SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Livesändningar via Solidsport

Vi har ett samarbete med SolidSport vilket innebär att alla lag i föreningen kan få en egen kanal där man kan sända matcher, repriser, ladda upp klipp och massa annat kul!

 

Vilka lag som vi redan lagt upp en egen lagkanal för kan ni se här:

https://solidsport.com/stuvstaif 

 

Man sänder matcher med hjälp av en mobil eller surfplatta via SolidSports livesändningsapp som finns både för iOS och Android. Föräldrar/släktingar/vänner följer matcherna genom att bli månadssupportrar för ert lag vilket innebär att man betalar XX kr i månaden för att se er kanal, eller XX kr för en enskild match (detta kan vi ställa in). Laget behåller 50% av ALLA intäkter. Ett roligt sätt att tjäna pengar till laget helt enkelt samtidigt som Mormor & Morfar från exempelvis Skåne eller Norrland nu även kan följa sitt barnbarn varje helg - live och i efterhand. 

 

För att optimera sändningen så är det bra att ha ett stativ samt en mobilhållare. Mobilhållare har vi på kansliet som man kan hämta ut. Stativ kan man kolla runt inom laget om någon har, eller så kan man köpa det för en billig peng på Kjell & Company eller direkt på https://store.solidsport.com/. En match drar omkring 1GB i surfmängd.

 

Matcherna finns sedan kvar i efterhand som repriser som tränarna/spelarna i laget kan använda i utbildnings- och analyssyfte.

 

Detta är ett bra sätt att öka på er lagkassa samtidigt som ni sparar matcherna som blir fina minnen i framtiden! Bifogat finns en guide med info om hur man gör. Meddela oss på kansliet så hjälper vi er att komma igång. 

 

Förklaring av konceptet: https://solidsport.com/solidsport/watch/solidsport-den-enkla-streamingstjansten-alla-tjanar-pa

Tips för dem som filmar: https://solidsport.com/guide/watch/viktiga-tips-nar-du-filmar

 

Livesändningsguide - för att komma igång med en sändning: Guide_SolidSport.pdf

 

 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier