Välkommen till F-07
Vi är idagsläget 31 spelare i truppen som kommer delta med tre lag i S:T Eriks cupen år 2021 med närvaro i div 1, 3 och 4.

Vi deltar i träningsmatcher och andra olika cuper under året både inom- och utomhus! Vi försöker åka på minst en övernattningscup per år, samt att vi under sommaren 2018, 2019 samt 2020 arrangerade ett eget sommarläger med Madeleine Göras https://en.wikipedia.org/wiki/Madelene_G%C3%B6ras , som vi också tränar med en gång i veckan.

Vi hjälper ofta F05/06 på deras matcher vilket brukar vara spännande och utvecklande, och vi gör samma sak med våra kompisar i F08 så de får chansen att spela hos oss då och då.

För år 2021 planerar vi även ett träningsläger tillsammans med andra flicklag från Stuvsta IF,  samt åka på övernattningscup efter Sankta säsongen. Vi planerar att fortsätta med träna med våran uppskattade teknik tränare Madde Goeras en gång i veckan för de som önskar.

Du kan även följa oss via vårt Instagramkonto

Spelar du fotboll idag och vill komma till en klubb som har bra framtidsutsikter för en ambitiös fotbollsspelare med både ett damlag i division 1 och även juniorlaget i div 1 samt teknik träning med Goeras så är du välkommen att höra av dig till Michael nedan för att komma och provträna/provspela.

Michael Michael.hartmann@telia.com

F07s fantastisk vårsäsong
2020-06-15 08:53
Sen sista nyheten har vi kickat igång utesäsongen, startskottet var vår Stuvsta Girls Camp i Kristinehamn tillsammans med de andra tjejlagen i Stuvsta.

S:T Eriks cupen startade till slut efter mycket om och men pga Corona, men vilken start det blev för våra svartgröna krigare, när vi går på sommarvila så är vi obsegrade och serieledare i svår gruppen, svårlaget hann även vinna en träningsmatch mot Hammarby Akademi under våren.  Sen är vi tvåa i div3 och fyra i div4. Fantastisk utveckling! Tror dock att det kommer bli tuffare i återstarten.

Vi har fortsatt våra teknik träningar med @goeras på söndagar, vi har fått två nya spelare och än så länge inte tappat någon på vårsäsongen, jättekul! Vår efterlängtade övernattningscup Dalecarlia blev tyvärr inställd så vi satsar på att hitta något efter säsongen istället.

Nu endast fåtal träningar kvar och sen deltar vi med ett lag i Sommar Copa cup innan vi pausar för sommarlovet och drar igång igen i slutet av juli.

Spelar du fotboll idag och vill komma till en klubb som har bra framtidsutsikter för en ambitiös fotbollsspelare med både ett damlag i division 1 och även juniorlaget i div 1 samt teknik träning med Goeras så är du välkommen att höra av dig till oss under kontakter för att komma och provträna/provspela.

Tack för ett kanonkul halvår!

ledarna!
Pokalvinst avslutar vår Futsalsäsong
2020-02-17 07:27
Ladda album (+1 bilder) >>
På säsongens sista cup fick vi äntligen en pokal genom att vinna B-finalen på HSK Indoor.

Vi ställde upp med två lag (trots sjukstugan) där det ena laget hamnade i en tuff grupp men spelade jämnt mot samtliga lag, tyvärr slogs de ut i semifinal mot vårt andra lag som blott förlorade en match under cupen och det var mot Hanviken som stod som segrare i A-finalen till slut.

Nu tar vi snart sportlov och sen startar vi upp utomhussäsongen på riktigt, och det genom ett träningsläger i Kristinehamn tillsammans med nästan  alla andra dam och flicklag i Stuvsta.
Göransson cup
2020-01-26 08:46

Fredagen den 24 januari samlades 17 tjejer på Stuvsta IP för färd till Sandviken. Detta var vår första övernattningscup i inomhusfotboll, men lär säkert bli flera.

Övernattning skedde i klassrum nära arenan, ett av våra två lag gick till A-slutspel men åkte orättvisst (spelmässigt) ur efter ett spännande straffdrama. Så vi blir ett revansh suget lag nästa år!

Innan vi åkte hem så hann vi även heja på våra damjuniorer som till slut vann guldet i sin klass, kul!

Lagaktivitet Supercenter
2020-01-19 20:00
Idag åkte vi med nästan hela truppen till Supercenter i Enebyberg, vi gjorde olika stationer och sen smålagsspel mot varandra, allt avslutades med gemensam lunch. Kul och annorlunda träning.