Stuvsta Indoor är inställt
2020-11-20 14:01

Med dom strikta restriktioner som nu råder så har vi tyvärr ingen annan möjlighet än att ställa in Stuvsta Indoor Cup som skulle spelats 1/1-6/1 2021

Det känns väldigt tråkigt men som läget är så är det ända rätta. Det finns inga praktiska möjligheter att genomföra turneringen och garantera ett säkert deltagande för våra lag.

Nu önskar vi att 2021 innebär ett bättre fotbollsår och att vi lyckas få kontroll på pandemin. Vi ser positivt på framtiden och hoppas självklart att få se er på någon av våra cuper så småningom under kommande året.

STUVSTA IF

Stuvsta Indoor Cup 2021
2019-08-29 10:57

Välkomna till en av vinters roligaste och bästa inomhuscuper i fotboll !

STUVSTA INDOOR CUP kommer att spelas den 1-6 januari 2021

Det är en inomhusturnering för flickor & pojkar födda 2005 – 2013.

Där garanteras alla lag minst 4 matcher!

Cupen spelas i fina sporthallar runtom i Huddinge kommun i Stockholm.

·        Stuvstahallen

·        Glömstahallen

·        Kvarnbergaskolan

Slutspel

I årsklasserna födda 2005-2008 går alla lagen vidare från gruppspel till slutspel, medan i åldersklasserna födda 2009-2013 är det inget slutspel.

Åldersklasserna 2012 och 2013 spelar med sarg.

Vårt mål är att arrangera en cup med bra organisation, god service samt ordning och reda.

Anmälan till cupen gör ni på cupens hemsida https://www.stuvstaindoor.se/

STUVSTA IF