SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ett gäng härliga fotbollsbrudar som nästa år börjar spela St. Erikscupen. Under de senaste 3 åren har vi märkt att ingenting är omöjligt för dessa tjejer och vi ser alla fram emot deras fortsatta fotbollskarriärer.  

Året 2022
2022-12-01 13:46

Tredje året avklarat för flickor födda 2015. Många spelare har varit med från start men vi har även fått en hel del nytillskott. Vi har hunnit med mycket under året både i form av individuell utveckling men också fått testa på våra första turneringar 5mot5. Alla tjejer utvecklas otroligt mycket (och fort) och det är ett rent nöje att få följa dem under deras resa. Sammanfattningsvis har 2022 varit om möjligt ännu roligare än förra året och nästa år startar St: Erikscupen vilket vi ser fram emot enormt mycket. 

 

Så 2023 får ni hålla utkik efter detta underbara gäng tjejer på olika planer runt om i Stockholm! 

Säsongen 2022
2022-03-22 09:25

Vi påbörjar nu tredje året med dessa underbara tjejer. Från och med i år kommer vi att gå upp på två träningar i veckan. Detta för att ingen ska behöva missa fotbollen när livspusslet inte går ihop samt för att de som redan älskar fotboll får möjlighet att göra det fler gånger i veckan. 

 

Vi har nu en stadig trupp på ca 25 tjejer men vi välkomnar självklart alltid fler härliga fotbollssugna tjejer till laget. 

 

Vi ses i solen på Ip / Tränarna i F15

2021-04-22 15:04
Finbesök på påskträningen.

Under påskträningen fick vi finbesök av påskharen. Solen sken och Stuvsta Ip leverade som vanligt. Det var en mycket trevlig överraskning och alla tjejerna var glada över hans närvaro. Vi hoppas på återseende nästa år. 

Krigarbrudar
2020-11-27 16:09
På grund av rådande omständigheter har vi tränare tagit beslut att träningarna under november och december körs utomhus. Vi hade en oro för att några tjejer kanske skulle hoppa av pga kyla eller liknande men mer fel kan man nog inte ha. Tjejerna krigar på som om ingenting har hänt, men med lite mer kläder än vanligt. Samma gäller alla tappra föräldrar som står på sidan av och hejar på. Den gamla klyschan stämmer verkligen. Det finns inget dåligt väder. 
Dagen till ära hade vi hämtat ut tjejernas första diplom och plaketter för en mycket rolig och lyckad första säsong i Stuvsta If. Vi ser så otroligt mycket fram emot att få följa dessa underbara tjejer framöver. 
Nu kör vi på några torsdagar till fram till jul och sen hoppas vi att denna pandemi tar slut och vi kan gå tillbaka till det vanliga. Oavsett kommer vi i F-15 köra på som vanligt. 

Heja Stuvsta! 
 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier