Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Stuvsta IF!
För att bli ny medlem, klicka här.

Stuvsta Idrottsförening är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1400 medlemmar inklusive ca 240 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET och KLUBBKÄNSLA

Årets hederspriser
2020-11-30 15:00
Varje år delar vi ut priser till ledare / tränare / spelare som gör något utöver det vanliga. Dessa priser brukar vi dela ut på vår årsavslutning i Huddinge aula och personerna får uppskattning & applåder ifrån alla våra spelare / föräldrar i föreningen. Tyvärr är detta inte ett normalt år, och vi var tvungna att ställa in avslutningen. Men likafullt har dessa personer gjort fantastiska bedrifter och vi kommer tacka dem här på kansliet. Nedan ser ni vilka som vunnit priser och motiveringen bakom:  

 • Årets flickspelare - Freja Holmén. 
  • Freja har spelat fotboll sedan våren 2019, på kort tid har hon blivit en av F09:s tongivande spelare. Ofta ser man bara hennes fruktade skott men om man följer henne under match ser man en väldigt utvecklad fotbollsspelare. Bra tillslag, snabbhet, kvickhet och bra spelblick och ett jävlarannama man avundas. En fun-fact om Freja är att efter hon (enligt henne själv) slagit två svag hörnor på match ställde sig och nötte tillslag mot garageporten hemma så for hon kom hem.
 • Årets pojkspelare - Jack Hallam
  • Jack har haft en fantastisk utveckling under 2020 både på och utanför planen. Jack tar ansvar för att upprätthålla kvalitén på träningarna och är alltid drivande och pushande. Jack har under året spelat på alla positioner även på den högsta nivån i Sanktan. Det är en spelare att se upp till och en bra förebild för yngre spelare i klubben. Jack är en spelare man hatar att möta men som man älskar att ha i sitt eget lag. 
 • Årets damspelare - Caroline Forsgren
  • En riktig lagspelare som alltid vill lagets bästa såväl på träning som match. Omtyckt av både ledare och medspelare. Hon spelade 90 minuter i alla tävlingsmatcher. Hur många gånger hon räddade oss har vi tappat räkningen på, men hennes match mot Enskede var magisk!
 • Årets herrspelare - Joachim Stavre. 
  • Jocke är en spelare som tillför både på och utanför plan. På planen en vägvinnande playmaker som äger mittfältet med sin rutin och spelförståelse. Utanför planen en spelare som står för bra värderingar och står för det han säger i gruppen. 
 • Årets flickledare - Henrik Tylestam
  • Vi har haft (har) mycket duktiga och engagerade lagledare i andra lag men Henriks engagemang sticker ut. Han är nästan alltid på plats varje träning och säkerställer att vi tränare har allt vi behöver och checkar läget med spelarna. Han jagar in sponsorer och aktiverar föräldrarna för att dra in mer pengar till kassan. Har tränare ett önskemål eller en idé, så verkställs den innan vi hinner avsluta meningen 😊 . När vi har ledarmöten, finns det en klar agenda (inkl ppt…) som alltid tar häsnyn till Stuvstas riktlinjer och värderingar. Oavsett om han jobbar eller är på jakt, ser han alltid till att vara tillgänglig och löser allt som kan tänkas behövas. Att han dessutom tagit plats i klubbens styrelse visar vilket enormt hjärta han har! Människor som Henrik är de som ser till att Stuvsta IF fortsätter att vara en förening som lockar barn till fotbollen!
 • Årets pojkledare - Miroslav Cadjo. 
  • Han är tränare för P-09 och F-13 samt spelar själv i A-laget. Han har ett outtröttligt hjärta för fotboll och finns där både som en kunnig tränare och motivator för barnen, som ett tryggt bollplank för föräldrar och som en härlig lagkamrat (och nu även som tillfällig coach) för A-laget. Många timmar läggs åt att fysiskt befinna sig på fotbollsplanen men han lägger även otaliga timmar hemma på att planera träningar, fundera ut matchtaktik och lyssna på spelare som vill prata.
 • Årets Föreningsdomare - Karl Staaf.
  • Karl har en självklar auktoritet på planen är extremt tydlig i dom beslut han tar och samtidigt väldigt mogen i sin kommunikation med spelarna på planen. Något som man ofta bara ser hos domare i mycket högre nivåer. Jag har endast haft glädjen att ha haft Karl som domare vid ett tillfälle (P11:3 - Konyaspor). Av alla matcher jag varit ledare för har jag bara haft EN bättre domare och det var FIFA domaren Glenn Nyberg.
 • Årets hederspris - Kenneth Strandberg
  • Här kan vi prata om lång och trogen tjänst, Kenneth Sandberg har visat ett stort hjärta för Stuvsta (seniorerna) och lagt ner många timmar i många år för att slita i div 6 till div 4, där det sista tyvärr blev en 1 årig sejour. Jag anser att alla dessa år 10 år som herrtränare är motivering nog att ge honom ett hederspris. Kenneth har även under många år varit en omtyckt ledare i vår sommarfotbollsskola, och har även varit en mycket omtyckt ledare i herrlaget.
Förlängning av skärpta råd
2020-11-19 15:26
Idag förlängde Folkhälsomyndigheten de skärpta allmänna råden för bland annat Region Stockholm, från och med idag fram till den 13 december

