SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
OM STUVSTA IF

Om Stuvsta IF

 

Stuvsta IF är en fotbollsförening som bedriver barn-, ungdoms- och seniorverksamhet från 5-års-åldern och uppåt. Det är idag en av Huddinge kommuns största idrottsföreningar med fler än 1.800 medlemmar inklusive ca 300 ledare. Den är också en av södra Stockholms äldsta föreningar då den bildades den 11 maj 1926.  Föreningen har både herr-, dam, junior-,  barn- och ungdomslagen och har idag mer än 60 lag i seriespel. Vi har även vårt Dream Team med dess ledare är vi särskilt stolta över och har vunnit såväl SM-silver som ledarutmärkelser för deras fantastiska arbete.
 
Verksamheten bygger på att alla som vill ska få möjlighet att spela fotboll. Verksamheten ska bidra till barn och ungdomars både fysiska och sociala utveckling i en stimulerande och utvecklande miljö samt skapa en gemensam klubbkänsla. Föreningen arbetar efter Stockholms- och Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer. Stuvsta IF vill vara en förening välkänd för sin fina organisation, sina välutbildade ledare och spelare samt sitt rena spel. 
 
Stuvsta IF är stolta över att flickor och pojkar behandlas lika på alla nivåer vilket föreningen är noggrann med. Båda könen har samma förutsättningar när det gäller plantider, ledare, utbildning m.m.  

 

Ytterligare läsning: Om Stuvsta IF version 1.5.pdf

 

 

 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier