Årsmöte Stuvsta IF - Tisdag den 24 april 19.00 på Stuvsta IF:s kansli
Dream Team
Stuvsta IF DreamTeam - laget där alla får spela!

Dream Team är en fotbollssektion inom Stuvsta IF som vänder sig till barn och ungdomar med särskilda behov. Målgruppen är i första hand de som går eller gått i särskola eller på grund av någon form av funktionshinder inte kan ta plats i ett vanligt fotbollslag.


Grundidén med verksamheten är att genom fotbollen som ett gemensamt intresse erbjuda barn och ungdomar en social gemenskap och möjlighet till kompisrelationer, fysisk aktivitet och ökat självförtroende. Man skall känna att man är en i gänget, en som alla andra! Alla skall känna att de kan växa och bli bättre, utan att känna någon press på sig att prestera.


I Dream Team handlar det mesta om att ha roligt. Alla är välkomna och alla får spela. Individen utvecklas från sin egen förmåga och ingen är annorlunda.


Vi har ett 50-tal spelare från nio år och uppåt. Vi tränar tillsammans två gånger i veckan i grupper baserade på fotbollsförmågan. Ålder och kön spelar ingen roll, det viktigaste är att man tränar och spelar med personer på samma spelnivå.


Vi spelar i Mälarserien som har ca. 20 lag i olika divisioner. I SM har vi tagit flera medaljer, bl.a. guld i div 1 och div 4.


Dream Team fick Huddinge kommuns jämställdhetspris 2009 och Lions Internatonals Livskavalitetspris 2012.
 
Sponsorer