Välkommen till Stuvsta IF dam
Stuvsta damlag 2020

Laget slutade 4:a i Div 1 Södra Svealand 2020

Är du intresserad av att provträna med laget?

Kontakta i så fall lagledare Bertil Wiklund Tel: 076-8033606

Huvudtränare: Mats Oskarsson

Lagledare: Bertil Wiklund

Ass tränare/mv tränare: Johan Odelberg

Ass tränare/mv tränare: Anton Möller

Material: Rolf Knutsson

Skribent/Krönikör: Bengt Ericson

Futsal:

Tränare: Johan Gustavsson och Anton Möller

Frågor: Kontakta Bertil Wiklund, på 076-8033606

Ny målvakt klar för Stuvsta
2021-01-19 19:43
Vi har tidigare berättat att vår målvakt Carro kommande säsong spelar för Älvsjö i elitettan. Sedan det blev klart har jakten på ytterligare en målvakt förstås varit intensiv. Men nu är det klart.

Jasmin Perman Rosell tillhör nu Stuvstas damtrupp.  Hon har tidigare spelat med Hammarbys F19 lag, Tyresö och P18. Det var i P18 hon stod mellan stolparna i division 1 under en halv säsong. Jasmines senaste svenska klubbadress är Bollstanäs SK. Sedan dess har hon studerat och spelat college fotboll i USA. Jasmine är 21 år.

Vi hälsar förstås Jasmine välkommen till laget!

I dessa corona tider är det rätt trist när futsal säsongen försvann och tjejerna inte ens får träna tillsammans. Vi får se vilka besked som kommer under veckan. Träningsförbudet gäller för tillfället fram till den 24/1.

Risken finns förstås att tränings förbudet förlängs. Men det finns ju ett ljus i tunneln i form av vaccin. Dessutom har smittspridningen minskat kraftigt i vår region. Så vi hoppas förstås att tjejerna får börja träna så snart som möjligt.
"Kämpa väl" duger inte längre...
2020-12-19 14:48
Träningspass hos Actionpadel
För fyra dagar sen var det enbart skratt på varenda bana. Idag var det annorlunda...det är ganska uppenbart att förlust smärtar oavsett sport och tidigare erfarenhet. Idag var dagen för den stora revanschen alternativt försvar av tidigare segrar. Ingen ville lämna 2020 med förlust i bagaget. Galet jämna och tuffa matcher och nivån höjdes markant. Nu börjar även spelförståelsen komma med i bilden...var finns lediga ytor? Kan jag skapa ytor? Hur skyddar jag mina områden? Det är riktigt spännande att följa utvecklingen.

Vi avslutar detta år med ett fantastisk padelpass och hoppas på ett riktigt bra 2021. God Jul, Gott Nytt År och ta hand om er därute!!!!