Detta innebär bland annat:
 • Futsal. Alla matcher i seriespelet i Futsal ställs in till och med 31 december.
 • Träningar. Endast spelare födda 2005 och senare får genomföra träningar.
 • Provträningar. Bör inte genomföras ens för spelare födda 2005 eller senare, utan man ska fortsätta träna i sin närmiljö.
För mer information se STFF rekommendationer.

Stuvsta IF följer STFF rekommendationer och uppdaterar när förändringar sker. Detta kan ske på kort varsel, så håll utkik.

STUVSTA IF 
Pengar att tjäna !
2020-11-04 11:58

Nu har årets största shoppingdag- BLACK FRIDAY startat. Det innebär grymma rabatter hos nästan alla nätbutiker, dessutom har Sponsorhuset höjt ersättningen på de flesta butiker med hela 50%. Få hem dina julklappar på ett säkert sätt samtidigt som både du själv och Stuvsta IF får pengar tillbaka! Se alla grymma erbjudanden här: https://www.sponsorhuset.se/stuvstaif/rea-kampanjerUppdatering Covid-19
2020-11-04 11:09

Rörande träning och Covid-19 så följer Stuvsta IF folkhälsomyndighetens (FHM), Svenska Fotbollsförbundet (SVFF) och Stockholms Fotbollsförbund (StFF) rekommendationer. Folkhälsomyndigheten anser fortsatt att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, och idrott och träning ska fortsätta. Men i samband med snabbt ökad riskspridning så gick FHM med nya direktiv förra veckan, vilket även Stuvsta IF kommunicerat tidigare om.


Efter helgen har StFF och SvFF har förtydligat sina riktlinjer vilket förändrar direktiven som Stuvsta IF gick ut med förra veckan. Därmed gäller from idag följande för lag i Stuvsta IF:


Matcher

INGA matcher eller träningsmatcher ska spelas, oavsett ålder. StFF ställer därmed in alla Futsal matcher t om 19 november och dessa matcher kommer inte spelas ikapp.


Träningar

Tillsvidare får endast spelare födda 2005 eller senare genomföra träningar, både inomhus och utomhus. Det innebär att Stuvsta IF även tillåter inomhusträningar igen, men vi uppmuntrar alla lag att bedriva träning utomhus. 


Vid träningar

Men även om folkhälsomyndigheten och Stuvsta IF anser att idrotts- och träningsaktiviteter kan fortsätta för yngre lagen, måste vi arbeta för att minska risken för att covid-19 sprids. Så var jättenoga med att:

 • Om möjligt, begränsa antalet deltagare i aktiviteterna. T ex innebär det att föräldrar/syskon ej får sitta med i gymnastiksalen under träning.
 • Lämning och hämtning av barnen sker utanför (utomhus) ingången till träningslokalen.
 • Ledare kan komma att begränsa antalet deltagare på träningen om det anses behövas p ga träningslokalens storlek.
 • Ansvaret på individen är stort. Den som är sjuk, även med milda symtom, ska därför inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
 • Om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.
 • Dela inte vattenflaskor och liknande som kan överföra saliv.
 • Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien. Stuvsta IF kommer även uppmana kommunen att försöka ha handsprit i lokaler som klubben nyttjar.

Alla måste dock vara införstådda med att läget kan skifta snabbt – nya beslut från myndigheter kan komma, situationen kan både förvärras och förbättras. Dessa rekommendationer och riktlinjer kan därför behöva uppdateras (i princip bör man utgå från att detta kommer att hända). Om så sker kommer Stuvsta IF meddela alla berörda på snabbast möjliga vis. Så fortsätt gärna att följa oss på antingen www.stuvstaif.se, facebook eller instagram då vi inte kommer skicka email varje gång det sker förändringar.


STUVSTA IF

Nyheter från vår verksamhet
F17 / Dam U, 28/11 21:48 
F 15, 27/11 16:09 
F17 / Dam U, 24/11 13:34 
F17 / Dam U, 24/11 08:40 
P 06, 21/11 15:26 
Stuvsta Indoor Cup, 20/11 14:01 
Damlaget, 19/11 21:11 
Damlaget, 19/11 20:48 
P 15:2, 05/11 19:59 
 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier