Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Stuvsta IF!
För att bli ny medlem, klicka här.

Stuvsta Idrottsförening är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1300 medlemmar inklusive ca 200 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET och KLUBBKÄNSLA

Fotbollsavslutningen
2019-11-12 13:54

Söndagen den 10/11-2019 var det dags att sätta punkt för fotbollsåret 2019 med vår fotbollsavslutning, en lyckad och trevlig dag som vanligt med mycket folk och där samtliga närvarande spelare prisades och det delades också ut ett antal personliga pris till några som förtjänade det. Vi vill också passa att tacka alla spelare, ledare samt föräldrar för ett härligt engagemang under året.


Personliga priser

Årets spelare Dam - Jenny Dannberg


"Under vintermånaderna kom det in ett samtal till vår huvudtränare. Det var en förre detta Stuvstaspelare som nu ville snöra på sig fotbollsdojjorna igen och prova om hon dög till efter några år med fokus på barn och familj. En sån härlig personlighet och med en diger meritlista som spelare kunde vi såklart inte neka henne att prova.


 

Det beslutet har vi aldrig ångrat. Med fart, frenesi och alltid med en klar vänlig blick tog det inte många träningar tills hon var i full blom igen och blev självklar i startelvan. Lagkamraterna tog emot henne med öppna armar och vi ledare bara häpnade och log brett. Vilket tillskott vi fått. Så galet roligt. 


 

Så som sagt, utan krusiduller tränade hon för fullt. Spelade matcherna hängivet och med sitt utan omsvep naturliga ledarskap på och utanför fotbollsplanen var hon den ledfyr och inspirationskälla gruppen behövde under denna säsong som kryddades med avancemang upp i div 1.


 

Årets spelare Herr - Douglas BerglundHan har alltid varit en stark offensiv spelare som på senare år även tagit mer o mer defensivt ansvar, i år har han tagit steget fullt ut i det defensiva spelet och blivit en komplett spelare som äger sin vänsterkant och därav blivet en kraft för laget.


Årets spelare Flickor - Clara Lindqvist Dam junior/F-04


Hon är ständigt närvarande på träningar och matcher. Gör sitt bästa i varje situation för att bli en dag bättre, inte en dag äldre.


 

Hon har under året utvecklats som spelare men även som person. Hon sätter alltid laget i första hand även fast hon har riktigt hög ambitionsnivå med sin egen fotbollsutveckling.


 

I slutet på förra säsongen och i början på denna gick det lite tyngre än vanligt. Då arbetade denna tjej ännu hårdare för att bli en bättre spelare. Det visar på hennes mentala styrka, att inte ge upp och även våga ställa frågan ”hur blir jag bättre?”


 

Hon är en förebild i laget, uppträder alltid schysst, jobbar hårt och skyller aldrig ifrån sig utan manar på sina lagkompisar.


 

Det hon utvecklat mest under året är hennes beslutsfattande, dvs hon vet vad hon ska göra i nästa moment som sker på planen.


Årets spelare pojkar - Calle Blommè  P-04
Calle har spelat i Stuvsta sedan fotbollslekis och har idag en given plats i P04s div1-lag. Calles stora intresse i livet är fotboll, något som såklart lyser igenom på både träningar och matcher. Calle har under detta år utvecklats väldigt mycket och både hans spelförmåga och speluppfattning förbättrats avsevärt. Detta märktes redan under vår resa till Italien där Calles insatser som bla mittback la grunden för mycket av våra framgångar i den cupen. Calle har efter det fortsatt att utvecklas och hans insatser som back är en av anledningarna till våra framgångar i div1 i Sanktan. Calle tar alla träningar på allvar, oavsett om det är fys- eller teknikövningar, vilket är en bidragande faktor till hans stora utveckling.


Calle är ödmjuk, både på och utanför planen. Hans goda fysik och lugna temperament i kombination med hans målmedvetenhet gör honom till en förebild för många spelare. Calle är en spelare som alltid strävar efter att bli bättre som fotbollsspelare och vill fortsätta att utvecklas i framtiden.


Calles goda kamratanda, hans stora utveckling som spelare och hans bra insatser under det gångna året i kombination med hans goda kvalifikationer som spelare gör sammantaget att vi vill nominera Calle som årets spelare. 


Årets ledare dam/flickor - Mats Oscarsson  Dam
Under sin första säsong som tränare för Stuvsta IF dam har han tagit laget till en hedrande andra plats i serien div 2 södra Svealand, vilket betyder att Stuvsta IF kommer att spela division 1 fotboll 2020.

Med sin erfarenhet och rutin och ett behagligt lugn har han även skapat en lugn och trygg miljö för spelarna som har kunnat utvecklats i en harmonisk miljö.


 

Lycka till 2020 mot nya tuffare utmaningar.


Årets ledare Herr/Pojkar - Alexander Rantzow P-07

 • Alexander har narvaro på 85% på träning och match


 • Alexander engagerar sig för barnen båda på och utanför planet.


 • Alexander är mån om att alla ska ha det bra, hör han från föräldrar eller killarna att någon inte mår bra – ringer han dom upp och pratar.


 • Alexander löser konflikter mellan våra killar och mellan våra killar och killar i andra åldrar.


