SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spelare & Föräldrar
Stuvsta IF har tagit fram riktlinjer och värderingar som det är viktigt att alla spelare, ledare & föräldrar i föreningen följer. Riktlinjerna är till för att främja verksamheten och klubbkänslan. De bygger både på Svenska fotbollförbundets riktlinjer och på dess gedigna erfarenheter. 

Stuvsta IF verkar för att skapa de bästa förutsättningarna för att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt. Det innebär att vi måste se till att alla spelare känner sig utvalda, sedda och kompetenta och att alla får chans att spela från start. Vårt mål är att ta hänsyn till varje individs behov och utveckling. 

Stuvsta IF är en förening där alla barn och ungdomar får vara med på lika villkor såväl på träning som vid matcher. Ledare i Stuvsta IF ska därför följa Stockholms fotbollförbunds FSLL – Fotbollens spela, lek och lär. Den beskriver vad all barn- och ungdomsverksamhet ska stå för och leda till. Innehållet i FSLL är baserat på svensk fotbolls mål och visioner, beprövad erfarenhet och idrottsforskning.

På underliggande menypunkter finner ni vad som vi förväntar oss av spelare, medlemmar och föräldrar till spelare inom föreningen, men även annan praktisk information.
 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier