Stuvsta IF fotbollsskola
Varje år arrangerar Stuvsta IF fotbollskola under två veckor, dels en i juni efter skolorna slutat och dels en i augusti innan skolorna börjar igen. Med sommarfotbollskolan erbjuder Stuvsta IF pojkar och flickor en meningsfull fritid under sommarlovet.

Under veckan (måndag-torsdag) får deltagarna både leka fotboll och lära sig mer om spelet. Sommarfotbollen är inte bara en uppskattad aktivitet för barnen, men också ett sätt för barnen att träffa massor av kompisar. Sommarfotbollskolan är öppen för alla spelare oavsett förening som man tillhör!

Så håll utkik när ni kan anmäla er till årets fotbollsskola!!

STUVSTA IF

Sommarfotbollsskola 2021
2019-11-08 08:03

Stuvsta IF kommer arrangera sommarfotbollsskola vecka 24 och 25 samt vecka 32 2021

På grund av det stora antalet anmälningar till vecka 24 så har vi nu öppnat upp för att även ha fotbollsskola vecka 25 men vi kommer flytta alla som är födda 2007-2010 till vecka 25 och bara ha födda 2011-2014 vecka 24, det finns platser kvar till båda dessa veckor samt även vecka 32.

Tyvärr är vecka 24 nu full bokad födda 2011-2014

Precis som tidigare är det måndag-torsdag som gäller och tiderna är 09.00-15.00.

Spelare födda 2007 - 2010  kan anmäla sig till 2021 års fotbollsskola vecka 25, som kommer att äga rum på Stuvsta IP, Skulle intresset vara väldigt stort som föregående år kan det bli aktuellt med att de äldsta barnen får ha sin fotbollsskola på annan plats.

Deltagaravgiften är 1700 kr och då ingår lunch och mellanmål varje dag samt att varje deltagare erhåller en fotbollströja, shorts, strumpor, vattenflaska samt fotboll.

Vid anmälan för båda veckorna gäller 1700 kr för vecka 25 och 1400 kr för vecka 32. Man erhåller endast ett klädpaket (inkl vattenflaska och fotboll) för båda veckorna.

I anmälan fyller ni i storlek på kläder samt ev. matallergier.

För Anmälan, Tryck Här: Anmälan Till Stuvsta IFs Fotbollskolan 2021