Vi är Stuvsta IF F17/DamU
Laget
I Stuvsta F17/DamU är målet att utbilda spelare för att ta steget till seniorspel i tidig ålder samt i förlängningen ge möjlighet till att ta steget till en högre nivå utan att spela i en akademi.

Vi är en trupp födda 04-05 som har en hög ambition samtidigt som vi har roligt tillsammans. Vi spelar F17 och stöttar damlaget i division 1.

Säsongen 2021
  • Tre träningsläger inbokade.
  • Anmälan till F17 är klar.
  • Anmälan till 2004/2001 klar.
  • Anmälan till Stockholmsserien klar.

***Följ oss på Instagram: @stuvsta.if.f17damu***

Under 2020 spelade vi i olika serier och cuper:

Vi tränar minst 3 gånger i veckan på vårt fina Stuvsta IP och har en aktiv föräldragrupp och bred ledartrupp som ser till att vi har det bra. Under vintersäsongen tränar vi bl a i fina Stuvstahallen och på Stuvsta IP samt kör fotbollsfys på MedFit, - Stockholms största träningscenter.

***Se våra matcher live och i efterhand via Solidsport***

Följ våra matcher via Min Fotboll

Träningsmiljö och inriktning

Vi tränar på vårt fina Stuvsta IP & är ett lag med hög ambition med vår fotboll och vi vill ständigt utvecklas i en bra och utmanade miljö för att forma framtidens damspelare.

Samarbete med damlaget

Vi har ett nära och utvecklat samarbete med vårt duktiga damlag som spelar i division 1. Vi kommer åka på träningsläger tillsammans och har en utvecklad löpande rotationsträning.

Seger i årets första match
2021-05-02 20:00
Minnea i tuff duell på mittfältet.

Äntligen match! Och den slutade med seger (2-0)!

Stort spelövertag av gästande Sollentuna. Men snabba omställningar, kontringsspel och skärpa i avsluten gav resultat.
Jossan sätter i 16:e minuten resolut bollen högt i nät efter fin framspelning av Stella.
På en kontring i andra halvlek assisterar Jossan med en briljant passning till Moa som frispelad rullar in den i mål i matchminuten 57.
Segern också i hamn genom bra målvaktspel och stabilt spel av backlinjen.

- Kul att så många spelare tog chansen och kom idag, alla gör en bra insats och vi fick med oss ett antal bra saker ur matchen att prata om och träna på under veckans träningar, säger tränaren Magnus Tyrgrim.

PS: Stort tack till Sollentuna för att ni kom till Stuvsta IP och lycka till i er SM17-serie.

Ingen publik på träningsmatchen
2021-04-30 14:38
Se Stuvsta DamU på era skärmar.
OBS! Ingen publik på söndag. Stockholms Fotbollsförbund trycker extra på det nu när matchspel äntligen är tillåtna igen. "Det innebär att all verksamhet ska ske så smittsäkert som möjligt och att det ska vara publikfritt vid alla matcher – inga undantag" skriver man på sin hemsida.

Vi kommer således sända träningsmatchen på Stuvsta IP mot Sollentuna FK på SolidSport (söndag 2 maj 16.00). Se den hemma. Kom inte ner till IP.

Matchen går att inhandla för 29kr (intäkterna till lagkassan vår). Men vill du säkra upp seriespelet så teckna på ett månadsabonnemang för 49kr redan nu. Länk till matchen här.

Tips: Livesändningen går utmärkt att streama upp till exempel på er storbildsskärm hemma för maximal upplevelse.

PS: Vi efterlyser föräldrar som är villiga att sända matcher på SolidSport (Marko Säävälä kommer inte att kunna täcka alla matcher under året). Anmäl intresse till Marko på mejl: saavala@hotmail.com
Marko erbjuder att hålla i en livesändarskola för er. Man behöver inte som han kommentera matcher. Går bra att vara knäpptyst också. Viktigast är matchbilderna.

Här finns annars en länk till SolidSports egen streamingskola.
Seriepremiären skjuts fram
2021-04-26 13:28
I väntan på seriespel.

Inte helt oväntat förlängs restriktionerna och seriepremiärerna skjuts framåt.

För F17 SM serien inför man nu att seriepremiären förväntas kunna spelas med sju dagars varsel, det vill säga om matcher tillåts med omedelbar verkan på en fredag – förväntas seriepremiär kunna spelas på lördagen efter. Inga matcher stryks, utan flyttas till hösten eller läggs på vardagar. I dagsläget innebär det alltså att matchen nästa helg flyttas.

För F16-19 serien gäller fortfarande att lagen förväntas vara redo att spela inom fem dagar från det att nytt besked kommer.

Hälsningar,
Lagledningen

Hur laddar man internt?
2021-04-17 19:54

Att hitta gnistan. Att tända till. Hur gör man det i en intern träningsmatch?

Tränaren Magnus Tyrgrim reder ut tillsammans med spelarna Sanna och Ella efter dagens match.

Internmatch på Stuvsta IP
2021-04-17 19:48
Stuvsta DamU sken som solen i solskenet.

I strålande vårväder var det skönt med match igen. Visserligen träningsmatch. Visserligen internt.

Men ändå mycket efterlängtat.

Lite konstigt möta varann. Och hitta den rätta tändningen. Men det kommer. Mer kan vi inte göra under rådande omständigheter.

Hem, 04/05 11:07
Hem, 17/03 11:13