SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Stuvsta IF dam
Stuvsta damlag 2022

 

Huvudtränare: Didrik Sollenius

Assisterande: Rasmus Hjortling Olofsson

 

Lagledare: Bertil Wiklund 

Sjukgymnast: Henrik Snap 

 

Intresserad att provträna med laget?

Kontakta Sportchef Robert Mattson Axén Tel: 0702-591430

 

Kontakt laget övrigt: Bertil Wiklund tel. 076-8033606

 
Provträningar med damlaget inför 2023
2022-10-09 21:05

Stuvsta IFs damlag öppnar upp för provspel. Vi söker nu flera spelare till vårt duktiga damlag. Laget är idag en blandad trupp i olika åldrar med både unga talangfulla spelare och några äldre med mycket rutin. Laget  kommer 2023 spela i nya div 2 och målsättningen är att vi där kommer tillhöra toppskiktet efter 3 år i division 1. Hemmaplan är mysiga Stuvsta IP med närhet till kommunikationer.

 

Vi söker därför några fler spelare som är sugna på att spela med oss. 

Är du intresserad av att provträna? Kontakta då Stuvsta IFs sportchef Robert Axén antingen via telefon 070-259 1430 eller via email: robert.mattssonaxen@stuvstaif.se

Eller så kan du kontakta lagledare Bertil Wiklund på tel. 076-8033606

1:a vinsten
2022-05-15 21:13

Borens IK stod för dagens motstånd.

Två lag som inledningsvis kände på varandra. Vi fick idag en start som inte gick att klaga på. I 3:e matchminuten trycker Jasse en längre boll, och Angelica är med på noterna. Friläge uppstår och 1-0 till Stuvsta.

Vi är noggranna i vårt försvarsspel och kunde idag hantera Borens raka snabba anfallsspel. Stuvsta rullade stundtals fin fotboll men effektiviteten fanns inte riktigt där.

 

Återigen positiva vibbar i halvtidssnacket, engagerade spelare och mer mod samlat. Små justeringar och ett planerat byte gjordes. Minea ut och Sofia in. Det blir så klart en spännande halvlek. Vi har kontroll på matchen med större bollinnehav än våra motståndare. Eftersom vi har svårt att få in bollen i nätmaskorna utan träffar virket i stället så känns 1-0 skört. Samtliga i Stuvsta jobbar hårt och framför allt tillsammans.

Med 30 minuter kvar kliver Alice av och Veronika kommer in. Även Kröckel känner av många löpmeter och byts ut mot Stella.

Borens har ett vasst omställningsspel och i slutet av matchen får de chansen och kvittera, men även den bollen sitter i ribban och vi kan rensa bort den ur straffområdet. Vi ville göra ett sista byte för att stänga matchen. Julia skulle komma in med pigga ben. I väntan på att få göra bytet avgörs matchen, genom fina kombinationer får Linda läget och sätter  2-0.
2-0 och våra första 3 poäng. Vissa segrar är skönare än andra. Den här vinsten satt fint!

 

Tyvärr så har vi inte kunnat fortsätta med "Koll på ettan". Hälsoproblem har gjort att våran skribent Bengt inte kunnat fortsätta med kollen och matchreferaten. Vi hoppas att han kryar på sig snart och kanske kan göra något gästspel framöver.

 
Sponsorer