Stuvsta IF fotbollsskola
Varje år arrangerar Stuvsta IF fotbollskola under två veckor, dels en i juni efter skolorna slutat och dels en i augusti innan skolorna börjar igen. Med sommarfotbollskolan erbjuder Stuvsta IF pojkar och flickor en meningsfull fritid under sommarlovet.

Under veckan (måndag-torsdag) får deltagarna både leka fotboll och lära sig mer om spelet. Sommarfotbollen är inte bara en uppskattad aktivitet för barnen, men också ett sätt för barnen att träffa massor av kompisar. Sommarfotbollskolan är öppen för alla spelare oavsett förening som man tillhör!

Så håll utkik när ni kan anmäla er till årets fotbollsskola!!

STUVSTA IF

Hem, 22/12 13:35