Välkommen till Stuvsta IF!
För att bli ny medlem, klicka här.

Stuvsta Idrottsförening är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1400 medlemmar inklusive ca 240 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar.

Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.

Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET & KLUBBKÄNSLA

Kansliet stängt
2022-11-29 11:28

Kansliet kommer att vara stängt torsdag 1 december och fredag den 2 december. Då vi är på konferans med Stockholms Fotbollsförbund.

Dream Team på Friends Arena
2022-11-03 12:18

Lördag och söndag 12 och 13 november fyller Friends Arena 10 år och har därför bjudit in lag födda 2010 till en Friends Cup. Man har även bjudit in 4 lag till Parafotboll ( Lag med funktionsnedsättning ) och ett att dessa lag är vårt eget Stuvsta IF Dream Team som kommer att spela lördag 12 november.

09.15   Stuvsta IF - AIK FF

10.00   Täby FK - Stuvsta IF

12.15   Sundbybergs IF - Stuvsta IF

Har ni inget annat för er så kom gärna och titta.

Välkomna !

Stuvsta IF har tecknat samarbetsavtal med Digitala Lagkassan
2022-10-26 15:53

Stuvsta IF har tecknat samarbetsavtal med Digitala Lagkassan. Med några enkla knapptryck kommer Stuvsta IFs lag kunna komma igång med en alldeles egen digital lagkassa.

Digitala Lagkassan kommer hjälpa Stuvsta IF att hantera lagkassor på ett hållbart, säkert och transparent sätt. Självklart med tryggheten att allt sköts enligt alla gällande lagar och regler, samtidigt som lagen och klubben får tillgång till en mängd smarta funktioner och samarbeten

För lagen kommer det komma ut mer information närmaste veckorna hur gamla lagkassor kan flyttas över till den nya plattformen samt hur nya lagkassor kan skapas på den nya plattformen.

STUVSTA IF

Nytt tränarutbildningsprogram 2023
2022-10-13 09:01

SvFF:s tränarutbildningsprogram har reviderats under 2022, vilket innebär att ett antal nya kurser introduceras och några av de nuvarande försvinner.

För mer information - se  https://aktiva.svenskfotboll.se/nyheter/2022/10/nytt-tranarutbildningsprogram-2023/

Kort så innebär det:

• Tränarutbildning B Ungdom blir UEFA C. B Ungdom omvandlas till UEFA C-licens efter uppgraderingskurs som ni kan ta digitalt.
  • Tränarutbildning C blir SvFF D. Diplomet konverteras. Ingen uppgradering krävs.
  • MV C, MV B samt MV A blir SvFF D, SvFF MV C resp UEFA MV B. Diplomen konverteras. Ingen uppgradering krävs.

För er i föreningen som inte gått någon utbildning eller vill vidareutbilda er så finner ni aktuella utbildningar på https://www.stff.se/utbildning/.

Vid anmälan, ange Stuvsta IF som klubb så står föreningen för avgiften för utbildningen. Det gäller följande utbildningar: UEFA C, SvFF D samt SvFF MV C. Övriga utbildningar ska ni stämma av med Robert Axén på kansliet först innan anmälan.

Nyheter från vår verksamhet
F 15, 01/12 13:46
Herrlaget, 29/11 17:00
Gå-Fotboll, 24/11 09:11