SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BLI EN DEL AV OSS I STUVSTA IF

Söker du ett extrajobb eller vill du engagera dig i en ideell förening och tycker om vad vi i Stuvsta IF står för? Då har du kommit rätt!

 

Att ingå i vårt team innebär ett stort ansvar eftersom du blir en representant för Stuvsta IF:s förening. Således är det också viktigt att du följer våra riktlinjer. Samtidigt ger arbetet väldigt mycket tillbaka, eftersom du på ett eller annat sätt får möjlighet att bidra till barn och ungdomars rörelse. Dessutom verkar vi i Stuvsta IF för att skapa de bästa förutsättningarna att utveckla så många fotbollsspelare som möjligt, så länge och så bra som möjligt. Du blir således en person som tillsammans med oss gör detta möjligt.

 

Lediga tjänster:

 

  • Materialare: Vi söker en materialare till seniorerna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att se över materialen, samt ta hand om och förbereda matchutrustning. 
  • Styrelsen: Är du intresserad av att engagera dig i styrelsearbete? Vi söker alla typer av människor och drivna personer som vill hjälpa till och utveckla Stuvsta IF:s förening. Har du någon form av specificering, exempelvis inom ekonomi, kommunikation eller liknande, ser vi det som meriterande.
  • Tränare: Vill du bli tränare, läs istället vidare under fliken "ledarinfo" för vidare information och ansökan. LÄNK- VILL DU BLI TRÄNARE

Ansök via formuläret: LEDIGA TJÄNSTER

 
Sponsorer
Följ oss på sociala medier