 • Alexander vidareutvecklar sig hela tiden, han läser mycket litteratur, lyssnar till olika poddar och går utbildningar, allt för att vara i förväg av utvecklingen och för att ge spelarna bäst möjliga utbildning.  Årets föreningsdomare - Wilma Berngarn F-06
Denna domare har med sitt lugn och bestämdhet visat hur man skall agera mot unga spelare, ledare men också mot publik som har haft åsikter.

Wilma har varit ett föredöme som domare under sitt första år som domare, aktiv, tydlig och rättvis.

Stuvsta IF vill önska Wilma lycka till i sitt fortsatta dömande.


Årets hederspris - Anders Eklund Dream TeamDenna ledare är ingen person som hörs eller syns mest men han lägger ner ett otroligt jobb i det tysta.

Det är få grupper som har förmånen att få ha en ledare som lägger ner så mycket jobb, som lämnar in så tydliga rapporter både sportsliga som ekonomiska till kansliet som denna person.


 

Att han dessutom jobbar med den allra svåraste gruppen av alla

Dream Team ( laget bestående av spelare med olika funktionshinder ) gör bara allt än mer fantastiskt.


Stuvsta IF delade också ut 2 st stipendier i samarbete med Stadium som i år skulle gå till en pojke och en flicka födda 2006, kriterierna för dessa pris var


  Hög träningsnärvaro

 • En förebild i gruppen
 • Utstrålar positiv energi
 • Vilja att utvecklas

Stipendium P-06 - Enver Perani

Enver har på ett mycket positivt utvecklats som spelare och person sedan han kom från Huddinge inför kommande säsong. Den personliga utvecklingen har skett genom flitig träningsnärvaro, förmåga att förbättra påtagliga svagheter, arbeta hårt med fysik och ta in råd och rön (från tränarna) för att få en bättre spelförståelse. Han bidrar stark till en ökad gruppkänsla och lagmoral genom att jämt ha en positiv inställning och aldrig ifrågasätta en position eller en lagkamrat. Enver har gått från att vara anonym till en mycket respekterad och omtyckt lagkamrat som alltid sätter laget och gruppen framför sig själv


Stipendium F-06 - Emma Olsson
Hon kommer på alla träningar, alltid glad, omtänksam, har kämparglöd och utvecklas hela tiden! 


Har hon något som hon funderar över tar hon upp det med oss och det uppskattar vi. Emma är en tillgång för laget, både som person och spelare!


En målvakt som få, kom ihåg hennes namn! Emma Olsson
 Handla genom Sponsorhuset
2019-10-30 10:42

Stort tack till er som alltid går via Sponsorhuset då ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är viktiga intäkter som kommer in till Stuvsta IF och även ni som handlar får pengar tillbaka. Som många av er vet så väntar det stora shopping-dagar framöver som t ex Cyber monday, Black Friday och inte minst den allmänna julklappshandeln. Du som ännu inte handlar via Sponsorhuset får nu en ny chans. Gå igenom deras Bonusstege så lär du dig hur allt fungerar, du erhåller dessutom en biobiljett (värde 160 kr). Kom enkelt igång här: https://www.sponsorhuset.se/stuvstaif/intro

Gå fotboll
2019-10-02 10:04

Hej !

 Inom kort startar Stuvsta IF upp en ny gren i vår verksamhet, Gå fotboll som vuxit enormt de sista 2 åren i Sverige.

Gå fotboll vänder sig till män och kvinnor från 55 år och uppåt och har på kort tid blivit väldigt populärt.

Du kanske har föräldrar eller mormor och morfar eller känner någon som skulle tycka detta vore trevligt att prova på, alla är välkomna.

Du kanske varit en föreningsmänniska tidigare och saknar den gemenskapen eller så har du aldrig spelat fotboll tidigare men skulle vilja börja röra på dig och träffa nya vänner, som sagt alla är välkomna.

För att anmäla sig så gå in på vår hemsida www.stuvstaif.se klicka på ny medlem och fyll i dina uppgifter.

Sprid gärna denna information till alla du känner.

Träning kommer att ske 1 gång i veckan på dagtid.

Vi återkommer med dag och tid när vi fått ihop en grupp att starta med.

Med vänlig hälsning Stuvsta IF

Stuvsta Indoor Cup 2019 / 2020
2019-08-29 10:12

Stuvsta Indoor Cup 2019/2020

Välkomna till en av vinters roligaste och bästa inomhuscuper i fotboll !


STUVSTA INDOOR CUP kommer att spelas den 27-30 december 2019 & 2-6 januari 2020


Det är en inomhusturnering för flickor & pojkar födda 2003 – 2012.

 Där garanteras alla lag minst 4 matcher!

 

  Cupen spelas i fina sporthallar runtom i Huddinge kommun i Stockholm.


·        Stuvstahallen

·        Glömstahallen

·        Kvarnbergaskolan


Slutspel


I årsklasserna födda 2003-2007 går alla lagen vidare från gruppspel till slutspel A och B


I åldersklasserna födda 2008-2012 är det inget slutspel men lagen delas in 5 eller 6-lagsgrupper och här spelar man alla matcher på en och samma dag.


Åldersklasserna 2011 och 2012 spelar med sarg. 

 

 

Vårt mål är att arrangera en cup med bra organisation, god service samt ordning och reda. 


Anmälan till cupen kommer öppnas inom kort !

Nyheter från vår verksamhet
 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier