Årsmöte 25 April -2019, kl 19.00
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Stuvsta IF!
Välkommen till vår nya hemsida!
För att bli ny medlem, klicka här.

Stuvsta Idrottsförening är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1200 medlemmar inklusive ca 170 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET och KLUBBKÄNSLA.
Stort Tack
2019-01-10 10:55

Tack till alla medlemmar som handlat via Sponsorhuset under 2018. Det har gett oss extra intäkter till Stuvsta IF. Du som ännu inte börjat använda Sponsorhuset, kom igång här: https://www.sponsorhuset.se/stuvstaif/bli-medlem

Stuvsta IF Årsmöte
2018-12-16 11:53
Årsmöte 2019 kommer att hållas 25 April 2019 kl. 19.00.
Plats meddelas senare.

Styrelsen
Årets spelaravslutning
2018-11-07 16:08

På söndag hälsar vi alla Stuvsta spelare och föräldrar välkomna till årets fotbollsavslutning.


Dag:  Söndag 11/11

Plats: Huddinge Gymnasium

Tid:   11.00-13.00 för spelare födda 2009-2013

Tid:   13.00-14.30 för spelare födda 2001-2008


Alla spelare kommer att få pris oavsett ålder


Här kommer de 7 personer som kommer få ett specialpris och motivering                           Vilmer Steinholtz


                         Årets spelare pojkar


 


Motivering: 


Vilmer Steinholtz är en väldigt god kamrat och omtyckt även långt utanför det egna lagets gränser. 


Han är en evig påhejare och visar alltid gott humör även vid motgångar. 


Vilmer är den självklara lagkaptenen i ett lag med många ledare och karaktärer. Dessutom gör han ett fantastisk bra jobb med nya spelare i laget och ser till att få dom att känna sig välkomna. 


Utöver dessa egenskaper som människa så är han även en mycket duktig spelare som hela tiden utvecklas och som dessutom har högst träningsnärvaro av alla i sitt lag. Vilmer är en förebild för hur man beter sig i den grönsvarta tröjan!


 

                      Årets spelare flickor


                        Hanna Gustavsson


 


Motivering:


Efter att varit en framstående spelare i F-01 under många år och nu sista åren i dam juniorerna så fick Hanna under hösten en plats i damtruppen och division 2.


Med sitt energiska spel och tuffhet i närkamperna visade hon att hon absolut var en spelare som minsann inte nöjde sig med att sitta på bänken och vara ersättare, utan tog plats ganska snabbt som en viktig kugge på innermittfältet.


Om utvecklingskurvan fortsätter åt rätt håll kan vi nog räkna Hanna som en av våra viktigaste spelare under många år i Stuvstas damlag.


 


Hanna har också under året varit en bra och fin förebild för föreningens blivande storstjärnor där hon varit en av ledarna på årets fotbollsskola.                     Årets föreningsdomare


                     Albin Lindström Sporre


 


Motivering:


Att vara fotbollsdomare är inte alltid lätt, att vara 13 årig fotbollsdomare som skall döma sina första matcher i sitt liv är ännu svårare och tuffare men Albin har nu klarat av sitt första år som domare på ett mycket bra sätt.


Han har oftast velat ha fler matcher vilket tyder på ökad trygghet i sitt domarskap och en allt bättre säkerhet i spelets regelverk och en insikt i att han som domare skall instruera dom unga spelarna om vad som är rätt eller fel.


Vi vill önska Albin lycka till som domare även i framtiden.                              Lars-Erik Tindre


                              Årets tränare pojkar


 


Motivering: Han har ett stort engagemang och brinner för att lära ut fotboll till våra killar och har en fantastisk pedagogik i sitt lärande. Vi ser hur andra ledare ( i andra föreningar) inte alls peppar sina killar och tjejer på samma positiva sätt som Lars, tvärtom i vissa fall. Hans fantastiska engagemang smittar av sig på barnen och även på oss föräldrar. Även de övriga ledarna i p10-3 är fantastiska men jag vill framförallt lyfta fram Lasse.


 


Här vill jag nominera Lars-Erik Tindre, som är tränare för P10:3. Han har ett otroligt engagemang i varje barn i laget, han får alla barn att känna sig sedda och han peppar och lyfter varje spelare på såväl träningar som matcher. Han är helt fantastisk!
Årets ledare dam/flickor


                       Camilla Nordström


 


Motivering:


Att vara ledare kan vara tufft många gånger men att vara ledare för en grupp spelare som bara blir fler och fler tyder på att man är en bra och omtyckt ledare, att det är ordning och reda organisatoriskt samt att man även kan få övriga ledare att dra åt samma håll, alla dessa egenskaper besitter Camilla.


 


Vi har sett Camilla på ett flertal utbildningar som visar på stort engagemang och vilja att utveckla sina redan fina ledaregenskaper.


 


Flickor F-07 är idag en grupp på 42 spelare och 10 ledare                              Årets spelare dam

                                    Elin Sköld
Elin är en sådan person att när hon går in i ett rum med människor hojtar hon inte -"hallo, hallå här är JAG! "- utan hela hon bara naturligt utstrålar-"nämen, där är ju NI!"-. Att ge, denna fantastiska förmåga, verkar vara hennes motto.


 


På som utanför fotbollsplanen är det pigga ögon och uppmärksamhet gentemot alla som gäller. Hon lyssnar, tar in, lär sig och kommer med kloka råd eller invändningar utan att vara påstridig. 


 


Med stadig blick och ett vänligt leende tillsammans med en entusiastik energi i kombination med ett gluckande skratt får hon träning som match att se så lätt ut. Det bara flyter på.


 


Ett citat från en av våra spelare "Positiv inställning till alllt, även i de tuffaste situationer. Peppar oss lagkamrater och ger alltid 110% oavsett vad. Grymt tillskott i vårt lag"


 


Hennes fotbollskunskaper är i toppklass där hon ständigt leverarat på hög nivå och bidragit i allra  högsta grad till våra framgångarså är årets val lätt  "Kom igen nu bruuuudar, nuu köör viii!!!"  Årets damspelare 2018 Elin Sköld                                  Årets spelare herr


                                    Felix BoshouisMotivering;


Felix är en fantastisk tvåvägsspelare som äger mittfältet med sitt oerhörda uppoffrande defensiva arbete där han ofta stjäl bollen av motståndarna och snabbt vänder spelet med genialiska offensiva passningar.

Damlaget
Naturgräs = seger!
2018-09-23 15:22, Damlaget
Hällbybrunns IF- Stuvsta IF  1-3  (1-1)
6°   1-0
9°   1-1  Julia Egelryd
53° 1-2  Elin Sköld  (Felicia Westrin)
58° 1-3  Jennifer Söderström  (Isabella Praneethpongkrang)
Hörnor: 2-3
Målchanser exl målen: 2-11

Naturgräsresans fyra matcher denna säsong har slutat med full pott. 12 poäng. Det förr så vanliga naturmaterialet vad gäller fotboll har visat sig vara ett underlag vi behärskar till fullo. 
Hällbybrunn tog ledningen, fick momentumet, vi kvitterade genom Julia Egelryds kanon från distans upp i nättaket. Efter det tog de momentumet igen som var till deras fördel i princip hela halvleken. 
Vi kliade oss i håret både en och två gånger och undrade hur vi skulle få ordning på vårt spel då blåsten och den ojämna planen fick bollen att gå en höger, en vänster, studs upp, studs ner. Krångligt var ordet.

I pausen tog vi och genomförde en mental 180 graders vändning. Nu gällde ett tillsag på allt, längre passningar/tjongbollar ner på djupet, spela bollen framåt och sen bara springa som aldrig förr. Kortpassningsspelet, vända kant och kombinationsspelet lämnade vi det mesta av kvar i omklädningrummet. Det lyckades väl ut. Vi kom fram gång på gång fri mot deras målvakt. Hällbybrunnskeepern gjorde en mängd svettiga räddningar. Hon var så pass bra att vi i andra halvlek endast fick två fullträffar med oss signerade Elin Sköld och Jennifer Söderström . Det räckte gott o väl tyckte alla de 14 spelarna som kom till start idag.
En sån där, skön seger, blev det till slut.

Lagets lirare idag Jennifer Söderström fortsätter vara ett krutpaket. Hon springer, dribblar, passar, skjuter och manar på hur det än ser ut under matchen. När motståndarna fäller henne med ojusta medel och hon verkat gått av på mitten, studsar hon upp, borstar av sig och är på språng igen, redo att göra allt för laget. Ett krutpaket av rang!

De två mittbackarna Rebecca Lipo & Elin Ramberg med innermittfältarna Iselin Shum & Elin Sköld får ett omnämnande. Det verkade som alla bollar denna dag hamnade hos någon av dessa. Det var nickdueller, volleyrensningar, nedtagningar, brytningar, passningar om vart annat för denna fyrling. Och sen blev det till att ständigt löpa upp, löpa ner, löpa upp, löpa ner när spelet på marken nte funkade på den svårbemästrade planen. Den starka byiga vinden bidrog till att bollarna verkligen ven över deras huvuden. De fyra höll sig lugna och tog sig an den tuffa uppgiften med ackuratess. 

Notering; Elin Ramberg utsågs av Hällbybrunnsjuryn till matchens lirare. En stor presentpåse med godsaker blev det. Det var hon värd.

Tack Hällbybrunn, domarteamet, & våra tillresta fans för en god match.

Le grande Finale, säsongsavslutning, mot Hässelby lördag 29e september. 

Vid tangentbordet
Johan Kilén
Nyheter från vår verksamhet
P 06:1, 16/01 20:21 
F 05, 14/01 08:11 
Damlaget, 06/01 12:03 
F 05, 04/01 16:51 
F 09, 03/01 22:01 
 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier