Årsmöte 25 April -2019, kl 19.00
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Stuvsta IF!
Välkommen till vår nya hemsida!
För att bli ny medlem, klicka här.

Stuvsta Idrottsförening är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1200 medlemmar inklusive ca 200 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET och KLUBBKÄNSLA.
Ecovance Skincare supporterar Stuvsta IF
2019-02-12 12:36

Nätmobbningen ökar - Prata med era barn!
2019-02-11 17:14
Nätmobbningen ökar - Prata med era barn!

Hej .

Vi på Sponsorhuset känner ett stort ansvar för våra barn och ungdomar. Vi uppmanar därför alla våra föräldrar att sätta sig in i era barns nätvanor. 

Nätmobbning blir allt vanligare och kryper längre ner i åldrarna. I filmen Escape följer vi två tonåringar, Anton och Madde, som kastas in i en blossande intrig. Filmen är anpassad för högstadiet och har belönats med flera priser.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=07fm4CX_C8Q&fbclid=IwAR0eEUJrCz7HuZojGUOQry29gFu8S7tOLzgFpd9tVevTrDAX-1xeFKL0bU0

Nedanstående text från fann jag under filmen: 

"The skipper 88"

"Jag led av att allt och alla som kröp och krälade på min skola hatade mig vad jag än gjorde... Jag levde med skiten i typ 5 år tills man en dag helt enkelt får något bryt och bestämmer sig för att själv hata allt och alla. Idag är jag dock mycket äldre. Men jag har fortfarande aldrig varit på en "fest" och jag har aldrig blivit bjuden på något överhuvudtaget... 
Jag kommer aldrig att fullt förlåta någon av alla 1000 andra som stod och såg på hur min personlighet ruttnade bort. Alla dessa lärare som sett mig och utlåtit en suck för den som alla ser ner på. jodå, ja frågade en ärkefiende en gång varför jag var så illa avskydd... svaret jag fick var ett nonchalant: det bara är så. Detta har gnagt sig fast stenhårt i hjärnbalken så 
Nu finns det endast ett passivt skal kvar av den ja en gång var. Och en har nu blivit en person fylld av illvilja och människo förakt...

Jag kommer inte på något genialiskt slut på denna snyfthistoria dock 
Men fuck it.
det är ändå ingen hör"

"The Skipper 88"

Ingen skall få uppleva detta!

Vi på Sponsorhuset vill därför att ni upmmanar era barn att vara den som säger dessa enkla ord till den som är utanför. Ord som "hej", "hur mår du" , "sätt dig här".

Det krävs så lite, men ord som kan betyda så mycket!

Besök Aktiva skola här >>>

Vänligen,

Pierre Andersson / Sponsorhuset

Nytt avtal med Aleris
2019-01-29 11:02
 samarbete mellan Stuvsta IF och Aleris Rehab Flemingsberg

 

När en spelare i Stuvsta IF drabbas av en skada har de möjligheten att hänvisas direkt till Aleris Rehab Flemingsberg. Aleris Rehab Flemingsberg har ett antal sjukgymnast/fysioterapeuter som är utbildade på idrottsskador som står redo att ta emot spelaren.

 

Vilka kan få hjälp av Aleris Rehab Flemingsberg?

Alla spelare i Stuvsta IF har möjlighet att kontakta Aleris Rehab Flemingsberg. Målsättningen är att kunna erbjuda en tid så snart som möjligt.  


Vad kostar ett besök?

Besöket är gratis för barn och ungdomar under 18 år. Övriga betalar 200 kr per besök. Frikort gäller.

 

Hur gör man vid skada?

Vid skada kontaktar spelaren/föräldern/ledaren Aleris Rehab Flemingsberg på telefonnummer 08-409 150 71 och berättar att det gäller en spelare från Stuvsta IF. En tid bokas upp. Återbesök bokas vid behov.

 

Vart ligger Aleris Rehab Flemingsberg?

Aleris Rehab Flemingsberg ligger vid Flemingsbergs centrum. Ta trappan, rulltrappan eller hissen till vänster om centrumbyggnaden (gå förbi entrén till Pulsen), gå till höger och sväng därefter vänster efter kyrkan, följ skyltningen. 

Kommer du med buss kliver du av på busshållplats Huddinge sjukhus. Parkering finns både utanför entrén, vid Flemingsberg centrum samt längs gatan på diagnosvägen.

Aleris Rehab
Aleris Rehab erbjuder rehabilitering i primärvården. Landstingstaxa gäller. Avgiftsfritt för barn under 18 år.

Aleris Rehab ingår i vårdkoncernen Aleris, och vi har flera kliniker i Stockholm. Hos oss träffar du, förutom sjukgymnast/fysioterapeuter även arbetsterapeuter, dietister, kiropraktorer. Ingen remiss krävs.

För dig som är aktivt idrottande gäller det att vid skada snabbt få hjälp av kunniga terapeuter med fördjupad kompetens inom idrottsmedicin. Det får du hos oss. Läs mer om oss på www.aleris.se/rehabflemingsberg

Stort Tack
2019-01-10 10:55

Tack till alla medlemmar som handlat via Sponsorhuset under 2018. Det har gett oss extra intäkter till Stuvsta IF. Du som ännu inte börjat använda Sponsorhuset, kom igång här: https://www.sponsorhuset.se/stuvstaif/bli-medlem

Nyheter från vår verksamhet
P 07:1, 17/02 10:29 
Stuvsta U-16, 16/02 15:24 
Damlaget, 12/02 08:40 
P 07:1, 11/02 13:24 
P 04, 11/02 09:23 
Damlaget, 03/02 20:28 
P 06:1, 16/01 20:21 
F 05, 14/01 08:11 
 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier