SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Supercoach

I vår ambition att höja kvalitén på vår fotbollsträning och stötta er ledare ytterligare, så har Stuvsta IF bestämt sig för att skaffa verktyget Supercoach. Det är ett verktyg framtaget för att underlätta träningsplaneringen för ledare på alla nivåer. Appen är mycket metodisk och pedagogiskt upplagd där det finns hundratals övningar åldersanpassade för barn mellan 5-15 år. Samtliga övningar och tekniska färdigheter är filmade med tydliga anvisningar och instruktioner.

 

I appen kan du som ledare generera träningar automatiskt på några få sekunder, allt för att underlätta din vardag som Stuvsta ledare, men även för att ge spelarna en så genomtänkt, rolig och högkvalitativ fotbollsutbildning som möjligt. Alla föreningens ledare har fri tillgång till verktyget. Du kan läsa mer om redskapet på Supercoach (supercoachapp.com) eller bifogad PDF - supercoach.pdf.

 

Här kommer inspelade länkar för Supercoach Introduktionen. Stuvsta IF kommer även genomföra fysiska utbildningar i verktyget och filosofin bakom. Men dessa två länkar en bra introduktion och räcker långt.

Men är det några frågor, kontakta gärna Robert Axén (robert.mattssonaxen@stuvstaif.se), vår sportchef.

 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier