Välkommen till Stuvsta IF!
För att bli ny medlem, klicka här.

Stuvsta Idrottsförening är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1300 medlemmar inklusive ca 200 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET och KLUBBKÄNSLA

Höstlovscamp
2019-09-03 09:43, Höstlovscamp
I vår ambition att följa några av Stuvstas värdeord - Kvalité och Glädje - så har vi glädjen att i samarbete med Svenska Fotbollsakademin (SvFA) ordna en höstlovscamp för våra spelare. Då våra spelare är lediga ifrån skolan så finns en fantastisk möjlighet för barnen/ungdomarna att finna glädjen i att spela & träna fotboll tillsammans samtidigt som de utvecklas som fotbollsspelare med hjälp av SvFA utbildade och professionella tränare.

När:                 31/10 - 1/11
Tider:              09:00 - 15:00
För vem:         Höstlovscampen vänder sig till spelare födda 2006 - 2011.
Var:                 Stuvsta IP.

För mer information, läs följande dokument/inbjudan ifrån SvFA: Höstlovscamp Stuvsta.pdf

Välkomna,

Stuvsta IF
Stuvsta Indoor Cup 2019 / 2020
2019-08-29 10:12

Stuvsta Indoor Cup 2019/2020

Välkomna till en av vinters roligaste och bästa inomhuscuper i fotboll !

STUVSTA INDOOR CUP kommer att spelas den 27-30 december 2019 & 2-6 januari 2020

Det är en inomhusturnering för flickor & pojkar födda 2003 – 2012.

Där garanteras alla lag minst 4 matcher!

Cupen spelas i fina sporthallar runtom i Huddinge kommun i Stockholm.

·        Stuvstahallen

·        Glömstahallen

·        Kvarnbergaskolan

Slutspel

I årsklasserna födda 2003-2007 går alla lagen vidare från gruppspel till slutspel A och B

I åldersklasserna födda 2008-2012 är det inget slutspel men lagen delas in 5 eller 6-lagsgrupper och här spelar man alla matcher på en och samma dag.

Åldersklasserna 2011 och 2012 spelar med sarg.

Vårt mål är att arrangera en cup med bra organisation, god service samt ordning och reda.

Anmälan till cupen kommer öppnas inom kort !

Tema träningar / Clinics 2019
Fotbollsclinics / Tematräning hösten 2019
2019-08-23 14:55, Tema träningar / Clinics 2019
Nu närmar sig hösten och det är dags för nästa möjligheter för våra spelare att utveckla sina fotbollskunskaper tillsammans med professionella tränare. Stuvsta IF har ett samarbete med Svenska Fotbollakademin (SvFA) för Fotbollsclinics. Detta ersätter ett tidigare format och samarbete som vi haft med bl a Coerver rörande tematräningar. Själva formatet innebär även att man som tidigare inte knyter upp sig för ett antal träningar utan att Stuvsta IF i samarbete med SvFA erbjuder specifika träningstillfällen med speciellt område i fokus s.k. Clinics.

Tillfällena skiljer sig också i år, då de 2 första skedde innan säsongen startade, samt nu är det dags för nästa två tillfällena. Det påverkar minimalt på spelarnas normala träningar samt att de flesta har avslutat sina matcher i Sanktan. Samtidigt ger det ett ypperligt tillfällen för barnen/spelarna att få hjälp av professionella tränare inom specifika områden.

De två tillfällena sker på Stuvsta IP kl. 09:30 - 12:00 på följande datum:
  • Lördagen 5 oktober - Play by SvFA. Under clinicen tar vi med spelarna på en resa som utgår ifrån spelets olika faser - Uppspel, Etablering, Genombrott, Avslut och Omställning.
  • Lördagen 12 oktober - SvFA 360. Under clinicen tränar vi på att utmana och vi ger spelarna olika verktyg i form av finter, riktningsförändringar, och vändningar att använda kopplade till försvararens position.
Man kan som sagt var anmäla sig till valfri av tillfällen (249 kr / tillfälle) eller boka in sig på bägge för ett paketpris (449 kr). Detta gäller spelare som är födda mellan 2005 -2010.

Ni kan anmäla er via Inbjudan ifrån SvFA, eller så kan ni anmäla er direkt:

5 oktober: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-5-oktober/

12 oktober: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-12-oktober/

Paket: https://svfa.se/aktivitet/stuvsta-5-och-12-oktober/

Stuvsta IF
Tack och lycka till!
2019-08-12 07:30

Vår duktige sportchef Alejandro Fernandez har bestämt sig för att ta upp studier på heltid och måste därför lämna föreningen.
Vi vill från kansliet, styrelsen och hela föreningen tacka Alejandro för hans stora engagemang och arbete som bidragit till att lyfta Stuvsta IF till den förening vi är idag.

Alejandros sista arbetsdag är 23 augusti, vi önskar honom stort lycka till med studier och nya framtida utmaningar.
Du är alltid välkommen till Stuvsta IP!

Nyheter från vår verksamhet
Damlaget, 21/09 22:32
Damlaget, 15/09 16:10
P 07:1, 13/09 22:55