Exempel på utmaningar som lagen gör
Här kommer olika varianter på utmaningar och uppdrag olika lag i föreningen ger sina lag:

Så så fortsatt skicka in hur ni aktiverar era tjejer och killar under lovet!

STUVSTA IF
Aktiviteter under Corona

Tyvärr har kommunen valt att stänga all organiserad verksamhet utomhus/inomhus ifrån i princip igår till den 24 januari. Nu är inte jag en expert eller ska lägga mig i diskussionerna om det är rätt eller fel, det gör så många andra i vårt samhälle och det är en ytterst allvarlig situation vi befinner oss i. Med anser jag personligen att barn och ungdomar behöver och vill röra sig, och genom att frånta möjligheten till ledarledd, organiserad verksamhet åtminstone utomhus så riskerar vi att få andra icke önskvärda bieffekter för hälsan för våra barn.

Detta vill vi motverka och jag behöver er hjälp som tränare/ledare. Därför vill vi i Stuvsta IF att ni ledare skapar utmaningar / träningsprogram som spelare/barn kan göra fr om 24/12 till  24/1 (om inte själva, åtminstone tillsammans med sina föräldrar). Och har ni ytterligare förslag som alla våra spelare / barn kan göra för att aktivera sig - skicka det till vår sportchef Robert Axén (robert.mattssonaxen@stuvstaif.se) så kommer jag att publicera det under denna sidan.

Och kom ihåg, det är träningarna som blir av som betyder något – så låt oss se till att spelarna verkligen kommer ut och rör sig!

Om ni har frågor, kontakta mig gärna.

Med Vänliga Hälsningar,

Robert Axén

Klubbchef/Sportchef Stuvsta IF

Följ oss på sociala medier