Vi är Stuvsta IF F17/Dam U
Laget
I Stuvsta F17/DamU är målet att utbilda spelare för att ta steget till seniorspel i tidig ålder samt i förlängningen ge möjlighet till att ta steget till en högre nivå utan att spela i en akademi.

Vi är en trupp födda 04-05 som har en hög ambition samtidigt som vi har roligt tillsammans. Vi spelar F17 och stöttar damlaget i division 1.

Säsongen 2021
  • Tre träningsläger inbokade.
  • Anmälan till F17 är klar.
  • Anmälan till 2004/2001 klar.
  • Anmälan till Stockholmsserien klar.

***Följ oss på Instagram: @stuvsta.if.f17damu***

Under 2020 spelade vi i olika serier och cuper:

Vi tränar minst 3 gånger i veckan på vårt fina Stuvsta IP och har en aktiv föräldragrupp och bred ledartrupp som ser till att vi har det bra. Under vintersäsongen tränar vi bl a i fina Stuvstahallen och på Stuvsta IP samt kör fotbollsfys på MedFit, - Stockholms största träningscenter.

***Se våra matcher live och i efterhand via Solidsport***

Följ våra matcher via Min Fotboll

Träningsmiljö och inriktning

Vi tränar på vårt fina Stuvsta IP & är ett lag med hög ambition med vår fotboll och vi vill ständigt utvecklas i en bra och utmanade miljö för att forma framtidens damspelare.

Samarbete med damlaget

Vi har ett nära och utvecklat samarbete med vårt duktiga damlag som spelar i division 1. Vi kommer åka på träningsläger tillsammans och har en utvecklad löpande rotationsträning.

Uppskjutet seriespel
2021-04-04 14:25

Seriespelet som skulle ha startat nästa helg skjuts upp då gällande restriktioner kring matcher förlängs.

Spelprogrammet för F17 SM serien förskjuts in i november och ny planerad seriestart blir 2 maj. De omgångar som skulle spelats i april kommer alltså att senareläggas. Detaljer kring omflyttning av matcher är i dagsläget inte klart.

F16-19 serien startar så fort restriktionerna släpps. Alla lag ska vara beredda på att spela inom 5 dagar från att nytt beslut kommer. De matcher som inte får spelas kommer att strykas.

Stockholmsserien kommer inte heller att starta som planerat.

Hälsningar,
Ledningen

Intervju: Magnus Tyrgrim - ny tränare
2021-03-24 21:22

Magnus Tyrgrim ny tränare för Stuvsta IF F17/DamU mötte på onsdagskvällen för första gången sina spelare.

Här gör han sin första intervju.

Här är vår nye tränare - Magnus Tyrgrim
2021-03-18 20:55
Magnus Tyrgrim blir ny tränare för Stuvsta DamU.
Det har gått snabbt. Men känns så rätt. I dag kan vi presentera Stuvsta F17/DamU:s nye tränare.
Magnus Tyrgrim har stor erfarenhet i utveckling och ledarskap vilket vi tror kommer gynna tjejerna, laget och föreningen.

Så här säger han själv om varför han tackar ja till jobbet:
- Att få arbeta tillsammans med en ambitiös trupp i en stabil förening omgiven av andra ledare med stort engagemang ska bli kul. Att jag dessutom, över åren, sett och hört bra saker om Stuvstas Dam U och Damlag gör det hela ännu mer tilltalande. Jag hoppas alla ska trivas tillsammans med mig.

Lite bakgrund om Magnus:
- Driver eget företag i ledarskap, lagbyggnation och coaching.
- Förutom kunder inom den "vanliga" företagsvärlden och globala koncerner, så finns högskolor, Riksidrottsförbundet, Bosön etc i resumén.
- Fotbollsmässigt så har han bl a utbildat spelare och ledare i AIK Herr, chefstränare inom Hanvikens SK och senast två år som huvudtränare för Saltsjöbadens damlag och F16-19.
- Fotbollsutbildning så har han examen, ledarskap fotboll ifrån GIH
- Han bor i Tyresö

Vi hälsar honom allra hjärtligast välkommen till Stuvsta och ett stort lycka till!
Vill du träna DamU?
2021-03-11 10:47
Vill du joina oss?

Vill du lotsa ett gäng glada och ambitiösa tjejer? Vi spelar bland annat i SM-serien för F17.

Vi söker en ny huvudtränare. Är du intresserad? Hör av dig till oss.

Andreas Lindgren slutar
2021-03-09 22:00

Tränaren Andreas Lindgren kommer att sluta. Vi tackar för allt arbete han lagt ner och önskar honom lycka till i framtiden.