Välkommen till Stuvsta IF Herr

Är du intresserad av att spela i Stuvsta IFs herrlag - kontakta gärna Stuvsta IFs sportchef herr: Haris Dzevlan 072-177 55 93 eller lägg in ditt namn för provträning i menyn till vänster.

Följ vår resa på MinFotboll!
2024-02-16 15:20

Hej!

Här kommer en länk för att bli en del av vårt lag Stuvsta IF Herr A i Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Skaffa Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag!

Hälsningar, Haris Dzevlan

Föreningscertifikat 2024
2024-01-22 14:14

För att få delta med i S:t Erikscupen måste alla föreningar skriva under föreningscertikatet. Den absoluta merparten av barn- och ungdomsfotbollen är bra, men tyvärr finns det undantag vilket vi föreningar tillsammans med StFF vill motverka. Därför skriver vi varje år under certifikatet och jobbar mot att våra lag, ledare, spelare och föräldrar ska följa det. Det Stuvsta IF har förbundit oss att följa är följande:

1. ”Fotbollens Spela Lek och Lär” (FSSL) och dess riktlinjer. FSLL innehåll tar upp hur alla ska få lära sig fotboll och utveckla ett livslångt intresse utifrån sina egna behov och
    förutsättningar samt erbjudas utveckling i den takt som passar var och ens fysiska, psykiska och sociala förutsättningar.
  2. Föreningens lag i S:t Eriks-Cupen skall följa Stockholmsfotbollens ”Spel- och
    Startgaranti”. Spelgarantin innebär att alla spelare som är kallade till match får spela minst halva matchen. Startgarantin innebär att alla spelare regelbundet ska få spela från start under året.
  3. Föreningens ledare, spelare och föräldrar ska jobba för ett bra och respektfullt
    matchklimat. Inom Stockholmsfotbollen:
    - respekterar vi domarnas beslut
    - accepterar vi inte svordomar, könsord och andra kränkande ord.
    - accepterar vi inte hot mot med- eller motspelare, ledare, domare och publik.
  4. Matchklimat.
    - Vi som förening ska föregå med gott exempel när det gäller matchklimatet kring våra planer och aktivt arbeta för att få bästa möjliga matchklimat.
    - Vi ska informera våra medlemmar att vi värdesätter och förutsätter ett positivt match klimat och att vi alla behöver hjälpas åt.
    - Vi ska gemensamt skapa ett positivt matchklimat genom att prioritera en sund och trygg fotbollsmiljö för våra barn och ungdomar.