SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ett gäng härliga fotbollsbrudar som nästa år börjar spela St. Erikscupen. Under de senaste 3 åren har vi märkt att ingenting är omöjligt för dessa tjejer och vi ser alla fram emot deras fortsatta fotbollskarriärer.  

2023
2023-11-12 14:05

Vi har genomfört första året med matcher i St Erikscupen och tjejerna har verkligen gjort detta med bravur. Vi har under året öva mycket på just smålagsspel och detaljer som vi använder under match. Den härliga truppen har också förstärkts med flera nya spelare vilket varit superroligt. Nu filar vi på detaljerna under vintern för att ta nya tag inför nästa säsong. Detta underbara fotbollsgäng ger så mycket glädje till oss tränare och det är ett nöje att få vara med på deras fotbollsresa. 

Året 2022
2022-12-01 13:46

Tredje året avklarat för flickor födda 2015. Många spelare har varit med från start men vi har även fått en hel del nytillskott. Vi har hunnit med mycket under året både i form av individuell utveckling men också fått testa på våra första turneringar 5mot5. Alla tjejer utvecklas otroligt mycket (och fort) och det är ett rent nöje att få följa dem under deras resa. Sammanfattningsvis har 2022 varit om möjligt ännu roligare än förra året och nästa år startar St: Erikscupen vilket vi ser fram emot enormt mycket. 

 

Så 2023 får ni hålla utkik efter detta underbara gäng tjejer på olika planer runt om i Stockholm! 

Säsongen 2022
2022-03-22 09:25

Vi påbörjar nu tredje året med dessa underbara tjejer. Från och med i år kommer vi att gå upp på två träningar i veckan. Detta för att ingen ska behöva missa fotbollen när livspusslet inte går ihop samt för att de som redan älskar fotboll får möjlighet att göra det fler gånger i veckan. 

 

Vi har nu en stadig trupp på ca 25 tjejer men vi välkomnar självklart alltid fler härliga fotbollssugna tjejer till laget. 

 

Vi ses i solen på Ip / Tränarna i F15

2021-04-22 15:04
Finbesök på påskträningen.

Under påskträningen fick vi finbesök av påskharen. Solen sken och Stuvsta Ip leverade som vanligt. Det var en mycket trevlig överraskning och alla tjejerna var glada över hans närvaro. Vi hoppas på återseende nästa år. 

 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier