SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till F-07
Vi är idagsläget ca 25 aktiva spelare i truppen födda mestadels 2007. Vi välkomnar även tjejer födda 2006 i laget och vi har även några duktiga 08or i vår trupp. År 2022 deltog vi med två lag i S:T Eriks cupen med spel i div 1 och 3. Vi stöttade vårt damlag i Stockholmsserien och vi hade även några spelare som fick hoppa in i Damlagets match i Div 1.
 
År 2023 planerar vi att spela i S:T Eriks cupen i div x (men beror mycket på hur truppen väntas se ut till nästa år). Vi kommer under vinterhalvåret forsätta träna utomhus samt delta i Futsal serien med ett lag. Vi kommer ha träningsrotation med damlaget samt att vi även kommer låna in duktiga F08 spelare som vi gjort ett par år redan. Vi planerar en träningsresa till Norrköping i mitten av mars.

Annars deltar vi i träningsmatcher och andra olika cuper under året både inom- och utomhus! Vi försöker åka på minst en övernattningscup per år, samt att vi under sommaren 2018, 2019 samt 2020 arrangerade ett eget sommarläger med Madeleine Göras https://en.wikipedia.org/wiki/Madelene_G%C3%B6ras .
 

År 2022 har vi varit på träningsläger i Kristinehamn tillsammans med andra flicklag från Stuvsta IF som uppstart inför säsongen 2022,  vi deltog i Dalecarlia i slutet juni början av juli där vi vann finalen i C slupspel, Vi deltar i Rosvalla Nyköping Cup i oktober samt kommer åka på en träningsresa till Spanien under höstlovet. Vi deltog även med ett lag i svår serien i Futsalserien under vintern 2021/2022 samt att vi även spelade en Futsal cup under vinterhalvåret med ett silver i A-finalen som resultat.
 
Du kan även följa oss via vårt Instagramkonto
https://www.instagram.com/stuvstaiff07/


Spelar du fotboll idag och vill komma till en klubb som har bra framtidsutsikter för en ambitiös fotbollsspelare med ett damlag i division 2 så är du välkommen att höra av dig till Michael nedan för att komma och provträna/provspela.

Till år 2023 kommer vi vara stommen i Stuvstas nybildade DamJuniorer. Vi välkomnar spelare oavsett position som är födda 2004 -2007. 

Michael Michael.hartmann@telia.com

0733 32 05 53

 

 

Cupfinal vinst i Dalecarlia 2022
2022-07-04 15:42

Efter 2 års uppehåll så var det dags för Dalecarlia cupen 2022 tillsammans med övriga Stuvsta lag.

 

Till årets cup var vi 15 stycken spelare där flera redan från början hade knä/magproblem så vi var lite nervösa över antalet avbytare vi skulle ha på respektive match. Nu löste det sig genom att vi fick låna Liv & Emma från F10 på en av matcherna. I en match fick vi klara oss utan hjälp och i de övriga så fick vi hjälp av F08 och speciellt duktiga Fanny och Lollo. Supertack för hjälpen.

 

Resultaten speglade inte matchbilden där vi hade oerhört svårt att få in bollarna i mål vilket slutade med ett C slutspel där vi däremot gick hela vägen till en finalvinst.

 

Nu tar vi sommarlov tom 1 augusti. Tack alla inblandade för en trevlig övernattningscup #skapaminnenförlivet

Silver medalj i Fut5al Lucia cupen
2021-12-13 15:41
Silver medalj i Fut5al Lucia cupen

 

Tidigt lördag morgon den 11 november åkte 10 spelare till Nykvarn för att spela Futsal cup, det väntades tuffa matcher under dagen, det såg vi redan i schemat. Vi hamnade i en grupp innehållande IFK Västerås, Gröndal samt New Mill Indians, när gruppselet var klart hade vi tre segrar på tre matcher, klara för A-slutspel. I semifinal väntade Stureby som för oss ofta är en svår nöt att knäcka, men idag var det vår tur, 2-0 vinst och klara för final.

 

I finalen väntade cupvärden New Mill Indians som vi mötte i gruppspelet, precis som i gruppselet blev det en jämn match, de fick dock in två mål innan vår reducering kom, vi pressade på i slutet för en kvittering men innan vi fick in den ljud slutsignalen. Stor besvikelse som vi dock skakade av oss på vägen hem. Tack New Mill Indians för bra utförd cup och tack alla svartgröna krigare för kämpartagen!

Linköping CUP - vinst i finalen
2021-11-22 09:05

Den 19 november samlades 16 spelare och 4 ledare på vårt IP för att ta oss till Linköping och denna gång övernattning på hotell, lyxigt. Men gäller väl att vänja sig, för det är väl så damlaget övernattar på sina bortaresor :).

 

På lördagen mötte vi Kungälvs FF där vi hade de bättre chanserna och pressar på i slutet för en kvittering men de vinner med 2-1 (dock fick vi ett mål bortdömt felaktigt enligt VEO kameran för offside), sen ytterligare en förlust och denna gång mot Österåker på en match som aldrig riktigt kom igång.  Match nr 3 mot Djurgården som vi mött många gånger men inte iår, de har knappt några avslut mot våra målvakt och vi har ett 15 tal chanser. Vinstmålet blir vårat med ett skott från strax utanför straffområdet som letar sig in i mål. Tillbaka till hotellet och avvakta övriga resultat för att se till vilket slutspel vi går, B eller C.

 

Det visar sig att vi hamnar i B slutspelet genom att vara näst bästa trean, vi möter ett av söderorts bästa F07 lag Stureby i semifinalen, vi lyckas med en kontring få in matchens enda mål. Final mot Sickla där vi presterar helgens bästa match och vinner med 2-0.

 

Övernattningscuper har vi inte varit bortskämda med under de sista två åren pga Corona läget, men en i sommras (Skara Sommarland Cup) och nu denna. Det är såna cuper som verkligen skapar minnen, sammanhållning och kompisar för livet.

 

Tack för en superhärlig helg!

F07s fantastisk vårsäsong
2020-06-15 08:53
Sen sista nyheten har vi kickat igång utesäsongen, startskottet var vår Stuvsta Girls Camp i Kristinehamn tillsammans med de andra tjejlagen i Stuvsta.

S:T Eriks cupen startade till slut efter mycket om och men pga Corona, men vilken start det blev för våra svartgröna krigare, när vi går på sommarvila så är vi obsegrade och serieledare i svår gruppen, svårlaget hann även vinna en träningsmatch mot Hammarby Akademi under våren.  Sen är vi tvåa i div3 och fyra i div4. Fantastisk utveckling! Tror dock att det kommer bli tuffare i återstarten.

Vi har fortsatt våra teknik träningar med @goeras på söndagar, vi har fått två nya spelare och än så länge inte tappat någon på vårsäsongen, jättekul! Vår efterlängtade övernattningscup Dalecarlia blev tyvärr inställd så vi satsar på att hitta något efter säsongen istället. 

Nu endast fåtal träningar kvar och sen deltar vi med ett lag i Sommar Copa cup innan vi pausar för sommarlovet och drar igång igen i slutet av juli.

Spelar du fotboll idag och vill komma till en klubb som har bra framtidsutsikter för en ambitiös fotbollsspelare med både ett damlag i division 1 och även juniorlaget i div 1 samt teknik träning med Goeras så är du välkommen att höra av dig till oss under kontakter för att komma och provträna/provspela.

Tack för ett kanonkul halvår!

Med vänliga hälsningar
ledarna!
Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 28/9 18:30
2 - 1  
Tis 27/9 20:00
5 - 4  
Sön 25/9 16:00
2 - 2  
Lör 24/9 14:30
1 - 0  
Lör 17/9 16:00
5 - 1  
Ons 14/9 18:30
0 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 19/09 10:16 
Hem, 06/09 12:38 
Hem, 11/04 14:58 
Hem, 20/01 09:19 
Hem, 19/12 15:25 
Hem, 17/11 09:33 
 
Sponsorer