Välkommen till F-07
Vi är idagsläget ca 25 aktiva spelare i truppen, vi deltog med tre lag i S:T Eriks cupen år 2021 med närvaro i div 1, 3 och 4.

År 2022 års plan för Sanktan är ännu ej beslutad utan beslutas i december när vi vet ungefär hur truppen ser ut år 2022 och vilket sorts samarbete vi kommer ha med DamU och F08.

Vi deltar i träningsmatcher och andra olika cuper under året både inom- och utomhus! Vi försöker åka på minst en övernattningscup per år, samt att vi under sommaren 2018, 2019 samt 2020 arrangerade ett eget sommarläger med Madeleine Göras https://en.wikipedia.org/wiki/Madelene_G%C3%B6ras .

Vi hjälper ibland våra Dam juniorerna på deras matcher vilket brukar vara spännande och utvecklande, och vi gör samma sak med våra kompisar i F08 så de får chansen att spela hos oss då och då.

För år 2022 planerar vi ett träningsläger i Kristinehamn tillsammans med andra flicklag från Stuvsta IF som uppstart inför säsongen 2022,  åka på övernattningscup under sommarlovet samt en längte resa efter Sankta säsongen. Vi deltar även med ett lag i Futsalserien under vintern 2021/2022 samt kommer delta i några Futsal cuper.

Du kan även följa oss via vårt Instagramkonto

Spelar du fotboll idag och vill komma till en klubb som har bra framtidsutsikter för en ambitiös fotbollsspelare med både ett damlag i division 1 och även juniorlaget i div 1 så är du välkommen att höra av dig till Michael nedan för att komma och provträna/provspela.

Michael Michael.hartmann@telia.com

Linköping CUP - vinst i finalen
2021-11-22 09:05

Den 19 november samlades 16 spelare och 4 ledare på vårt IP för att ta oss till Linköping och denna gång övernattning på hotell, lyxigt. Men gäller väl att vänja sig, för det är väl så damlaget övernattar på sina bortaresor :).

På lördagen mötte vi Kungälvs FF där vi hade de bättre chanserna och pressar på i slutet för en kvittering men de vinner med 2-1 (dock fick vi ett mål bortdömt felaktigt enligt VEO kameran för offside), sen ytterligare en förlust och denna gång mot Österåker på en match som aldrig riktigt kom igång.  Match nr 3 mot Djurgården som vi mött många gånger men inte iår, de har knappt några avslut mot våra målvakt och vi har ett 15 tal chanser. Vinstmålet blir vårat med ett skott från strax utanför straffområdet som letar sig in i mål. Tillbaka till hotellet och avvakta övriga resultat för att se till vilket slutspel vi går, B eller C.

Det visar sig att vi hamnar i B slutspelet genom att vara näst bästa trean, vi möter ett av söderorts bästa F07 lag Stureby i semifinalen, vi lyckas med en kontring få in matchens enda mål. Final mot Sickla där vi presterar helgens bästa match och vinner med 2-0.

Övernattningscuper har vi inte varit bortskämda med under de sista två åren pga Corona läget, men en i sommras (Skara Sommarland Cup) och nu denna. Det är såna cuper som verkligen skapar minnen, sammanhållning och kompisar för livet.

Tack för en superhärlig helg!

F07s fantastisk vårsäsong
2020-06-15 08:53
Sen sista nyheten har vi kickat igång utesäsongen, startskottet var vår Stuvsta Girls Camp i Kristinehamn tillsammans med de andra tjejlagen i Stuvsta.

S:T Eriks cupen startade till slut efter mycket om och men pga Corona, men vilken start det blev för våra svartgröna krigare, när vi går på sommarvila så är vi obsegrade och serieledare i svår gruppen, svårlaget hann även vinna en träningsmatch mot Hammarby Akademi under våren.  Sen är vi tvåa i div3 och fyra i div4. Fantastisk utveckling! Tror dock att det kommer bli tuffare i återstarten.

Vi har fortsatt våra teknik träningar med @goeras på söndagar, vi har fått två nya spelare och än så länge inte tappat någon på vårsäsongen, jättekul! Vår efterlängtade övernattningscup Dalecarlia blev tyvärr inställd så vi satsar på att hitta något efter säsongen istället.

Nu endast fåtal träningar kvar och sen deltar vi med ett lag i Sommar Copa cup innan vi pausar för sommarlovet och drar igång igen i slutet av juli.

Spelar du fotboll idag och vill komma till en klubb som har bra framtidsutsikter för en ambitiös fotbollsspelare med både ett damlag i division 1 och även juniorlaget i div 1 samt teknik träning med Goeras så är du välkommen att höra av dig till oss under kontakter för att komma och provträna/provspela.

Tack för ett kanonkul halvår!

ledarna!
Pokalvinst avslutar vår Futsalsäsong
2020-02-17 07:27
På säsongens sista cup fick vi äntligen en pokal genom att vinna B-finalen på HSK Indoor.

Vi ställde upp med två lag (trots sjukstugan) där det ena laget hamnade i en tuff grupp men spelade jämnt mot samtliga lag, tyvärr slogs de ut i semifinal mot vårt andra lag som blott förlorade en match under cupen och det var mot Hanviken som stod som segrare i A-finalen till slut.

Nu tar vi snart sportlov och sen startar vi upp utomhussäsongen på riktigt, och det genom ett träningsläger i Kristinehamn tillsammans med nästan  alla andra dam och flicklag i Stuvsta.
Göransson cup
2020-01-26 08:46

Fredagen den 24 januari samlades 17 tjejer på Stuvsta IP för färd till Sandviken. Detta var vår första övernattningscup i inomhusfotboll, men lär säkert bli flera.

Övernattning skedde i klassrum nära arenan, ett av våra två lag gick till A-slutspel men åkte orättvisst (spelmässigt) ur efter ett spännande straffdrama. Så vi blir ett revansh suget lag nästa år!

Innan vi åkte hem så hann vi även heja på våra damjuniorer som till slut vann guldet i sin klass, kul!

Lör 27/11 15:00
Sön 21/11 14:00