SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Stuvsta IF!
För att bli ny medlem, klicka här.
 
Stuvsta Idrottsförening är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1400 medlemmar inklusive ca 240 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar.
 
Med våra fina värderingar är vi en förening att vara stolt över. Vi verkar för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt så länge och så bra som möjligt.
 
Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET & KLUBBKÄNSLA
 
Gåfotbollsturnering på Stuvsta IP
2023-09-20 15:49

Hela 17 lag ställde upp i höstens gåfotbollsturnering som genomfördes på Stuvsta IP med mix- och herrlag för 60-plussare. I vanlig ordning ett fantastiskt engagemang hos spelare och domare, både vinnarskallar och de som spelar mest på skoj får plats. 

 

Se gärna artikeln ifrån Stockholms Fotbollsförbund:  "https://www.stff.se/nyheter/2023/september/gafotbollsturnering/"

 

Är ni intresserade att börja spela gåfotboll i Stuvsta IF eller om ni har släktingar som ni tror skulle vilja börja spela, kontakta gärna kansliet. Gåfotbollen kräver ingen förkunskap, erbjuder bra motion och härlig social gemenskap. 

Höstlovscamp på Stuvsta IP
2023-08-30 14:40

Vi är glada att vi fått Svenska Fotbollsakademin (SvFA) att återigen ordna höstlovscamp på Stuvsta IP. 

 

För mer information och anmälan se https://svfa.se/hostlov-2023/ 

 

Stuvsta IF

Påminnelse - Sponsorhuset
2023-08-21 09:24
Hoppas ni inte har glömt vårt samarbete med sponsorhuset efter sommaruppehållet och missar deras kommande nyheter!

Tänk att kunna stödja Stuvsta IF och samtidigt själv få pengar tillbaka när du t.ex. handlar kläder, hemelektronik, parfymer, matkassar eller bara bokar en resa. Den möjligheten finns tack vare vårt samarbete med Sponsorhuset. Om du inte redan har ett konto hos dem så rekommenderar vi att du skapar ett helt kostnadsfritt här: https://www.sponsorhuset.se/stuvstaif/bli-medlem

Nyheter från Stff
2023-08-21 08:48

Under de senaste veckorna har Stff publicerat ett par nyheter som det är bra att ni i Stuvsta IF tar del utav:

 

Föreningscertfikat

För en sund barn- och ungdomsfotboll beslutade vi föreningar vid Stockholms FF:s årsmöte 2022 att återinföra Föreningscertifikatet. Certifikatet kan ses som en överenskommelse mellan distriktets klubbar och består av tre punkter och kompletteras givetvis av tävlingsbestämmelserna.

https://www.stff.se/foreningscertifikat23

 

Gröna Kort

Nya Gröna Kort för Fair Play till lagen i S:t Eriks-Cupen 8–14 år är utskickade från Svenska FF. Om laget inte har fått några kort kan du läsa hur du ska gå tillväga samt få lite tips om vad du ska tänka på när kortet ska delas ut.

https://www.stff.se/nyagronakort

 

Vad gör du för att vara en bra ledare?Som idrottsledare har du en betydande roll i att skapa ett positivt och tryggt klimat för alla i din grupp eller förening. Frågar man forskningen om vad som är bra ledaregenskaper blir svaren ofta ansvarstagande, eftertänksam, flexibel, handlingskraftig, pålitlig och uthållig. Frågar man barn och ungdomar om hur en bra ledare ska vara blir svaren snäll, rättvis, positiv, kunna förklara bra och att utveckla spelarna.

Filmen hittar du här: https://youtu.be/2YHksinsQRE

 

Förväntningar på domare i S:t Eriks-CupenVarje år får Stockholms FF in mängder av e-brev och telefonsamtal gällande domare i distriktets serier. Under årets vårsäsong har det varit en markant ökning av synpunkter på domare, speciellt i barnfotboll. Vilka krav och förväntningar kan en spelare/ledare/förälder ha på en domare i S:t Eriks-Cupen.

https://www.stff.se/kravdomare

 

Nyheter från vår verksamhet
P-18:1, 13/09 12:38 
DamJuniorer / F-17, 25/08 13:31 
Herrlaget, 25/07 20:30 
DamJuniorer / F-17, 19/06 10:56 
Dream Team (Parasport), 01/06 12:10 
Dream Team (Parasport), 16/05 21:30 
HerrJuniorer, 17/04 12:52 
U-16, 04/04 10:58 
 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier