettan KIF Örebro. De har i stort mest boll i första halvlek men där finns också långa sekvenser av Stuvstadominans utan att få till det där sista avgörandet passet eller avslutet.
Och det blev liksom symptomatisk för hela matchen. Särskilt om vi hoppar fram rejält i matchen och de lägena vi skapar med bara några minuter kvar av matchen. En och samma situation där vi under några sekunder bränner tre klara målchanser utan att bolluslingen letar sig in i nätmaskorna.
KIF gör sina mål efter en stolpträff och vaken spelare på retur kan sätta 0-2 i 53:e.
Spiken i kistan kommer i 68:e i en situation som lika gärna kunde varit en frispark när Linnea stöper i backen efter en stenhård duell där KIF-anfallaren får fortsätta in i straffområdet och bestämt gå på skott som går i mål.
Matilda som stod i hela matchen får göra några fina räddningar i andra bland annat en fin reflexparad från nära håll på en helt fri motståndare.
Vi kör 4-4-2 i dag för att få lite lugn och trygghet med få avbytare. Ville ändå trycka på för att våga gå på offensiven men vi kommer inte riktigt till med tyngd i de lägena. Många avgörande pass som rullar oss förbi eller djupledsbollar som blir för hårda.
Vi knäar lite i andra halvlek på grund av tunn trupp (bara en avbytare) och att det mentalt bara var uppförsbacke för oss i dag.
Men jag kan inte heller säga att vi hängde med huvudena och gav upp utan vi krigade på och hade, som sagt, vilken annan dag som helst, spräckt deras nolla. Men inte i dag.
Örebro gör en bra match. Inget snack om det.
Tack till Emma och Rebecca från damjuniorerna som hjälper oss i dag och visade framfötterna rejält.
Vi bryter ihop och kommer igen - igen. Vi är krigare! Amazoner!
Fre 29/10 19:30
Lör 23/10 16:00