Välkommen till Stuvsta IF!
För att bli ny medlem, klicka här.

Stuvsta Idrottsförening är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1400 medlemmar inklusive ca 240 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET & KLUBBKÄNSLA

Nya rekommendationer & riktlinjer
2021-06-01 10:14

Fr o m 1 juni gäller nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och SvFF har uppdaterat sina riktlinjer. Kortfattat innebär dessa att barn- och ungdomslag samt seniorlag får bedriva träningsverksamhet samt genomföra matcher i mindre omfattning. Barn och unga födda 2002 eller senare får delta vid mindre läger och cuper. Nya publikbegränsningar träder i kraft vilket innebär att maximalt 100 personer får vistas samtidigt kring en 11 mot 11-plan, exkluderat spelare, ledare samt funktionärer.

Fortsatt gäller FHMs allmänna råd för att undvika smittspridning såsom:

• stanna hemma vid symtom på covid-19
  • tvätta händerna ofta och noggrant eller använda handdesinfektion
  • håll avstånd till varandra
  • dela inte utrustning med varandra
  • undvik gemensamma omklädningsrum
  • resa till och från aktiviteten individuellt om möjligt
Sponsorhuset
2021-05-25 07:44

Stort tack till alla er som använder Sponsorhuset när ni handlar eller bokar hotell på nätet. På Sponsorhuset finns över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Stuvsta IF. Inget blir dyrare för dig som handlar.

Nu blir alla i Stuvsta IF belönade om man bara lär sig Sponsorhusets enkla koncept. Går du igenom deras Bonussstege (5 steg) så stödjer du Stuvsta IF med upp till 50 kr och du själv får en Trisslott som du enkelt kan skrapa online på Svenska Spel.

Kom igång med Bonusstegen här: https://www.sponsorhuset.se/stuvstaif/intro

Tipsa gärna era vänner och bekanta.

Regler kring matcher
2021-05-07 17:48

Följande regler ska gälla vid matcher

All verksamhet, ska genomföras så smittsäkert som möjligt. Vi ska:

• hålla avstånd till varandra
  • inte dela utrustning med varandra. Detta kan till exempel gälla vattenflaskor, munskydd med mera som kan överföra saliv
  • när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus
  • undvika gemensamma omklädningsrum
  • resa till och från aktiviteten individuellt
  • inte ha någon publik

(Stockholms fotbollsförbund, Förtydliganden vid matchspel)

Läs mer här!

Förtydliganden kring matchspel
2021-04-30 08:53

Den 28 april 2021 möjliggjorde Folkhälsomyndigheten att föreningar med lagidrotter får anordna en match eller tävlingsdag per lag och vecka utomhus för barn och unga födda 2002 eller senare. Matcher och tävlingar ska genomföras lokalt, eller med ett begränsat resande. S:t Eriks-Cupen är en tävling som arrangeras lokalt i Stockholm för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Därmed kan S:t Eriks-Cupen dra i gång från och med vecka 18.

STFF har skickat ut ett förtydligande efter det (för mer detaljer - se https://www.stff.se/nyheter/2021/april/fortydligande-om-matchspel/):

"OBSERVERA att det är max en match i veckan per anmält LAG. Om laget deltar i S:t Eriks-Cupen - så är matchkvoten per vecka fylld. Man ska INTE utöver seriematchen anordna träningsmatcher eller dylikt. Vi uppmanar alla att försöka fördela matcherna så jämnt som möjligt mellan spelarna.

Målet är att varje spelare ska få en, och bara en, match i veckan, men att enstaka spelare kan dubblera om alternativet är W.O.

Beslut om kvalserierna för P2003, P2005 och P2006 kommer att spelas med en eller två serier tas den 30 april.

För de lag som spelar i serier som inte får starta, till exempel F17 SM eller någon av de nationella pojkserierna, går det bra att spela en träningsmatch i veckan. Tänk på att matcher ska spelas lokalt, det vill säga inom vårt distrikt."

Nyheter från vår verksamhet
Damlaget, 18/06 21:42
Damlaget, 14/06 21:52
U18-19, 14/06 11:20