P-11:1
Hej!
Stuvsta IF:s värdeord är: GLÄDJE, KVALITET och KLUBBKÄNSLA, spelarna fick i uppdrag att omvandla dessa ord till sina enga och då lät det såhär:

-Vi peppar varandra
-Vi fokuserar framåt
-Vi kör med fair play
-Vi kämpar på även om det är tungt eller tråkigt
-Vi gör vårt bästa och är fokuserade på övning
-Vi respekterar och är snälla mot varandra. Alla får vara med!
-Vi respekterar våra motståndare
-Vi har roligt tillsammans
Vi tränar 2ggr i veckan, kika i lagets kalender till vänster för mer informaiton om när och vart. Under 2021 har vi 2st lag (7mot7) anmälda till St. Eriks Cupen, det innebär att vi kommer spela matcher varje helg från mitten av April till mitten av Juni + mitten av Augusti till slutet av September.

Under första & sista kvartalen så försöker vi hålla igång match spelet med tränings matcher & cuper.

Vi har även planerat att besöka (och spela) i DaleCarlia Cup som går av stapeln första veckan i Juli i Borlänge.

Tveka inte att ta kontak om ni vill träna med oss!
S:t Eriks-Cupen 2021
2021-03-23 21:41

Hej,

Nu har Stockholms Fotbollsfurbund släppt speltiderna för respektive lag/serie. Informationen finns till vänster under "Matcher". P11.1 har 2 lag anmälda, i år spelar vi 7mot7 och 10 spelare kommer att tas ut till respektive match. I vanlig ordning så kommer vi säkerställa att alla spelar lika många matcher.

Hälsningar,
Tränarna till världens bästa fotbollslag