2°    1-0   Felicia Westrin  (Sofia Lindbom)
20°  2-0   Sofia Svanberg  (Felicia Westrin)
78°  3-1   Jennifer Söderström  (direkt frispark)
79°  4-1   Jennifer Söderström  (Sanna Sigg)

Hörnor Stuvsta  2st
Hörnor Hällbybrunn 0st

Momentumet vi hade från första halvlek var på väg att slippra igenom våra fingrar. Vi började, bildligt talat, trampa luft cch vi kunde inte riktigt komma på vad vi skulle göra. Motståndarna passade på under denna period med en reducering bakom vår för dagen målvakt Elin Åsenlund. Det var ett avslut som gick via stolpen, sen på Elins högerben, för att tlll slut rulla in över mållinjen.

Strax efter målet med ca 30 minuter kvar av andra halvlek, hoppade Hanna Gustafsson, Sanna Sigg & Emmie Holmlund in och spred nytt friskt syre till tjejerna och vi återtog momentumet i matchen.
Med dessa tre tjejer blev det till att trycka på gasen igen och med två fräsiga högerfotsskott upp i nättaket från eminente Jennifer Söderström, såg vi till att stänga denna föreställning på ett förtjänstfullt sett. Denna Jennifer, med ett sånt löd i dojan,  var vår främste idag. Hon tacklades, sprang, dribblade på ett sånt frejdigt sätt att de två målen var bara en naturlig effekt av hennes uppoffrande spel.

Över 90 minuter var vi det klart bättre laget. Vi kom oftas fram på kanterna och rev upp stora sår i deras backlinje när våra yttrar drev längre sträckor med bollen in i straffområdet och slog inspel mot inrusande forwards. Hällbybrunn hade tre bra lägen att göra mål på, varav ett som sagt lyckades.

Tre omnämnanden går först till alltid hårt slitande Camilla Grönskog för att från sin vänsterbacksposition stå rätt i försvar och offensivt leverera fina djupledspassningar till kantspelaren Felicia Westrin som med sin briljanta bollbehandling i fart, ständigt satte sina motståndare i hård press när hon sprang med bollen längs kantern. Ett mål och en målgivande passning blev Felicias poängskörd.
Den tredje går till Julia Egelryd som från sin högerposition även hon kom runt på kanterna och slog inspel som kunde ökat vår målskörd. Att hon även slår finfna hörnor och manar och driver på tjejerna med bra snack gör henne till en lagspelare av yttersta klass.

En snabb blick på tabellen visar att vi skuggar toppplaceringarna och nu på lördag 16/6 möter vi Hässelby, som ligger tvåa, i en högintressant match som avslutar första delen av denna Div 2 Östra Svealand serie. Vi ser mer än gärna att ni, våra fans, möter upp och stöttar tjejerna. Den fighten tar sin början klockan 12:30 på Hässelby Gårds BP.

En riktigt stor hälsning för god match till våra motståndare Hällbybrunn och domarteamet.