SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Stuvsta IF dam
Stuvsta damlag 2020

Laget slutade 4:a i Div 1 Södra Svealand 2020

Finalist i Victoria Cup 2020

 

Är du intresserad av att provträna med laget? 

Kontakta i så fall tränare Johan Odelberg: 073-3524047

 

Huvudtränare: Johan Odelberg

Ass tränare: Johan Gustavsson

Mv tränare/ass.tränare: Anton Möller

 

Lagledare: Bertil Wiklund 

Material: Rolf Knutsson

 

Skribent/Krönikör: Bengt Ericson

 

Frågor: Kontakta Bertil Wiklund, på 076-8033606

 
Dagens höjdare...
2021-05-02 18:01

Fler bilder (+3) >>
Lagaktivitet på Lidas höghöjdsbana.

...var utan tvivel höghöjdsbanan i Lida där vi körde en mycket lyckad lagaktivitet på kanonfin bana. Det tuffa och självsäkra tonläget på backen visade sig vara omvänt proportionell mot antal höjdmeter....

 

Det blev en fantastisk dag i strålande väder med mycket skratt, styrketräning, smidighet samt en hel del tankeverksamhet. 

 

Kanonbra jobbat idag alla tjejer och bra fixat Bertil!

 

/Johan G

 

Finns det ljus i Corona-mörkret?
2021-04-30 15:10

Nej, hemsidan är inte död. Det är fotbollen som ligger i koma. Och referat från träningar känns i ärlighetens namn inte helt meningsfullt…

 

Men nu börjar det finnas tecken på att fotbollen snart kan få komma igång igen. Under veckan fick ungdomsidrotten klartecken till tävlingar utomhus. Under veckan fick folkhälsomyndigheten i uppdrag att komma med förslag till hur lättade restriktioner kan se ut. Det skall redovisas den 12/5.  Och under fredagen uttalade idrottsministern Amanda Lind att folksamlingar på upp till 500 personer kan tillåtas från och med den 17 maj.

 

Det borde betyda att fotbollen kan komma igång snart. Dessutom med publik! Och i så fall också med dubbelserie.

 

Nu skall vi inte jubla i förväg men visst finns det nu ett ljus i tunneln. Men bakslag kan förstås komma. Värst vore förstås om smittspridningen åter ökar. Så vi hoppas att alla nu håller i och håller ut. Trassel med vaccinet är förstås en annan faktor som kan ställa till det. Men där ser det i dagsläget stabilt ut när vi närmar oss 500.000 vaccinationer varje vecka.

 

Svenska fotbollsförbundet har inte legat på latsidan när det gäller planeringen för olika scenarion för seriestart. När det gäller dubbelserie är beskedet att kommer spelet igång senast helgen före midsommar så blir en full serie. Men vi kan faktiskt hoppas att spelet kan vara igång tidigare än så.

 

Om besked om lättade restriktioner kommer senast den 10:e maj så drar seriespelet igång den 22-23 maj. Om besked inte kommit är nästa tänkta startdatum den 5-6 juni.

 

Formellt är förslaget om lättade restriktioner nu ute på remiss. Under hela pandemin har dessa remisstider varit korta. Så vi kan hoppas på att ett formellt beslut kan komma till den 10/5. Men kanske är det mer realistiskt med start två veckor senare. Detta med tanke på att folkhälsomyndigheten har tid på sig till den 12/5 för att komma med förslag på hur lättnader i restriktionerna skall gå till.

 

Som serieplaneringen ser ut i dagsläget så blir det den längsta höstsäsong vi upplevt. Vi kommer att spela till i början på november. Kvalet till elitettan kommer faktiskt inte att avslutas förrän den 1:a advent.

 

För att kunna genomföra en dubbelserie kommer det att krävas några matcher mitt i veckan. Det är säkert hanterbart med tanke på att det inte blir cupspel denna säsong.

 

För våra tjejer innebär seriestart den 22 maj ett hett hemmaderby mot Segeltorp. Blir premiären två veckor senare bär det av till ”Öjn” för match mot Dalhem på självaste nationaldagen. Dalhems IP är en del av Stuvstas damlags historia. Det var här vi spelade vår första match i förbundsserierna.

 

Så nu håller vi alla tummar för att säsongen äntligen kommer igång. Då kommer även hemsidan att vakna till liv. Förutom referaten från våra matcher tänker vi fortsätta med ”Koll på ettan”.

 
Sponsorer