SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dream Team (Parasport)

Stuvsta IF DreamTeam - laget där alla får spela!

Dream Team är en fotbollssektion inom Stuvsta IF som vänder sig till barn och ungdomar med särskilda behov. Målgruppen är i första hand de som går eller gått i särskola eller på grund av någon form av funktionshinder inte kan ta plats i ett vanligt fotbollslag.

 

Grundidén med verksamheten är att genom fotbollen som ett gemensamt intresse erbjuda barn och ungdomar en social gemenskap och möjlighet till kompisrelationer, fysisk aktivitet och ökat självförtroende. Man skall känna att man är en i gänget, en som alla andra! Alla skall känna att de kan växa och bli bättre, utan att känna någon press på sig att prestera.

 

I Dream Team handlar det mesta om att ha roligt. Alla är välkomna och alla får spela. Individen utvecklas från sin egen förmåga och ingen är annorlunda.

 

Vi har ett 30-tal spelare från nio år och uppåt. Vi tränar tillsammans två gånger i veckan i grupper baserade på fotbollsförmågan. Ålder och kön spelar ingen roll, det viktigaste är att man tränar och spelar med personer på samma spelnivå.

 

Vi spelar i Mälarserien som har ca. 20 lag i olika divisioner. I SM har vi tagit flera medaljer, bl.a. guld i div 1 och div 4.

 

Dream Team fick Huddinge kommuns jämställdhetspris 2009 och Lions Internatonals Livskavalitetspris 2012.

 

 

 

 

 

 

 

Medlemsavgiften för 2023
2023-01-17 17:25

Stuvsta IF kansli har skickat ut fakturor på medlemsavgiften via e-post.

Om ni inte hittar meddelandet från kansliet, kontakta någon ledare.

Klubbshopen
2023-01-14 11:41

Nu är Stuvsta If nya klubshop igång. Klicka på "Till webshopen INTERSPORT" till höger för att se det nya sortimentet.

Tills vidare går det bara att handla via nätet. Börja med att registera dig i Club Intersport, för att både du och föreningen skall få lite bonus: https://www.intersport.se/club-intersport.

Så småningom kommer vi att kunna handla Stuvsta IF-sortimenet även hos Intersport i Huddinge centrum.

Läs mer om klubbshopen: https://www.stuvstaif.se/sida/?ID=173204

Seriespelet 2023
2023-01-14 11:18

All planering är inte klar ännu men så här mycket vet vi om årets spel i Mälarserien fotboll:

7 maj divisioneringsspel. Vi har tillgång till Skarpnäck men undersöker andra platser. Bl. a. Källbrinks IP eller Segeltorps IP.

27 maj på Nacka IP (Järla IF).

11 juni Hägernäs IP (Täby IF).

27 aug (eller 3 sep) i Västerås (Arosstaden).

23-24 sep Rävhagens IP Visby (Gute FC).

 

Julgransplundring
2023-01-14 11:12

Söndag den 15 januari är det Dream Team sedvanliga julgransplundring.

Solfagraskolan kl 13.30 (vi håller på till ca 15/15.30).

Adressen är Prästvägen 23-25, 141 42 Huddinge. Matsalen ligger närmast Björkängshallen. Det är på samma plats vi genomförde vår äggmålning i påskas och höstavslutningen i oktober.

 
Sponsorer