Klubbshoppen
Stadium Team Sales och Stuvsta IF presenterar tillsammans säsongens profilguide.

På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vårt mål är att det skall vara så lätt som möjligt för medlemmarna i Stuvsta IF att klä sig i föreningens färger.

I samarbete har Stadium och Stuvsta IF jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Stöd din förening!

En fantastisk möjlighet för dig som vill supporta en förening! Du kan ge din förening 3% extra i bonus genom att handla på Stadium. Självklart behåller du din personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Allt som krävs är att du är Stadiummedlem och registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Vi ser fram emot ett aktivt samarbete med Stadium. Denna nya profilguide är det bästa hjälpmedel vi kan önska oss för att stärka upp föreningens identitet. Vi hoppas på att ni alla tar del av denna profilguide och kontaktar vår samarbetspartner Stadium då ni vill uppdatera er konfektion och utrustning. Team Sales säljarna hjälper er gärna. Då ni registrerar lagköp till föreningen gynnas vi alla av den bonus vi kan tjäna detta år. Även övriga inköp som Ni medlemmar gör ger bonus till föreningen om Ni har registrerat Er för "Stöd din förening".

Hur handlar du Stuvsta kläder?

Sedan våren 2020 så har klubbens medlemmar 3 alternativ för att köpa extra Stuvsta kläder & utrustning.

• I Stadiums butik i kungens kurva. Här har Stuvsta IF en egen sektion i butiken där man kan hitta kläder & material.
  • Via Klubbshoppen -  https://www.stadium.se/foreningar/1713165. Här kan man som enskild medlem beställa material ifrån Stadium.se och få det hemskickat eller begära att få materialet upplockat i butiken i Kungens Kurva.
  • Via Stadiums teamsales sida. Detta är en sida för respektive lag om man vill göra en större beställning för lagets räkning. I detta fall behöver man kontakta kansliet för att få en användareprofil för lagets räkning och kunna beställa material för lagets räkning. När man väl har en användare så går man till teamsales hemsida (https://www.stadiumteamsales.se/) och gör en beställning. Att notera är att här kan man även lägga till sponsorlogga etc om laget fått en lagsponsor.

Så vill ni göra en beställning eller titta vad som finns att beställa, utnyttja ovanstående alternativ. Är ni osäker om något kontakta gärna kansliet.

Följ oss på sociala medier