Välkommen till Stuvsta IF!
För att bli ny medlem, klicka här.

Stuvsta Idrottsförening är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1400 medlemmar inklusive ca 240 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET & KLUBBKÄNSLA

Black week - Sponsorhuset
2021-11-22 20:44

Idag startar Black Week, en vecka där Sponsorhusets 600 butiker sänker sina priser på nästan allt och även höjer sin ersättning. Att gå via Sponsorhuset gynnar alltså både dig själv och Stuvsta IF, inget blir dyrare för dig som handlar.

Under varje dag (hela veckan) så är det nya butiker som höjer sin ersättning. Se alla grymma kampanjer här: https://www.sponsorhuset.se/stuvstaif/rea-kampanjer

Julgranar
2021-11-17 09:33
📷:Pinterest

Hej alla medlemmar i Stuvsta IF!

Även detta år har vi på Julgransteamet fått chansen att sponsra eran förening. Vid köp av gran uppge att ni vill sponsra er förening så får ni skriva in eran förening och lag i en anteckningsbok. För varje anteckning och gran som säljs sponsras 50 kr till er förening. Försäljningsplatserna är Ica Kvarnen, Hemköp matbörsen och utanför Alfa keramik i Segeltorp. Mer information finns att hitta på hemsidan http://julgransteamet.se/.

Ju fler anteckningar ni får inskrivna, desto mer pengar till er förening. Så se nu till att på ett enkelt sätt stödja eran förening!

God jul önskar vi på Julgransteamet!

STÖD STUVSTA IF
2021-11-16 11:30

Vad roligt att många av er har börjat använda Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Stuvsta IF när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och vi pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en Trisslott och stödjer Stuvsta IF med upp till 50 kr! Kom igång och hämta din Trisslott här:  https://www.sponsorhuset.se/stuvstaif/intro

Stuvsta IF fotbollsavslutning
2021-10-29 14:08

Hej !

Nu är i stort sett alla serier färdigspelade för i år, det är våra damer som har några matcher kvar.

Stuvsta IF vill tacka alla spelare och ledare för en fin säsong och det vill vi göra med en härlig fotbollsavslutning där alla spelare som varit med i Stuvsta IF under året får ett pris samt diplom för de yngre spelarna.

Datum för avslutningen är söndag 28 november

Plats : Huddinge Gymnasiums aula ( Vid Huddinge simhall )

Tid :  För spelare födda 2016 - 2013  Klockan 11.00
         För spelare födda 2012 - 2005  klockan 13.00

Det kommer att finnas cafeteria för de som vill fika lite på plats.

Under dagen kommer även en hel del specialpriser att delas ut som

* Årets Spelare ( pojkar )
* Årets Spelare ( flickor )
* Årets Spelare ( Herr )
* Årets Spelare ( Dam )
* Årets ledare   ( Flickor )
* Årets ledare   ( Pojkar )
* Årets föreningsdomare  ( 5-manna )
* Årets hederspris

Stuvsta IF vill samtidigt passa på att tacka alla spelare, ledare samt föräldrar för ett bra samarbete under den svåra och jobbiga pandemin som varit.

Varmt välkomna söndag 28 november !

Nyheter från vår verksamhet
P 08:3, 28/11 17:18
Damlaget, 22/11 20:19
P 06, 14/11 21:19