Välkommen till Stuvsta IF!
För att bli ny medlem, klicka här.

Stuvsta Idrottsförening är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1400 medlemmar inklusive ca 240 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET och KLUBBKÄNSLA

Final i Victoria Cup
2020-10-07 14:50
Nu på söndag så möts Stuvsta IF och Tyresö FF i final i Victoria Cup klockan 17:00Stuvsta IP

Stuvsta IF vill naturligtvis kunna bjuda på en fantastisk arrangemang och både välkomna våra egna och Tyresös supportrar till denna match. Men då det är fortsatt förbud mot mer än 50 deltagare på match, så får vi inte släppa in fler innanför stängslet / läktaren på Stuvsta IP för att se matchen.

Därför uppmanar vi att ni helst följer matchen via vår egen kanal:

Uppdatering kring Covid-19
2020-08-21 10:23
I dagarna gick SvFF ut med ett förtydligande runt sina riktlinjer kring publikfrågan inom fotbollen. Även om man tillåter en publik på 50 personer så gäller det att arrangerande föreningen kan säkerställa att åskådarantal inte överstiger 50 personer. Detta är inget som klubben kan säkerhetsställa med nuvarande utformning på Stuvsta IP och våra planer,så är fortsatt rekommendationen att inte ha publik på matcher.

För mer information ifrån StFF, se Förtydligande kring SvFF:s riktlinjer
Glad sommar
2020-06-26 08:04
Vi på kansliet och Stuvsta IF önskar alla en glad sommar och vi ses igen i augusti. Kansliet kommer under vecka 27-31 vara stängt och vara på semester.

Om det är problem runt Stuvsta IP, lokaler etc, se följande länk med viktiga nummer http://www.stuvstaif.se/start/?ID=290508

Vid akuta ärenden under perioden rörande Stuvsta IF specifika ärenden, kontakta claes.westerlund@stuvstaif.se

Med Vänliga Hälsningar,

STUVSTA IF
Framtidens Fotbollsledare
2020-05-26 13:44
Vi i Stuvsta IF är oerhört glada att två av våra unga fotbollsledare, Julia Chukro (P13:4) och Kristoffer Clasberg (P08:2) blivit antagna till Stockholms Fotbollsförbunds (STFF) ettåriga utbildning Framtidens fotbollsledare. Baserat på tidigare erfarenhet så vet vi att tidigare Stuvsta ledare som genomgått utbildningen har dragit nytta av utbildningen i sin fotbolls- och yrkeskarriär.

Utbildningen är ett år, och vänder sig till engagerade och fokuserade ledare i åldern 16-19 år som vill fördjupa sig och lära sig mer om fotbollen och sitt ledarskap. För mer information, se här.

För er ungdomar som är intresserade att bli ledare eller om ni känner någon som skulle passa som ledare, kontakta kansliet (kansli@stuvstaif.se). Det finns många lag i föreningen som skulle uppskatta supporten av en ung driven ledare, samtidigt som vi som klubb kan erbjuda gratis utbildning och ersättning till våra unga ledare.

Återigen, stort grattis till Julia och Kristoffer!

Nyheter från vår verksamhet
F 05, 22/10 07:58
Stuvsta U-18, 21/10 22:17
F 05, 19/10 17:25