Välkommen till Stuvsta IF!
För att bli ny medlem, klicka här.

Stuvsta Idrottsförening är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1400 medlemmar inklusive ca 240 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET och KLUBBKÄNSLA

Årets Stadiumstipendiater
2021-02-19 10:42
Varje år delar Stuvsta IF i samarbete med Stadium ut två stipendium till spelare i Stuvsta IF. Stipendiet berättigar till 1 veckas gratis vistelse på Stadium Sports Camp

Stuvsta IF och Stadium söker spelare som "har en hög träningsnärvaro, är förebilder i deras grupper, utstrålade positiv energi och visar en vilja att utvecklas"

Årets pristagare är:
  • Savnit Singh (P-07). Motivering "Savnit har i år visat prov på ett oerhört arbete. Savnit är en spelare som alltid gör sitt bästa på träningarna och har dessutom högst träningsnärvaro i sin träningsgrupp. Savnit har verkligen fått betalt för sitt hårda arbete och har tagit stora utvecklingssteg under 2020."
  • Yasmina Baali (F-07). Motivering: "En av våra nyaste spelare som kom från Rågsved strax innan sommaren, men med sin öppna och nyfikna inställning till sin omgivning har hon redan gjort avtryck och är en del i gruppen som om hon alltid skulle varit med oss. Tar instruktioner med ett leende på läpparna och en stor tillgång till en bra sammanhållning."
Stort grattis till Savnit och Yasmina.

STUVSTA IF
Inomhusträning tillåtet för barn födda 2005 och senare
2021-01-22 14:53
Regeringen meddelade att rekommendationerna om stängda kommunala inomhusanläggningar förlängs till den 7 februari – men med undantag för barn födda 2005 och senare. Personer födda 2004 och tidigare ska fortsatt undvika att träna i större grupper och träna utomhus. All träning ska ske enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Observera att varje enskild kommun bedömer hur verksamhet kan bedrivas i deras anläggningar på ett smittsäkert sätt. Detta kan innebära att maxantal i en inomhushall kan vara olika även om storleken på hallen är snarlik. För mer information vad som gäller i Huddinge kommun se nedan:

För mer detaljerad information vad som gäller rörande fotboll i Stockholm, se

Vad gäller i Huddinge Kommun, Stuvsta IF och inomhushallar:
  • De är öppna från och med måndagen den 25/1 för alla lag som är 2005 eller yngre.
  • Tidigare tidfördelning för inomhustider som kommunicerats till lagen gäller fortfarande.
  • Det kommer vara begränsningar på maxantalet i alla gymnastiksalar. Maxantalet kommer finnas på skyltar vid respektive gymnastiksal, och tyvärr kommer inte kommunen kunna ge föreningen ett förhandsbesked som vi kan kommunicera ut innan.
  • Stuvsta IF har önskat att man vinterunderhåller Stuvsta IP och ge våra lag möjlighet att boka planen ifall vädret tillåter. Kommunen ska återkomma i ämnet.
STUVSTA IF

Organiserad utomhusträning kan börja från 16 januari
2021-01-15 13:28
Region Stockholm uppmaning om att tillfälligt avstå från all organiserad utomhusträning slutar att gälla från och med lördagen den 16 januari, för både vuxna och barn.
Smittskyddsläkaren i Region Stockholm uppmanade den 22 december invånarna att avstå från organiserad utomhusträning fram till den 24 januari, något som nu alltså kommer att upphöra åtta dagar tidigare.

Från och med den 16 januari går det bra att bedriva föreningsledd organiserad träning i skog och mark under förutsättning att det kan ske enligt Folkhälsomyndighetens råd dvs:
  • håll avstånd till varandra
  • inte dela utrustning med varandra. Detta kan t.ex. gälla vattenflaskor, munskydd m.m. som kan överföra saliv.
  • när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus
  • undvika gemensamma omklädningsrum
  • resa till och från aktiviteten individuellt
  • minimera antalet personer som närvarar samtidigt eller på annat sätt undvika trängsel
Gällande idrottsanläggningar för idrott inomhus gäller fortfarande regeringens rekommendation att dessa ska hålla stängda till och med den 24 januari och därefter öppnas.
Påsklovscamp
2021-01-13 13:59

På påsklovet arrangerar Stuvsta IF i samarbete med Svenska Fotbollsakademin en camp för spelare födda 2008 - 2013.

Om träningsinnehållet - Champions Camp
En fartfylld och energirik påsklovscamp med skotträning i fokus - präglad av världslagen och spelarna i Champions League. Träningen innehåller såväl teknisk tillslagsträning som taktiskt målskytte i olika spelsituationer, vinklar, avstånd och spelformer.

Se även vår film här: Film Påsklovscamp Stuvsta IF

Plats:        Stuvsta IP
Datum:     7 - 9 april
Tid:          09:00 - 15:00